SuperU mnie dzisiaj tak [emoji3]Zobacz załącznik 921249
reklama
Anolik
Fanka BB :)
A jak j Ciebie, już wybrzuszylo?Superjuż widac, ciekawe czy moj ktos zauważy dzisiaj na imprezie
Jak sie wkoncu ubiorę to Wam pokazeA jak j Ciebie, już wybrzuszylo?
ExtraMały łobuz nam rośnie [emoji8][emoji8] fikał i tyłem się odwracal. Zdrowiutkie maleństwo, wszystko na miejscu, przezierność 1.4. Płeć nieznana. Ufff[emoji4][emoji4]Zobacz załącznik 921181
Brawo! Aaale fajnieZobacz załącznik 921228 Hejkau mnie po prenatalnych wszystko ok
test pappa tez wyszedł dobrze. Na 80% będą dziewczyny, także mąż się cieszy
w 14 tygodniu wreszcie doczekałam się brzuszka
Na razie mały ale teraz pewnie nadrobimy
Gratuluje wszystkim pięknych zdjęć, brzuszków i dzidziusiow, ciezko przy prawie dwulatku pisać na bieżącoale staram się czytać na bieżąco
Anolik
Dawaj dawaj, bo czekamy [emoji3]A ja wam cos za chwile pokaże [emoji87]
Madelaine701
Ja dziś samotny wieczór przed tv, a od jutra dwa tygodnie samotnościAch kobiety. Taka wizyta to miód na moja duszę ale i zdrowie fizyczne. Apetyt od razu wrócił, uśmiech na twarzy jest [emoji6] wracam do żywych nareszcie. Ogarniam się i jedziemy na kręgle poswietowac. A u Was jakie plany?
PS. Baw się dobrze
reklama
My na impreze andrzejkowa idziemy. Z imprezy sie nie cieszę ale mlodego oddamy do dziadków to sie wyspieAch kobiety. Taka wizyta to miód na moja duszę ale i zdrowie fizyczne. Apetyt od razu wrócił, uśmiech na twarzy jest [emoji6] wracam do żywych nareszcie. Ogarniam się i jedziemy na kręgle poswietowac. A u Was jakie plany?
Teraz naszla nas ochota na hamburgery