reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja z kolei pytałam swojego na pierwszej wizycie, to był początek 8 tygodnia, powiedział, że nie ma przeciwwskazań do ćwiczeń ;) ja jednak słucham swojego organizmu i póki co nie czułam się na siłach na trening, mimo, że przed ciąża to uwielbiałam. Może niebawem zbiorę swoje 4 litery w końcu ;)

Ja ćwiczę bez przerwy z tym, że zmieniłam ćwiczenia na te dla ciężarnych. Ja znowu mam tak, że jak nie ćwiczę to czuję się jak wrak człowieka jeszcze bardziej zmęczona, a ostatnio dostałam zielone światło i mogę znowu biegać .
Niestety od wczoraj mam kryzys, mdłości mi nie odpuściły i głowa ćmi , oby to tylko wpływ pogody o_O @Kaamilaaa jak u Ciebie??

reklama
Laseczki ja w sobotę byłam robic badania mam nadzieje ze wyjdą dobre. A za tydzień wizyta . Niech leci ten czas szybko bo się doczekać nie mogę ..... coś mnie piersi przestały boleć i już zaczynam panikowac.... też tak macie może? Zanik niektórych objawów? Ja dziś mam 11+2
Ja dzis mam 14t1d i oprócz wystajacego brzucha i bólu pleców po spacerze nic.mi nie.dolega:)

O matko co za lekarz!! [emoji34]
A zbadal chociaz wszystko co nalezy ??
Chociaz chyba jak badanie trwalo 5min to ciezko zeby wszystko sprawdzil...Zdrowka dla córci [emoji8][emoji8]
No wlasnie niby ryzyko nie jest takie wielkie ale u mnie na pewno tez wzrasta przez to ze w bliskiej rodzinie miałam kilka przypadków...
Ja ma szczęście miałam w czwartek usg takie szczegółowe. To dzisiaj to chyba tylko do opisu po tescie pappa.
Dzisiaj uslyszalam tylko: (lekarz do pielegnoarki)
Nt:1,9
Pecherz, naczynia ok, konczyny wszystkie
No normalnie cycki mi opadaja ;)
Oczywiscie dzisiaj lekarz nie wiedział, ze mialam w czwartek usg ;)
Zaluje, ze nie bylo mojego bo na pewno by szczegolowo mi wszystko pokazal no ale trudno. Teraz tylko czekanie na wyniki. Mocno się nie stresuje, bo gdzieś tam z tylu glowy wiem, ze będzie dobrze

Laseczki ja w sobotę byłam robic badania mam nadzieje ze wyjdą dobre. A za tydzień wizyta . Niech leci ten czas szybko bo się doczekać nie mogę ..... coś mnie piersi przestały boleć i już zaczynam panikowac.... też tak macie może? Zanik niektórych objawów? Ja dziś mam 11+2
Ja mam 13+1 i tez mi pewne objawy zanikają

Ja mam tak rzutami. Jeden dzień przestaną a na drugi dzień bolą dwa razy tak jak ostatnio. Ciągle produkują mi się nowe żyły :) to samo mdłości dwa dni mniej a potem jak przywalą to leżę jak warzywo i cofa mi się cały czas

O matko co za buc!
Przeczucia mnie nie mylily ten lekarz jakiś nienormalny. Badanie trwalo moze z 5 minut przy czym tak mi ma brzuch maciskal ze mialam wrazenie, ze chce kregoslup zobaczyc.
Narzekal, ze moj doktorek skierowanie wystawil i po problemie "a co prywatnie nie mozna bylo zrobić? Tak najlepiej Przemek stad uciekl. Prywatnie sobie orzyjmuje kase bierze a robote mamy za niego dodatkowa"
o_O ... No co za @#$% ! Jak mu tak źle niech idzie na prwyate I wpuści młodszego lekarza na swoje miejsce któremu jeszcze się "chce"

Ja ćwiczę bez przerwy z tym, że zmieniłam ćwiczenia na te dla ciężarnych. Ja znowu mam tak, że jak nie ćwiczę to czuję się jak wrak człowieka jeszcze bardziej zmęczona, a ostatnio dostałam zielone światło i mogę znowu biegać .
Niestety od wczoraj mam kryzys, mdłości mi nie odpuściły i głowa ćmi , oby to tylko wpływ pogody o_O @Kaamilaaa jak u Ciebie??
U mnie praktycznie bez zmian, dzis jak narazie jeden raz mialam bliskie spotkanie z wc...glowa boli dalej no i jakas taka slaba jestem...
Do tego dalej boli mnie plecy-posladek-noga, tylko z prawej strony [emoji58]

o_O ... No co za @#$% ! Jak mu tak źle niech idzie na prwyate I wpuści młodszego lekarza na swoje miejsce któremu jeszcze się "chce"
Dokładnie miałam mu ochotę coś powiedzieć. On juz na emeryture lepiej niech idzie. Przy tym byl bardzo mily chyba myslal ze powiem, ze no tak faktycznie gowniarz im robote daje dodatkowa.
Zaczal jeszcze wypytywac kto przyjmuje w luxmedzie

Dokładnie miałam mu ochotę coś powiedzieć. On juz na emeryture lepiej niech idzie. Przy tym byl bardzo mily chyba myslal ze powiem, ze no tak faktycznie gowniarz im robote daje dodatkowa.
Zaczal jeszcze wypytywac kto przyjmuje w luxmedzie
A będziesz jeszcze szła na prywatne badania ? Skoro te trwały tak krótko ? I na prawdę ja mam Ale doświadczenia że szpitalnymi starymi dziadkami... Ale to opowieść na inny czas. Mam nadzieję że więcej na niego nie trafisz

reklama
A będziesz jeszcze szła na prywatne badania ? Skoro te trwały tak krótko ? I na prawdę ja mam Ale doświadczenia że szpitalnymi starymi dziadkami... Ale to opowieść na inny czas. Mam nadzieję że więcej na niego nie trafisz
Ja mialam na szczęście usg w czwartek. Było szczegolowe i lekarz nic niepokojacego nie widzial. Więc juz odpuszczę. Dzisiaj musiałam mieć usg, zeby bylo w tym samym czasie co pappa a i tak mysle, ze pewnie moj lelarz sam obliczy te ryzyka

Do góry