reklama
MagdaTZ
Fanka BB :)
Ja z synem do dnia porodu mówiłam, że będzie Sylwek po pradziadku, ale gdy się urodził został TymkiemJa w tej ciąży stwierdzialam, że też tak zrobię
Wcześniej mialam dla synka wybrane imie a teraz podejme decyzje w szpitalu.
Najbardziej chyba dlatego, ze kestem przekonana do Tymka i mezowi jak sie urodzi to chyba powiem, ze wyglada mi na Tymka
Ilma
Ja mialam wcześniej robiona pappe i w dzien usg u lekarza juz byly wyniki i od razu mialam obliczone wszystkie ryzyka i od razu omowienie z lekarzem ktory to badanie robil. Moja gin nic wiecej nie bedzie obliczac ani robic.No wlasnie okolo 3tygodnie mnie juz tak pobolewa i z kazdym dniem jest gorzej [emoji58]A kiedy mialas wizyte ze teraz bez usg ?
Dziwne to jest, ja sobie nie wyobrażam isc do gin na wizytę czy co tydzien czy co dwa i nie miec usg...
Miałam prenatalne tydzień temu więc powiedziała, że nie ma sensu robić teraz. Mogłabym zrobić jak chce ale wtedy muszę dopłacić do USG mam pakiet w medicover no i z papa było tak że można zrobić po USG prenatalnym wtedy jest za darmo. Dlatego czekam na omówienie wyników przez genetyka.
milena1706
Wklejam efekt moich wzdec, zaparć,gdzie ja myślałam że to już taki brzuszek ciążowy mi się robi. Dziś całą noc spędziłam w toalecie, do tego córka wcześnie wstała więc czekam z niecierpliwością na wieczór żeby już poszła spać i odpocząć
Załączniki
Ja tam widze piekny ciazowy brzuszek [emoji7] masz takie dlugie wlosy? Wow!Wklejam efekt moich wzdec, zaparć,gdzie ja myślałam że to już taki brzuszek ciążowy mi się robi. Dziś całą noc spędziłam w toalecie, do tego córka wcześnie wstała więc czekam z niecierpliwością na wieczór żeby już poszła spać i odpocząć
Zobacz załącznik 921732 Zobacz załącznik 921734
milena1706
Ale to z lenistwa bo do fryzjera nie chce mi się wybrać a planuje je dużo ściąć i chyba to zrobię na świętaJa tam widze piekny ciazowy brzuszek [emoji7] masz takie dlugie wlosy? Wow!
Super ja mam troche krotsze, ale zal mi zawsze kazdego centymetraAle to z lenistwa bo do fryzjera nie chce mi się wybrać a planuje je dużo ściąć i chyba to zrobię na święta
G
guest-1704238530
Gość
Super ja mam troche krotsze, ale zal mi zawsze kazdego centymetra
Ja zawsze podziwiam kobiety z takimi długimi włosami ja mam długość za łopatki i był czas że musiałam je codziennie rano myć i suszyć a co dopiero takie długie
Ja jutro wybieram się do fryzjera, mam teraz blond sombre a chce wrócic do swojego brązu z refleksami, salon do którego chodzę ma również farby bez amoniaku z Loreal, oparte na olejkach więc zobaczymy co z tego wyjdzie, to moje włoski z którymi juz powoli się żegnam
Piękne są!!Ja zawsze podziwiam kobiety z takimi długimi włosami ja mam długość za łopatki i był czas że musiałam je codziennie rano myć i suszyć a co dopiero takie długie
Ja jutro wybieram się do fryzjera, mam teraz blond sombre a chce wrócic do swojego brązu z refleksami, salon do którego chodzę ma również farby bez amoniaku z Loreal, oparte na olejkach więc zobaczymy co z tego wyjdzie, to moje włoski z którymi juz powoli się żegnam
Też musze isc zafarbować i może podciąć odrobinkę. Ja niestety też nie mam do wlosow cierpliwosci więc czesto mam warkocza czy kitke. Rozpuszczone sporadycznie. Mam geste i zaraz mi sie placza
reklama
Konwalia90
Ja mam na imię Emilia wlasnie i uważam ze to naprawde piękne imię moj mąż ostatnio stwierdził ze szkoda ze tak mam bo chcialby dac córce na imie EmilkaAleksandra góra ! Aleksander też pięknie ale byłoby dziwnie mama Aleksandra synek Aleksander ;p
U nas gdyby jednak coś się zmienilo I była dziewczynka będzie Emilka I to już akurat postanowione