reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Kochana nie myśl o tym [emoji6] lekarz ci to zinterpretuje [emoji6] sama nic nie wymyslisz [emoji6] a tylko sie zestresujesz i naczytasz niewiadomo czego [emoji6]To moje wyniki nawet nie w przeliczeniu na te Mom są wyższe od Twoich i to dużo. Ciekawe jak to się ma do usg skoro na usg wszystko było idealnie to jakie są szanse że pappa wyjdzie źle?
Mi po pappie i usg czyli ryzyko skorygowane wyszly baaardzo male wiec pewnei i u ciebie bedzie podobnie [emoji6]
To prawda na robiłam jak miałam 28 latTrzymam kciuki!
Ja bez praa jazdy to jak bez ręki - zaraz po skończeniu 18 roku życia zrobiłam nigdy nie jest za pozno także polecam, może nie konkretnie teraz ale za jakiś rok na przykład
Wszystko jest ok:*Dziewczyny wszystko dobrze jest .... dzieciaszek 6,5 cm przyziernosc 1,8 później dam fotkę .... czy przyziernosc jest ok? 12+3?
Hej kobietki!
Ratunku, od rana męczy mnie uporczywe uczucie swędzenia w okolicach intymnych... Obawiam się że to nie zwykle zapalenie pęcherza bo nie mam typowych objawów a kilkukrotnie już przechodził je więc wiem jak to wygląda. Póki co tylko świąd mi doskwiera, brak upławów, bólu brzucha czy czegokolwiek. Jakiś domowy sposób zanim udam się do lekarza? [emoji24]
Ratunku, od rana męczy mnie uporczywe uczucie swędzenia w okolicach intymnych... Obawiam się że to nie zwykle zapalenie pęcherza bo nie mam typowych objawów a kilkukrotnie już przechodził je więc wiem jak to wygląda. Póki co tylko świąd mi doskwiera, brak upławów, bólu brzucha czy czegokolwiek. Jakiś domowy sposób zanim udam się do lekarza? [emoji24]
Ryzyko nie jest duże...myślisz o tej amnio??Mam podwyższone ryzyko zespołu Downa, z wieku wychodzi 1:1200, a mi wyszło 1:900. Niby niskie ale pani doktor poleciła aminopunkcję. Nie wiem co mam robić, bardzo się boję i próbuje skontaktowac z moim ginekologiem żeby mi doradził. Na amino jestem umówiona 18.12...
Nat Bluebell
Właśnie mam to samo, dzisiaj się zaczęło a wizytę u położnej mam w przyszłym tygodniu. Zastanawiam się czy lactovaginal w globulkach pomoze.Hej kobietki!
Na razie chciałam też zadziałać sama czymś łagodnym bo wizytę mam w przyszłym tygodniu u ginekologa, nie chciałam już mieszać i zmieniać daty...Właśnie mam to samo, dzisiaj się zaczęło a wizytę u położnej mam w przyszłym tygodniu. Zastanawiam się czy lactovaginal w globulkach pomoze.
Silje1008
Witam wszystkie przyszłe mamy Od jakiegoś czasu głównie sobie Was podczytuje, teraz postanowiłam się odezwac Mam na imię Paulina i termin na 30 czerwca. Obecnie według usg mam 11t4d, i termin przesuwa się na 27 czerwca Dokładniej pewnie dowiem się w sobotę, kiedy będę mieć usg prenatalne
Cześć i gratulacje
reklama
Silje1008
Mam podwyższone ryzyko zespołu Downa, z wieku wychodzi 1:1200, a mi wyszło 1:900. Niby niskie ale pani doktor poleciła aminopunkcję. Nie wiem co mam robić, bardzo się boję i próbuje skontaktowac z moim ginekologiem żeby mi doradził. Na amino jestem umówiona 18.12...
Hmmm, to nie jest bardzo wysokie ryzyko. Rozumiem Twój stres, obowiazkowo podpytaj swojego ginekologa co powinnaś zrobić i musisz pamiętać, ze amniopunkcja jednak jest inwazyjna i może zrobić krzywdę dzieciątku. To oczywiście nie musi się zdarzyć. Musicie sami z mężem podjąć decyzje co chcecie s związku z tym zrobić.