reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny muszę się pochwalić dokonałam pierwszych zakupów dla dzidziusia, na razie kolor uniwersalny, dla mnie to przeżycie bo pierwsza ciąża i wszystko muszę kupić bo po nikim raczej nie bede miec
20181207_170301.jpg

Załączniki

• 20181207_170301.jpg
    20181207_170301.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 340
Dziewczyny muszę się pochwalić dokonałam pierwszych zakupów dla dzidziusia, na razie kolor uniwersalny, dla mnie to przeżycie bo pierwsza ciąża i wszystko muszę kupić bo po nikim raczej nie bede miecZobacz załącznik 923046
ale slodkosci ja bede mieć ubranka po.bratankach ale przeciez i tak bede musiala cos kupić no bo jak to tak cala radość w zakupach

Kurczę dobrze że jesteś się martwilam.... uff kamień z serca

Dobrze, że się znalazłaś :)

Pisz czasami kochana, bo tu już się wszystkie stresowałysmy [emoji3] grunt że same dobre wiadomości z Twojej strony, cieszę się [emoji4]

Dziękuję dziewczyny :) Miałam taki humor, że nie nadawałam się do interakcji :p

Ja mam trochę ubranek już no i wózek. Niedługo zacznę rozglądać się za łóżeczkiem no i zmianą mebli do sypialni, bo z naszym przeogromnym łóżkiem się nie zmieścimy :p

Ja trzymam kciuki żeby było w porządku. Jak już przechodziłam tokso to gdzieś mi się o uszy obiło, ze nie trzeba antybiotyku brać, ale lekarz sam Ci wszystko wytłumaczy. Daj obowiązkowo znać co i jak już po wizycie.
Dzięki [emoji3] napisze jak tylko wrócę od tej Pani Doktor....mam nadzieję że nie będę dlugi czekac bo przyjmuje od 11 do 13 a mnie ma przyjąć miedzy pacjentami.

Witam się po przerwie dziewczyny :)
Musiałam odpocząć od forum i ciągłego skupiania się na ciąży, bo dwa tygodnie bóli i plamień trochę mi dały w kość i miałam okropny humor.
Już wszystko się uspokoilo, drugi trymestr mi służy :)
22go idę na usg podejrzeć bobo i mam nadzieję poznać płeć a 16.01. mam połówkowe. Rany, szybko to leci!
Cieszę się ze wszystko ok:*

reklama
Ja mam według usg już 15+3 i też nie czuje a w poprzedniej czułam od 16 tygodnia właśnie :) mam łożysko na przedniej ścianie tym razem i pewnie później poczuje :)

Np właśnie tak czytam ze macie łożysko z przodu, a u mnie lekarz nic o tym nie mówił i na opisie usg połówkowego tez nic nie napisali :( już zgłupiałam jak jest za zwyczaj. Może dlatego mi tego nie napisali ze mam standardowo [emoji23]

Do góry