reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Uu to nie mam takiego USg..mam z 6tc :) a prenatalne miałaś już?? Ciekawe czy się u CB sprawdzi:) a chciałabys chłopca??
Od poczatku jestem nastawiona ma chlopca...nawet nie wiem czemu...no ale wiadomo że i dziewczynka mnie ucieszy :)
Prenatalnych nie mialam i nie bede miala. Zdecydowaliśmy z mężem, ze jak nie ma żadnych wskazań to nie bedziemy robić. Moja ginekolog tez sugerowala ze nie ma takiej potrzeby...przeziernosc i narządy ona sprawdza na usg :) ale oczywiście poinformowala mnie o mozliwosci takich badań i powiedziala ze decyzja należy do nas :)

A tak w ogole ciśnienie jak zawsze ksiazkowe ale waga... okazuje sie ze schudlam 1,5kg przez te 3tygodnie... jakos tego nie widzę, bo brzuch mi rosnie przecież...
Ciśnienia zazdroszczę (ja mam zawsze o 20-30 wyższe u położnej niż w domu...i jest to dla mnie chyba bardziej stresujące niz sama wizyta). Waga...powiem "wow" :-)
A co z usg? Nadal dziewczynka ?;-)

Ja juz po [emoji4] pani doktor jest przekonana ze bedzie dziewczynka [emoji176][emoji176]
Dzidzia jest tak ruchliwa, machala nozkami, kopala nóżkami, buzke otwierala no sama slodycz [emoji176] a pani doktor musiala sie nameczyc zeby dobrze ją złapać [emoji14] a ma juz 7,41cm [emoji176][emoji176] pozniej wrzuce foto, poki co wracam do domu, dobrze ze dzis mam puste swoje konto bo po drodze jest tyleee sklepow ze tz moglby mnie zabic jakbym zaszala [emoji85]

Ja juz po [emoji4] pani doktor jest przekonana ze bedzie dziewczynka [emoji176][emoji176]
Dzidzia jest tak ruchliwa, machala nozkami, kopala nóżkami, buzke otwierala no sama slodycz [emoji176] a pani doktor musiala sie nameczyc zeby dobrze ją złapać [emoji14] a ma juz 7,41cm [emoji176][emoji176] pozniej wrzuce foto, poki co wracam do domu, dobrze ze dzis mam puste swoje konto bo po drodze jest tyleee sklepow ze tz moglby mnie zabic jakbym zaszala [emoji85]
Gratulacje!!! :)

Dziękuję [emoji7]

A tu fotka [emoji176]
1543855985745.jpeg

Załączniki

• 1543855985745.jpeg
    1543855985745.jpeg
    44,7 KB · Wyświetleń: 280
reklama
Do góry