reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja w tej ciąży stwierdzialam, że też tak zrobię :)
Wcześniej mialam dla synka wybrane imie a teraz podejme decyzje w szpitalu.
Najbardziej chyba dlatego, ze kestem przekonana do Tymka i mezowi jak sie urodzi to chyba powiem, ze wyglada mi na Tymka :)
Ja z synem do dnia porodu mówiłam, że będzie Sylwek po pradziadku, ale gdy się urodził został Tymkiem :)

Ja mialam wcześniej robiona pappe i w dzien usg u lekarza juz byly wyniki i od razu mialam obliczone wszystkie ryzyka i od razu omowienie z lekarzem ktory to badanie robil. Moja gin nic wiecej nie bedzie obliczac ani robic.No wlasnie okolo 3tygodnie mnie juz tak pobolewa i z kazdym dniem jest gorzej [emoji58]A kiedy mialas wizyte ze teraz bez usg ?
Dziwne to jest, ja sobie nie wyobrażam isc do gin na wizytę czy co tydzien czy co dwa i nie miec usg...

Miałam prenatalne tydzień temu więc powiedziała, że nie ma sensu robić teraz. Mogłabym zrobić jak chce ale wtedy muszę dopłacić do USG mam pakiet w medicover no i z papa było tak że można zrobić po USG prenatalnym wtedy jest za darmo. Dlatego czekam na omówienie wyników przez genetyka.

Wklejam efekt moich wzdec, zaparć,gdzie ja myślałam że to już taki brzuszek ciążowy mi się robi. Dziś całą noc spędziłam w toalecie, do tego córka wcześnie wstała więc czekam z niecierpliwością na wieczór żeby już poszła spać i odpocząć
IMG_20181203_145943.jpg
IMG_20181203_145836.jpg

Załączniki

• IMG_20181203_145943.jpg
    IMG_20181203_145943.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 323
  • IMG_20181203_145836.jpg
    IMG_20181203_145836.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 318
Super ja mam troche krotsze, ale zal mi zawsze kazdego centymetra :)

Ja zawsze podziwiam kobiety z takimi długimi włosami :) ja mam długość za łopatki i był czas że musiałam je codziennie rano myć i suszyć a co dopiero takie długie :o

Ja jutro wybieram się do fryzjera, mam teraz blond sombre a chce wrócic do swojego brązu z refleksami, salon do którego chodzę ma również farby bez amoniaku z Loreal, oparte na olejkach więc zobaczymy co z tego wyjdzie, to moje włoski z którymi juz powoli się żegnam :)
47317993_352863975262779_8440837710012219392_n.jpg

Ja zawsze podziwiam kobiety z takimi długimi włosami :) ja mam długość za łopatki i był czas że musiałam je codziennie rano myć i suszyć a co dopiero takie długie :o

Ja jutro wybieram się do fryzjera, mam teraz blond sombre a chce wrócic do swojego brązu z refleksami, salon do którego chodzę ma również farby bez amoniaku z Loreal, oparte na olejkach więc zobaczymy co z tego wyjdzie, to moje włoski z którymi juz powoli się żegnam :)
47317993_352863975262779_8440837710012219392_n.jpg
Piękne są!!
Też musze isc zafarbować i może podciąć odrobinkę. Ja niestety też nie mam do wlosow cierpliwosci więc czesto mam warkocza czy kitke. Rozpuszczone sporadycznie. Mam geste i zaraz mi sie placza

reklama
Aleksandra góra ! :D Aleksander też pięknie ale byłoby dziwnie mama Aleksandra synek Aleksander ;p
U nas gdyby jednak coś się zmienilo I była dziewczynka będzie Emilka I to już akurat postanowione:)
Ja mam na imię Emilia wlasnie i uważam ze to naprawde piękne imię :) moj mąż ostatnio stwierdził ze szkoda ze tak mam bo chcialby dac córce na imie Emilka :)

Do góry