reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Odebralam wyniki :)
Glukoza 90 - ominie mnie krzywa huuuraaa
Tsh 1,9
Morfologia wszystko ok. No i jedyne co mnie martwi to ketony i liczne bakterie w moczu...jutro ide do lekarza...zobacze co powie :) no i ph moczu 8 - tez na granicy normy...

Tsh 1,9
Morfologia wszystko ok. No i jedyne co mnie martwi to ketony i liczne bakterie w moczu...jutro ide do lekarza...zobacze co powie :) no i ph moczu 8 - tez na granicy normy...
U mnie nieliczne kryształy wpw... Czyżby kamienie się tworzyły?? Ph 6.5 czyli p dziewczynkowe pol chlopczykowe...

Ostatnia edycja:
Tsh 1,9
Ph moze byc podwyższone w ciąży. Tez mam 8 chyba. Lekarz nic nie mowil

reklama
Do góry