Kaamilaaa
Fanka BB :)
Nie, robilam w centrum prenatalnym.Też robiłaś badanie w diagnostyce?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, robilam w centrum prenatalnym.Też robiłaś badanie w diagnostyce?
Nie, robilam w centrum prenatalnym.
Właśnie mnie Pani Doktor nie przyjeła bo czasu nie ma. Ryczeć mi sie chce [emoji24] chyba odczekam na wyniki i umowie sie prywatnie
To musi lekarz robiacy badanie usg prenatalne wrzucic u siebie do komputera w specjalny program i to mu dopiero obliczy wszystkie ryzyka.Mi pobrali krew wczoraj wieczorem i dostałam już jakieś wyniki na stronie. Ale nie mam obliczonego tego ryzyka i nie mam wykresu. Da się coś odczytać z tych wstępnych wyników pappa i hcg wolnej podkednostki?
Chyba juz skorygowane, bo ogolnie na kartce mam tez wyniki pappy. Nie mam wlasnie rozpisanego tak jak wy. Dzisiaj poataram się umówić do lekarza. Chociaż wydaje mi sie, ze jest ok bo inaczej wynikow by mi nie dali tylko skierowalli do genetyka. Ryzyka wygladaja na niskie
Oo ja mam właśnie wyniki z diagnostyki z tym wykresem. Czyli pewnie Tobie dojda jeszcze interpretacje lekarza. I dostaniesz cos podobnego jak jaMi pobrali krew wczoraj wieczorem i dostałam już jakieś wyniki na stronie. Ale nie mam obliczonego tego ryzyka i nie mam wykresu. Da się coś odczytać z tych wstępnych wyników pappa i hcg wolnej podkednostki?
Dziewczyny wszystko dobrze jest .... dzieciaszek 6,5 cm przyziernosc 1,8 później dam fotkę .... czy przyziernosc jest ok? 12+3?
To musi lekarz robiacy badanie usg prenatalne wrzucic u siebie do komputera w specjalny program i to mu dopiero obliczy wszystkie ryzyka.
Samemu nic z tego nie wyczytasz.
Kiedy masz usg ?
Oo ja mam właśnie wyniki z diagnostyki z tym wykresem. Czyli pewnie Tobie dojda jeszcze interpretacje lekarza. I dostaniesz cos podobnego jak ja