reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Meldujemy się po wizycie ciąża starsza o tydzień niz z terminu om. Termin na 6.06 wszystko ok, przeziernosc karku 1.7. Narządy, kończyny, serduszko itp wszystko w porządku. Jeszcze dzidziuś się nie chciał ujawnić z płcią ale lekarz bardziej skłania się ku chłopakowi. Zobaczymy następnym razem
20181203_103722.jpg

Załączniki

• 20181203_103722.jpg
    20181203_103722.jpg
    302,3 KB · Wyświetleń: 302
reklama
Meldujemy się po wizycie ciąża starsza o tydzień niz z terminu om. Termin na 6.06 wszystko ok, przeziernosc karku 1.7. Narządy, kończyny, serduszko itp wszystko w porządku. Jeszcze dzidziuś się nie chciał ujawnić z płcią ale lekarz bardziej skłania się ku chłopakowi. Zobaczymy następnym razem Zobacz załącznik 921624
Piękny dzidziuś gratulacje

Laseczki ja w sobotę byłam robic badania mam nadzieje ze wyjdą dobre. A za tydzień wizyta . Niech leci ten czas szybko bo się doczekać nie mogę ..... coś mnie piersi przestały boleć i już zaczynam panikowac.... też tak macie może? Zanik niektórych objawów? Ja dziś mam 11+2

Jak bym siebie widziala mnie jak tylko zaczęły cycki bolec to codziennie przez kilka tygodni dotykalam czy mnie bola ...teraz sobie mysle ale to bylo glupie...mnie juz od jakiegos czasu nie bola, tylko czasem jak leze i moja psinka mi na klatke skoczy to cholernie zaboli , nie ma co panikowac...( tak sobie mowir codziennie) powirm ci kochana co kobieta to opinia...naczytalam sie duzo o tym i doszlam do wniosku ze kazda kobieta jest inna, inny organizm i ciaza...:)

Ja ma szczęście miałam w czwartek usg takie szczegółowe. To dzisiaj to chyba tylko do opisu po tescie pappa.
Dzisiaj uslyszalam tylko: (lekarz do pielegnoarki)
Nt:1,9
Pecherz, naczynia ok, konczyny wszystkie
No normalnie cycki mi opadaja ;)
Oczywiscie dzisiaj lekarz nie wiedział, ze mialam w czwartek usg ;)
Zaluje, ze nie bylo mojego bo na pewno by szczegolowo mi wszystko pokazal no ale trudno. Teraz tylko czekanie na wyniki. Mocno się nie stresuje, bo gdzieś tam z tylu glowy wiem, ze będzie dobrze
Będzie dobrze...ale podejście lekarza w szpitalu okropne. Współczuję. Tacy ludzie nie powinni mieć kontaktu z pacjentami :-\

Meldujemy się po wizycie ciąża starsza o tydzień niz z terminu om. Termin na 6.06 wszystko ok, przeziernosc karku 1.7. Narządy, kończyny, serduszko itp wszystko w porządku. Jeszcze dzidziuś się nie chciał ujawnić z płcią ale lekarz bardziej skłania się ku chłopakowi. Zobaczymy następnym razem Zobacz załącznik 921624

Super wiesci gratulacje

Super, ze wszystko ok!
No to kolejny chlopak :) ja teraz z mężem debatuje nad imieniem i kurcze ciężko nam sie zdecydowac

Dziewczyny, a co do PAPP-A to mnie dość wysoko wyszło ryzyko przedwczesnego porodu (1:50).Moja córka urodziła się nagle w 36. tc bez żadnych objawów wcześniej, więc czuję że od 34 tc. będę siedziała już jak na szpilkach.

reklama
Dziewczyny, a co do PAPP-A to mnie dość wysoko wyszło ryzyko przedwczesnego porodu (1:50).Moja córka urodziła się nagle w 36. tc bez żadnych objawów wcześniej, więc czuję że od 34 tc. będę siedziała już jak na szpilkach.
Kurczę ciekawe na jakies podstawie wychodzi to ryzyko przedwczesnego porodu. Tez sie tego obawiam ja urodzilam w 37 ale tez wczesniej lekarz mnie straszyl ze urodze wczesniej.

Do góry