reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Weszlam przed chwila na wage.. 65,7.. czyli serio chudne...jeszcze 0,70 i bede w początkowej wadze [emoji2]
Ale brzucho coraz większy [emoji2] i to juz na pewno ciążowa piłeczka bo ani nie jestem najedzina ani nie mam wzdec. [emoji28] no i oponka mi zanika [emoji28]
IMG_20181216_192603.jpeg

Załączniki

• IMG_20181216_192603.jpeg
    IMG_20181216_192603.jpeg
    28,1 KB · Wyświetleń: 332
reklama
Dziewczyny u mnie znów źle
.......poklocilsmy się o psa bo pada deszcz i poprosiłam co żeby z nim wyszedł to powiedział że sobie frajera znalazłam że zabaweczke chciałam a już wychodzić z nim to nie ..... tylko że ja cale dnie z nim wychodzę ..... powiedział żebym uważała bo kiedyś mu leb ,,,,,,no wiecie co zrobi.....Dziewczyny nie wiem co robić i co ja tu z nim robię ..... aż się boję pomyśleć jak maleństwo przyjdzie na świat
Masakra, brak mi słów bo nie wyobrażam sobie ze mogłabym być z kimś kto mówi o okrucieństwie wobec zwierząt. Przepraszam Cię kochana, ale czy ten człowiek zawsze taki był? Długo jesteście razem.

Hej!
Ale zazdroszczę saneczek z Maluchami [emoji7]
U mnie 15+2, mdłości odpuscily, jednak spanie... Nie daje rady w nocy, na bokach co chwile boli brzuch, wznak też, na brzuchu od razu zasypiam ale za godzine tez juz nie daje rady...masakra. Poduszki jeszcze nie kupilam, rogala robie z drugiej koldry, ale to nic nie daje [emoji21]
We wtorek pierwsza wizyta u diabetologa, cukry mam dobre gdy nie chodzę do pracy-kwestia czy od braku stresu czy od lepszego wypoczynku.
A tu i nasz choinka, pierwszy raz żywa[emoji16]Zobacz załącznik 925540
Piękna! Jutro wyganiam meza po choinkę bo Wam zazdroszczę :)

super choineczka. ja dzisiaj zaczelam ubierac swoja ale za malo mam lampek [emoji16] cieszy mnie fakt ze coraz wiecej dziewczyn wypowiada sie na forum . jak my sie rozstaniemy w czerwcu? [emoji3] tak naszla mn8e mysl....a moze zrobimy watek zamkniety? dodajemy zdjecia swoje,cudnych dzieciaczkow moze lepiej jakby to.bylo zamkniete grono hmmm? co sadzicie? [emoji849]
Wydaje mi sie to dobra opcja:) w czerwcu i pozniej tez bedzie fajnie pisac. Dobrze sie wymieniać radami :)

Dziewczyny u mnie znów źle
.......poklocilsmy się o psa bo pada deszcz i poprosiłam co żeby z nim wyszedł to powiedział że sobie frajera znalazłam że zabaweczke chciałam a już wychodzić z nim to nie ..... tylko że ja cale dnie z nim wychodzę ..... powiedział żebym uważała bo kiedyś mu leb ,,,,,,no wiecie co zrobi.....Dziewczyny nie wiem co robić i co ja tu z nim robię ..... aż się boję pomyśleć jak maleństwo przyjdzie na świat

O matko :/ co za teksty!

Weszlam przed chwila na wage.. 65,7.. czyli serio chudne...jeszcze 0,70 i bede w początkowej wadze [emoji2]
Ale brzucho coraz większy [emoji2] i to juz na pewno ciążowa piłeczka bo ani nie jestem najedzina ani nie mam wzdec. [emoji28] no i oponka mi zanika [emoji28]Zobacz załącznik 925555
Aoe czadowy! U mnie tez nagle wywalilo brzuchol i to taki pokazny :)

To jest chore .... zero empatii..... 13 lat ....
Bardzo mi przykro, tym bardziej że jesteś w ciąży. To nie niesprawiedliwe co przezywasz i te 13 lat razem to jednak długo. Jednak widać wyraźnie, że jest coś nie tak, spróbuj porozmawiać jak wróci. Czy ty masz tam kogoś bliskiego?

reklama
Do góry