Silje1008
Fanka BB :)
Też o niej myślę tym bardziej ze miała jakieś tam plamienia.......
A czy któraś pisała do niej wiadomość prywatna? Może tam będzie dostępna? Co myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też o niej myślę tym bardziej ze miała jakieś tam plamienia.......
dokladnie tak, u mnie tez podana norma 12-16 a mam 11,6Norma na moich wynikach jest 12-16, ja miałam 12.6, Ty masz leciutko poniżej normy. Staraj się przyswajać dużo żelaza
mnie tez boli mocno głowa mimo ze wypilam kawe.....zeby mnie cisna,swedza,cmia i cholera wie co jeszcze zwlaszcza w nocy
bylam ale wtedy byl to 12 tydzien zaczety i mowila ze poki sie nic mega zlego nie dzieje wolalaby zaczac leczyc w 2 trymestrzeA byłaś już u dentysty?
Ja z innej beczki . Macie zwierzaki? Konkretnie psy? Ja Mam i mój jest że mną bardzo związany. Właśnie jestem na etapie separowania go stopniowo ode mnie bo wiem że będzie zazdrosny .... I wyganiania z kanapy na legowisko.... no przyznaję że troszkę to rozpuscilam ale on taki leloch jest kochanyZobacz załącznik 922942
Mam nadzieję, że z @Madelaine701 to nie kwestia wymiany zdań odnośnie diety matki karmiącej, bo nie uważam to za jakiekolwiek najmniejszy powód wycofywania się z forum
Poczekam do następnych zajęć jak będziemy robić kawitacje I zobaczę jej podejście. W razie czego tak właśnie uczyni. Tym bardziej że za ta szkole place więc sądzę że Pani dyrektor też będzie zależało żebym jednak została w szkole
Zakochałam sieJa jestem wielką fanką psów od zawsze. Też mam upartego, rozpuszczonego molosa w domu, uwielbiam tą mordkę <3 Od dziecka miałam psa i uważam, że to bardzo uwrażliwia. Mój pies rodzinny był dla mnie zawsze powiernikiem i przyjacielem. Moja córcia, lat dwa, też już się nim opiekuje, sypie karmę, bawi się w zbieranie kupy klockami i torebką foliową hahaha
Jestem bardzo wrażliwa na dobro zwierząt, mnóstwo razy z mężem już zbieraliśmy z ulicy jakieś bidy, albo woziliśmy przez pół Polski z fundacji do domów tymczasowych. Mój mąż jest dla mnie bohaterem w tej kwestii
Mój Pele
Zobacz załącznik 922992Zobacz załącznik 922995
Witajcie dziewczyny, wpadam się "pochwalić" jakiego zdolnego mam synka. Na sekundę z pokoju wyszłam do kuchni a w tym czasie mój pierworodny wlazl na klatkę świnek morskich i co gorsza wpadł przez górne otwarcie do środka... Słyszę płacz, lecę na złamanie karku a ten leży cały w bobkach i trocinach. Poprostu szok.
Mąż był dziś na rozmowie o pracę i możliwe że ją dostanie, mają dać znać koło 15.
Wczoraj dzwoniłam też się umówić na połówkowe i mam już 14 stycznia szok że wtedy już będzie połowa