reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Weszlam przed chwila na wage.. 65,7.. czyli serio chudne...jeszcze 0,70 i bede w początkowej wadze [emoji2]
Ale brzucho coraz większy [emoji2] i to juz na pewno ciążowa piłeczka bo ani nie jestem najedzina ani nie mam wzdec. [emoji28] no i oponka mi zanika [emoji28]
IMG_20181216_192603.jpeg

Załączniki

• IMG_20181216_192603.jpeg
    IMG_20181216_192603.jpeg
    28,1 KB · Wyświetleń: 323
reklama
Dziewczyny u mnie znów źle
.......poklocilsmy się o psa bo pada deszcz i poprosiłam co żeby z nim wyszedł to powiedział że sobie frajera znalazłam że zabaweczke chciałam a już wychodzić z nim to nie ..... tylko że ja cale dnie z nim wychodzę ..... powiedział żebym uważała bo kiedyś mu leb ,,,,,,no wiecie co zrobi.....Dziewczyny nie wiem co robić i co ja tu z nim robię ..... aż się boję pomyśleć jak maleństwo przyjdzie na świat
Masakra, brak mi słów bo nie wyobrażam sobie ze mogłabym być z kimś kto mówi o okrucieństwie wobec zwierząt. Przepraszam Cię kochana, ale czy ten człowiek zawsze taki był? Długo jesteście razem.

Hej!
Ale zazdroszczę saneczek z Maluchami [emoji7]
U mnie 15+2, mdłości odpuscily, jednak spanie... Nie daje rady w nocy, na bokach co chwile boli brzuch, wznak też, na brzuchu od razu zasypiam ale za godzine tez juz nie daje rady...masakra. Poduszki jeszcze nie kupilam, rogala robie z drugiej koldry, ale to nic nie daje [emoji21]
We wtorek pierwsza wizyta u diabetologa, cukry mam dobre gdy nie chodzę do pracy-kwestia czy od braku stresu czy od lepszego wypoczynku.
A tu i nasz choinka, pierwszy raz żywa[emoji16]Zobacz załącznik 925540
Piękna! Jutro wyganiam meza po choinkę bo Wam zazdroszczę :)

super choineczka. ja dzisiaj zaczelam ubierac swoja ale za malo mam lampek [emoji16] cieszy mnie fakt ze coraz wiecej dziewczyn wypowiada sie na forum . jak my sie rozstaniemy w czerwcu? [emoji3] tak naszla mn8e mysl....a moze zrobimy watek zamkniety? dodajemy zdjecia swoje,cudnych dzieciaczkow moze lepiej jakby to.bylo zamkniete grono hmmm? co sadzicie? [emoji849]
Wydaje mi sie to dobra opcja:) w czerwcu i pozniej tez bedzie fajnie pisac. Dobrze sie wymieniać radami :)

Dziewczyny u mnie znów źle
.......poklocilsmy się o psa bo pada deszcz i poprosiłam co żeby z nim wyszedł to powiedział że sobie frajera znalazłam że zabaweczke chciałam a już wychodzić z nim to nie ..... tylko że ja cale dnie z nim wychodzę ..... powiedział żebym uważała bo kiedyś mu leb ,,,,,,no wiecie co zrobi.....Dziewczyny nie wiem co robić i co ja tu z nim robię ..... aż się boję pomyśleć jak maleństwo przyjdzie na świat

O matko :/ co za teksty!

Weszlam przed chwila na wage.. 65,7.. czyli serio chudne...jeszcze 0,70 i bede w początkowej wadze [emoji2]
Ale brzucho coraz większy [emoji2] i to juz na pewno ciążowa piłeczka bo ani nie jestem najedzina ani nie mam wzdec. [emoji28] no i oponka mi zanika [emoji28]Zobacz załącznik 925555
Aoe czadowy! U mnie tez nagle wywalilo brzuchol i to taki pokazny :)

To jest chore .... zero empatii..... 13 lat ....
Bardzo mi przykro, tym bardziej że jesteś w ciąży. To nie niesprawiedliwe co przezywasz i te 13 lat razem to jednak długo. Jednak widać wyraźnie, że jest coś nie tak, spróbuj porozmawiać jak wróci. Czy ty masz tam kogoś bliskiego?

reklama
Do góry