tez tak mialam w poprzedniej ciazy, tylko usg przez brzuch i nara, a teraz prywatnie nie dosc ze wizyta jest bardzo szczegołowa bo trwa zawsze ponad godzine to ląduje i na fotelu do badań szyjki i na usgJa też na kazdej wizycie usg. Mogę odpuścić już później jak wizyty są częściej i lekarz slucha chociaz serducha to mj wystarczy. Moj teraz lekarz tez mnie polozniczo bada na kazdej wizycie a np w poprzedniej ciąży lekarz bywało, ze robil np tylko usg przez brzuch i koniec wizyty
reklama
No ja niby chodzilam prywatnie, ale ten lekarz byl chyba kiepski. Ten teraz ma calkiem inne podejscie i tez wlasnie wizyty sa dluzsze i wszystko zawsze robi.tez tak mialam w poprzedniej ciazy, tylko usg przez brzuch i nara, a teraz prywatnie nie dosc ze wizyta jest bardzo szczegołowa bo trwa zawsze ponad godzine to ląduje i na fotelu do badań szyjki i na usg
G
guest-1704238530
Gość
Dziewczyny wiem oczywiście, że nie można jeść szynki szwarcwaldzkiej ale jak myślicie czy po obróbce cieplnej można? typu upieczona w piekarniku lub podsmażona na patelni.
Jak nie mogę to oczywiście obejdę się smakiem ale uwielbiam podsmażona taką szynkę, pomidory suszone, koktajlowe, potem podduszone ze śmietanką 30% i podane z tagliatelle i rukola
Jak nie mogę to oczywiście obejdę się smakiem ale uwielbiam podsmażona taką szynkę, pomidory suszone, koktajlowe, potem podduszone ze śmietanką 30% i podane z tagliatelle i rukola
ja myślę, że jak po obróbce to czemu nie?Dziewczyny wiem oczywiście, że nie można jeść szynki szwarcwaldzkiej ale jak myślicie czy po obróbce cieplnej można? typu upieczona w piekarniku lub podsmażona na patelni.
Grabcia123
Fanka BB :)
Ja zrobiłam dziś wyniki z moczu chociaż wizyta w środę ale zobaczymy może wyjdzie coś co będzie wskazywać że nerki zaczynają szwankowac..zastanawiam się czy nie pójdę na usg do innego lekarza tuż przed świętami żeby poznać płeć... Chociaż mój tz uważa że nie ma się co spieszyć..
Pianistka1991
Myślę, że obróbka cieplna daje przyzwolenie na jedzenie takiej szynki tylko nie żałuj jej temperatury [emoji39]Dziewczyny wiem oczywiście, że nie można jeść szynki szwarcwaldzkiej ale jak myślicie czy po obróbce cieplnej można? typu upieczona w piekarniku lub podsmażona na patelni.
G
guest-1704238530
Gość
gratulacje
Dziękuję już dzisiaj nie mogłam się powstrzymać i zamówiłam przez internet kilka ubranek
na razie szaro-białe więc uniwersalne, ja zresztą wszystko uwielbiam szaro białe, mieszkanie w takich kolorach, wózek też koniecznie i ubranka są urocze jak dla mnie
G
guest-1704238530
Gość
Myślę, że obróbka cieplna daje przyzwolenie na jedzenie takiej szynki tylko nie żałuj jej temperatury [emoji39]
myslę ze jak dam prawie max moc na kuchence to powinno wystarczyć jak będę podsmażać z 6-8 minut
Silje1008
Dziewczyny , faktycznie chodźcie na badania krwi raz w miesiącu? Ja do tej pory morfologie zrobiłam raz... I na więcej lekarz mnie nie kierował :/ wizyte kontrolna mam w czwartek.
Btw. Dostałam wyniki z PAPPA I wszystko ok tyko t21 1:14429 A pozostałe <1:20 000
Ale cały piątek I sobotę też czułam się fatalnie... strasznie było mi niedobrze. Za to wczoraj jakiś straszny atak gastro. Masakra!
Morfologię tez miałam raz, na następna wizytę badań tylko mocz. Także luz, nie trzeba raz w msc robić zależy od lekarza, zależy od ciazy
reklama
Grabcia123
U nas mocz na każdą wizytę a morfologia na co 2Morfologię tez miałam raz, na następna wizytę badań tylko mocz. Także luz, nie trzeba raz w msc robić zależy od lekarza, zależy od ciazy