reklama
Paulina90
Zaangażowana w BB
Gratuluje wszystkim pięknych zdjęć, brzuszków i dzidziusiow, ciezko przy prawie dwulatku pisać na bieżąco ale staram się czytać na bieżąco
Załączniki
U nas temat kąpania był po stronie tz. Moja mama mu pokazała jak wróciliśmy ze szpitala i kapał młodą sam od początku. Potem ja ja ubierałam, a on w tym czasie robił mleko. I tak w sumie bylo do teraz. Przez 3 lata córkę kapalam tylko jak akurat nie było go w domu.No trochę dramat chociaż nie wiem jakby było z moim mężem. Nasz mały nie jadł kaszki bo ma do dziś uczulenie na mleko wiec nie miałam okazji męża sprawdzić haha
Nie wyobrażam sobie bym się miała kapać z noworodkiem.
Nie sprawdza sięŻeby to jeszcze faktycznie można było "dowodem" nazwać....
Ja wyglądałam cudownie w ciąży, zero problemów z cera, itd. - urodziłam córkę
Byłam wczoraj u lekarza z moim 'przeziębieniem'. Wirusowe- nie ma mnie czym leczyć. Domowe sposoby i *spam*. A ja zdycham po prostu. Kaszel do wymiotów. Nos zatkany. Masakra jakaś. Na dodatek stres.
Od wtorku w sumie nic nie zjadłam. Wczoraj pol kawałka chleba i kotleta. Dzisiaj ogórka.
Zastanawiam się czy to może zagrozić dziecku? Nie jestem w stanie się zmusić.
Od wtorku w sumie nic nie zjadłam. Wczoraj pol kawałka chleba i kotleta. Dzisiaj ogórka.
Ja-ga
Fanka BB :)
Ratuj się domowo-wit c, mleko z kurkumą (na ciepło), plukanki z wody utlenionej...u mnie to naprawdę działa :-) Ważna jest systematyczność i po 2-3dniach poczujesz poprawę.Byłam wczoraj u lekarza z moim 'przeziębieniem'. Wirusowe- nie ma mnie czym leczyć. Domowe sposoby i *spam*. A ja zdycham po prostu. Kaszel do wymiotów. Nos zatkany. Masakra jakaś. Na dodatek stres.
A kaszel masz suchy? Jeśli tak to napar z majeranku (w ciąży chyba ok, doczytaj). Mój szwagier próbował różnych aptecznyvh leków na brzydki suchy kaszel i majeranek mu pomógł w 1dzień.
Madelaine701
Fanka BB :)
No taki brak jedzenia napewno nie będzie korzystny dla dziecka ... Może spróbuj jeść takie lekkie rzeczy jakieś owoce jogurty aby tylko coś zjeśćByłam wczoraj u lekarza z moim 'przeziębieniem'. Wirusowe- nie ma mnie czym leczyć. Domowe sposoby i *spam*. A ja zdycham po prostu. Kaszel do wymiotów. Nos zatkany. Masakra jakaś. Na dodatek stres.
Wody po ogórkach się napiłam. Czekam na zakupy to może faktycznie jakiś jogurt zjem, w chacie mam tylko naturalne. :/No taki brak jedzenia napewno nie będzie korzystny dla dziecka ... Może spróbuj jeść takie lekkie rzeczy jakieś owoce jogurty aby tylko coś zjeść
reklama