reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny, powiedzcie czy teraz bierzecie pod uwagę tc wg OM czy wg USG? Nie wiem czy nie przestawić sobie apki ;)

Witam się po przerwie dziewczyny :)
Musiałam odpocząć od forum i ciągłego skupiania się na ciąży, bo dwa tygodnie bóli i plamień trochę mi dały w kość i miałam okropny humor.
Już wszystko się uspokoilo, drugi trymestr mi służy :)
22go idę na usg podejrzeć bobo i mam nadzieję poznać płeć a 16.01. mam połówkowe. Rany, szybko to leci!
Pisz czasami kochana, bo tu już się wszystkie stresowałysmy [emoji3] grunt że same dobre wiadomości z Twojej strony, cieszę się [emoji4]

Ja z innej beczki . Macie zwierzaki? Konkretnie psy? Ja Mam i mój jest że mną bardzo związany. Właśnie jestem na etapie separowania go stopniowo ode mnie bo wiem że będzie zazdrosny .... I wyganiania z kanapy na legowisko.... no przyznaję że troszkę to rozpuscilam ale on taki leloch jest kochanyZobacz załącznik 922942
Ale super misio! . Też mam pieszczocha ale małego Jack Russell Terriera i jest dla mnie jak dziecko. Ma już ponad rok i ciągle chce na rączki :D ale uwielbia najbardziej na świecie dzieci i jak widzi wózek to zaczyna piszczec żeby mu pokazać dziecko. Więc mam nadzieję, że będzie mi rączej pomagał uspokajac malucha;)

Dziewczyny, powiedzcie czy teraz bierzecie pod uwagę tc wg OM czy wg USG? Nie wiem czy nie przestawić sobie apki ;)
Ja według pierwszego usg - ginekolog powiedziała mi że tego bedziemy sie trzymać już do końca. Wedlug OM ciaza powinna byc 9 dni starsza, wiec roznica spora wiec ja apke sobie przedstawiłam :)

reklama
Do góry