reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny czy któraś z Was podczas jazdy autem jako kierowca ma drętwienie nogi lewej która się naciska na sprzeglo? Juz któryś raz zauważyłam ze jak jeżdżę po mieście przynajmniej ok 20min i więcej i niezbyt plynna jazda w centrum czyli tez większość czasu trzymając nogę na sprzegle to bardzo dretwieje mi stopa tak do okolic trochę nad kostką. Druga noga jest ok. Przed ciążą nigdy tak nie mialam.

reklama
To wiele mi nie brakuje. Zobaczymy co się dowiem w poniedziałek

Ja trzymam kciuki żeby było w porządku. Jak już przechodziłam tokso to gdzieś mi się o uszy obiło, ze nie trzeba antybiotyku brać, ale lekarz sam Ci wszystko wytłumaczy. Daj obowiązkowo znać co i jak już po wizycie.

Dziewczyny wiecie czy w ciąży mozna jeść takie gotowe sledzie w smietanie? Rakie z lisnera np. Wiem ze nie mozna surowych ale czy one tam sa surowe czy jakos przetworzone?

Właśnie przyszły mi moje wyniki, jak sądzicie jest się czym martwić? Nie wiem o co chodzi z tą hemoglobina (hgb) gdzie u mnie wyszło 11,8 a normy są od 2,81-4,49 ale nie wiem czy dobrze odczytuje Zobacz załącznik 922996 Zobacz załącznik 922997
Hmm a tsh masz podwyzszone... bierzesz leki?
Dziewczyny wiecie czy w ciąży mozna jeść takie gotowe sledzie w smietanie? Rakie z lisnera np. Wiem ze nie mozna surowych ale czy one tam sa surowe czy jakos przetworzone?
Mozna. Ja jem od czasu do czasu. Sledzie są podobno dobre w ciąży - zawierają dużo kwasow omega-3

Witam się po przerwie dziewczyny :)
Musiałam odpocząć od forum i ciągłego skupiania się na ciąży, bo dwa tygodnie bóli i plamień trochę mi dały w kość i miałam okropny humor.
Już wszystko się uspokoilo, drugi trymestr mi służy :)
22go idę na usg podejrzeć bobo i mam nadzieję poznać płeć a 16.01. mam połówkowe. Rany, szybko to leci!

Musiałam odpocząć od forum i ciągłego skupiania się na ciąży, bo dwa tygodnie bóli i plamień trochę mi dały w kość i miałam okropny humor.
22go idę na usg podejrzeć bobo i mam nadzieję poznać płeć a 16.01. mam połówkowe. Rany, szybko to leci!
Kurczę dobrze że jesteś się martwilam.... uff kamień z serca

reklama
Dobrze, że się znalazłaś :)

Do góry