Super już widac, ciekawe czy moj ktos zauważy dzisiaj na imprezieU mnie dzisiaj tak [emoji3]Zobacz załącznik 921249
reklama
Anolik
Fanka BB :)
A jak j Ciebie, już wybrzuszylo?Super już widac, ciekawe czy moj ktos zauważy dzisiaj na imprezie
Jak sie wkoncu ubiorę to Wam pokazeA jak j Ciebie, już wybrzuszylo?
Extra słodki maluchMały łobuz nam rośnie [emoji8][emoji8] fikał i tyłem się odwracal. Zdrowiutkie maleństwo, wszystko na miejscu, przezierność 1.4. Płeć nieznana. Ufff[emoji4][emoji4]Zobacz załącznik 921181
Brawo! Aaale fajnieZobacz załącznik 921228 Hejka u mnie po prenatalnych wszystko ok test pappa tez wyszedł dobrze. Na 80% będą dziewczyny, także mąż się cieszy w 14 tygodniu wreszcie doczekałam się brzuszka Na razie mały ale teraz pewnie nadrobimy
Gratuluje wszystkim pięknych zdjęć, brzuszków i dzidziusiow, ciezko przy prawie dwulatku pisać na bieżąco ale staram się czytać na bieżąco
Anolik
Dawaj dawaj, bo czekamy [emoji3]A ja wam cos za chwile pokaże [emoji87]
Madelaine701
Ja dziś samotny wieczór przed tv, a od jutra dwa tygodnie samotności mąż wyjeżdża na delegacje, ale ja przeprowadzam się na ten czas do rodziców, bo bym tu sama oszalała przez tyle czasuAch kobiety. Taka wizyta to miód na moja duszę ale i zdrowie fizyczne. Apetyt od razu wrócił, uśmiech na twarzy jest [emoji6] wracam do żywych nareszcie. Ogarniam się i jedziemy na kręgle poswietowac. A u Was jakie plany?
PS. Baw się dobrze
reklama
My na impreze andrzejkowa idziemy. Z imprezy sie nie cieszę ale mlodego oddamy do dziadków to sie wyspieAch kobiety. Taka wizyta to miód na moja duszę ale i zdrowie fizyczne. Apetyt od razu wrócił, uśmiech na twarzy jest [emoji6] wracam do żywych nareszcie. Ogarniam się i jedziemy na kręgle poswietowac. A u Was jakie plany?
Teraz naszla nas ochota na hamburgery wiec robię domowe tyle, że z kurczaka