reklama
G
guest-1704238530
Gość
marla015
Fanka BB :)
ale slodkosci ja bede mieć ubranka po.bratankach ale przeciez i tak bede musiala cos kupić no bo jak to tak cala radość w zakupachDziewczyny muszę się pochwalić dokonałam pierwszych zakupów dla dzidziusia, na razie kolor uniwersalny, dla mnie to przeżycie bo pierwsza ciąża i wszystko muszę kupić bo po nikim raczej nie bede miecZobacz załącznik 923046
Vivienne 1
O maj gat[emoji16] ale slodkosci ja się powstrzymuje narazieDziewczyny muszę się pochwalić dokonałam pierwszych zakupów dla dzidziusia, na razie kolor uniwersalny, dla mnie to przeżycie bo pierwsza ciąża i wszystko muszę kupić bo po nikim raczej nie bede miecZobacz załącznik 923046
G
guest-1704238530
Gość
O maj gat[emoji16] ale slodkosci ja się powstrzymuje narazie
Ja po prenatalnych juz nie wytrzymałam
Nat Bluebell
Kurczę dobrze że jesteś się martwilam.... uff kamień z serca
Dobrze, że się znalazłaś
Pisz czasami kochana, bo tu już się wszystkie stresowałysmy [emoji3] grunt że same dobre wiadomości z Twojej strony, cieszę się [emoji4]
Dziękuję dziewczyny Miałam taki humor, że nie nadawałam się do interakcji
Ja mam trochę ubranek już no i wózek. Niedługo zacznę rozglądać się za łóżeczkiem no i zmianą mebli do sypialni, bo z naszym przeogromnym łóżkiem się nie zmieścimy
Nati88
Dzięki [emoji3] napisze jak tylko wrócę od tej Pani Doktor....mam nadzieję że nie będę dlugi czekac bo przyjmuje od 11 do 13 a mnie ma przyjąć miedzy pacjentami.Ja trzymam kciuki żeby było w porządku. Jak już przechodziłam tokso to gdzieś mi się o uszy obiło, ze nie trzeba antybiotyku brać, ale lekarz sam Ci wszystko wytłumaczy. Daj obowiązkowo znać co i jak już po wizycie.
Cieszę się ze wszystko ok:*Witam się po przerwie dziewczyny
Musiałam odpocząć od forum i ciągłego skupiania się na ciąży, bo dwa tygodnie bóli i plamień trochę mi dały w kość i miałam okropny humor.
Już wszystko się uspokoilo, drugi trymestr mi służy
22go idę na usg podejrzeć bobo i mam nadzieję poznać płeć a 16.01. mam połówkowe. Rany, szybko to leci!
ŚliczneDziewczyny muszę się pochwalić dokonałam pierwszych zakupów dla dzidziusia, na razie kolor uniwersalny, dla mnie to przeżycie bo pierwsza ciąża i wszystko muszę kupić bo po nikim raczej nie bede miecZobacz załącznik 923046
reklama
Zaskoczona2013
Ja mam według usg już 15+3 i też nie czuje a w poprzedniej czułam od 16 tygodnia właśnie mam łożysko na przedniej ścianie tym razem i pewnie później poczuje
Np właśnie tak czytam ze macie łożysko z przodu, a u mnie lekarz nic o tym nie mówił i na opisie usg połówkowego tez nic nie napisali już zgłupiałam jak jest za zwyczaj. Może dlatego mi tego nie napisali ze mam standardowo [emoji23]