reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
C1B2AEF0-75FF-4E6E-9231-E2AD46BD82E1.jpeg
Hejka :) u mnie po prenatalnych wszystko ok:) test pappa tez wyszedł dobrze. Na 80% będą dziewczyny, także mąż się cieszy:) w 14 tygodniu wreszcie doczekałam się brzuszka ❤️ Na razie mały ale teraz pewnie nadrobimy :D

Gratuluje wszystkim pięknych zdjęć, brzuszków i dzidziusiow, ciezko przy prawie dwulatku pisać na bieżąco :D ale staram się czytać na bieżąco

Załączniki

• C1B2AEF0-75FF-4E6E-9231-E2AD46BD82E1.jpeg
    C1B2AEF0-75FF-4E6E-9231-E2AD46BD82E1.jpeg
    1 000,6 KB · Wyświetleń: 288
No trochę dramat :p chociaż nie wiem jakby było z moim mężem. Nasz mały nie jadł kaszki bo ma do dziś uczulenie na mleko wiec nie miałam okazji męża sprawdzić haha ;)
U nas temat kąpania był po stronie tz. Moja mama mu pokazała jak wróciliśmy ze szpitala i kapał młodą sam od początku. Potem ja ja ubierałam, a on w tym czasie robił mleko. I tak w sumie bylo do teraz. Przez 3 lata córkę kapalam tylko jak akurat nie było go w domu.

Nie wyobrażam sobie bym się miała kapać z noworodkiem. :)

Byłam wczoraj u lekarza z moim 'przeziębieniem'. Wirusowe- nie ma mnie czym leczyć. Domowe sposoby i *spam*. A ja zdycham po prostu. Kaszel do wymiotów. Nos zatkany. Masakra jakaś. Na dodatek stres.
Od wtorku w sumie nic nie zjadłam. Wczoraj pol kawałka chleba i kotleta. Dzisiaj ogórka.
Zastanawiam się czy to może zagrozić dziecku? Nie jestem w stanie się zmusić. :(

Byłam wczoraj u lekarza z moim 'przeziębieniem'. Wirusowe- nie ma mnie czym leczyć. Domowe sposoby i *spam*. A ja zdycham po prostu. Kaszel do wymiotów. Nos zatkany. Masakra jakaś. Na dodatek stres.
Od wtorku w sumie nic nie zjadłam. Wczoraj pol kawałka chleba i kotleta. Dzisiaj ogórka.
Zastanawiam się czy to może zagrozić dziecku? Nie jestem w stanie się zmusić. :(
Ratuj się domowo-wit c, mleko z kurkumą (na ciepło), plukanki z wody utlenionej...u mnie to naprawdę działa :-) Ważna jest systematyczność i po 2-3dniach poczujesz poprawę.
A kaszel masz suchy? Jeśli tak to napar z majeranku (w ciąży chyba ok, doczytaj). Mój szwagier próbował różnych aptecznyvh leków na brzydki suchy kaszel i majeranek mu pomógł w 1dzień.

No taki brak jedzenia napewno nie będzie korzystny dla dziecka ... Może spróbuj jeść takie lekkie rzeczy jakieś owoce jogurty aby tylko coś zjeść

reklama
Do góry