reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny, powiedzcie czy teraz bierzecie pod uwagę tc wg OM czy wg USG? Nie wiem czy nie przestawić sobie apki ;)

Witam się po przerwie dziewczyny :)
Musiałam odpocząć od forum i ciągłego skupiania się na ciąży, bo dwa tygodnie bóli i plamień trochę mi dały w kość i miałam okropny humor.
Już wszystko się uspokoilo, drugi trymestr mi służy :)
22go idę na usg podejrzeć bobo i mam nadzieję poznać płeć a 16.01. mam połówkowe. Rany, szybko to leci!
Pisz czasami kochana, bo tu już się wszystkie stresowałysmy [emoji3] grunt że same dobre wiadomości z Twojej strony, cieszę się [emoji4]

Ja z innej beczki . Macie zwierzaki? Konkretnie psy? Ja Mam i mój jest że mną bardzo związany. Właśnie jestem na etapie separowania go stopniowo ode mnie bo wiem że będzie zazdrosny .... I wyganiania z kanapy na legowisko.... no przyznaję że troszkę to rozpuscilam ale on taki leloch jest kochanyZobacz załącznik 922942
Ale super misio! . Też mam pieszczocha ale małego Jack Russell Terriera i jest dla mnie jak dziecko. Ma już ponad rok i ciągle chce na rączki :D ale uwielbia najbardziej na świecie dzieci i jak widzi wózek to zaczyna piszczec żeby mu pokazać dziecko. Więc mam nadzieję, że będzie mi rączej pomagał uspokajac malucha;)

Dziewczyny, powiedzcie czy teraz bierzecie pod uwagę tc wg OM czy wg USG? Nie wiem czy nie przestawić sobie apki ;)
Ja według pierwszego usg - ginekolog powiedziała mi że tego bedziemy sie trzymać już do końca. Wedlug OM ciaza powinna byc 9 dni starsza, wiec roznica spora wiec ja apke sobie przedstawiłam :)

reklama
Do góry