reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja z innej beczki . Macie zwierzaki? Konkretnie psy? Ja Mam i mój jest że mną bardzo związany. Właśnie jestem na etapie separowania go stopniowo ode mnie bo wiem że będzie zazdrosny .... I wyganiania z kanapy na legowisko.... no przyznaję że troszkę to rozpuscilam ale on taki leloch jest kochanyZobacz załącznik 922942

Mam i ja:)
IMG_0010.JPG

Załączniki

• IMG_0010.JPG
    IMG_0010.JPG
    279,5 KB · Wyświetleń: 299
Poczekam do następnych zajęć jak będziemy robić kawitacje I zobaczę jej podejście. W razie czego tak właśnie uczyni. Tym bardziej że za ta szkole place więc sądzę że Pani dyrektor też będzie zależało żebym jednak została w szkole:)

O to to:) ewentualnie zaświadczenie od Fina dla niej o braku przeciwskazan i niech się buja;)

Ja jestem wielką fanką psów od zawsze. Też mam upartego, rozpuszczonego molosa w domu, uwielbiam tą mordkę <3 Od dziecka miałam psa i uważam, że to bardzo uwrażliwia. Mój pies rodzinny był dla mnie zawsze powiernikiem i przyjacielem. Moja córcia, lat dwa, też już się nim opiekuje, sypie karmę, bawi się w zbieranie kupy klockami i torebką foliową hahaha ;)
Jestem bardzo wrażliwa na dobro zwierząt, mnóstwo razy z mężem już zbieraliśmy z ulicy jakieś bidy, albo woziliśmy przez pół Polski z fundacji do domów tymczasowych. Mój mąż jest dla mnie bohaterem w tej kwestii :)

Mój Pele :)
Zobacz załącznik 922992Zobacz załącznik 922995
Zakochałam sie

Witajcie dziewczyny, wpadam się "pochwalić" jakiego zdolnego mam synka. Na sekundę z pokoju wyszłam do kuchni a w tym czasie mój pierworodny wlazl na klatkę świnek morskich i co gorsza wpadł przez górne otwarcie do środka... Słyszę płacz, lecę na złamanie karku a ten leży cały w bobkach i trocinach. Poprostu szok.
Mąż był dziś na rozmowie o pracę i możliwe że ją dostanie, mają dać znać koło 15.
Wczoraj dzwoniłam też się umówić na połówkowe i mam już 14 stycznia :o szok że wtedy już będzie połowa :o

Super wieści:) za prace trzymam kciuki:)
Ty masz 14 już połówkowe:) ja zaledwie 2 i pół tygodnia wcześniej mam pierwsza wizytę po prenatalnych:)))) super szybko ten czas leci:)

reklama
Ja mam kiciusia, kupiliśmy go rok temu bo smutno nam było wracać do pustego mieszkania. A tak to zawsze ktoś czeka aż wrócisz [emoji5][emoji5]
20181008_200105.jpeg
20180717_180444.jpeg
20180219_200738.jpeg

Załączniki

• 20181008_200105.jpeg
    20181008_200105.jpeg
    67 KB · Wyświetleń: 300
  • 20180717_180444.jpeg
    20180717_180444.jpeg
    49,8 KB · Wyświetleń: 298
  • 20180219_200738.jpeg
    20180219_200738.jpeg