reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Zobacz załącznik 921228 Hejka :) u mnie po prenatalnych wszystko ok:) test pappa tez wyszedł dobrze. Na 80% będą dziewczyny, także mąż się cieszy:) w 14 tygodniu wreszcie doczekałam się brzuszka ❤️ Na razie mały ale teraz pewnie nadrobimy :D

Gratuluje wszystkim pięknych zdjęć, brzuszków i dzidziusiow, ciezko przy prawie dwulatku pisać na bieżąco :D ale staram się czytać na bieżąco
Brawo! Aaale fajnie:)

Ach kobiety. Taka wizyta to miód na moja duszę ale i zdrowie fizyczne. Apetyt od razu wrócił, uśmiech na twarzy jest [emoji6] wracam do żywych nareszcie. Ogarniam się i jedziemy na kręgle poswietowac. A u Was jakie plany?

Ach kobiety. Taka wizyta to miód na moja duszę ale i zdrowie fizyczne. Apetyt od razu wrócił, uśmiech na twarzy jest [emoji6] wracam do żywych nareszcie. Ogarniam się i jedziemy na kręgle poswietowac. A u Was jakie plany?
Ja dziś samotny wieczór przed tv, a od jutra dwa tygodnie samotności :( mąż wyjeżdża na delegacje, ale ja przeprowadzam się na ten czas do rodziców, bo bym tu sama oszalała przez tyle czasu :p
PS. Baw się dobrze :)

reklama
My na impreze andrzejkowa idziemy. Z imprezy sie nie cieszę ale mlodego oddamy do dziadków to sie wyspie :)
Teraz naszla nas ochota na hamburgery :) wiec robię domowe tyle, że z kurczaka

Do góry