reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U nas wszystko ok, jest skrzep w szyjce, zapewne od podrażnienia. Bobo podobno ciągle fika, ale ustawial się do podgladania z każdej strony [emoji5] nie widzialam, ale mąż pierwszy raz był przy badaniu i dr przybliżył mu twarz i był zachwycony. Aż mu zazdroszcze [emoji7]

reklama
Ja też myślę o @Ces, ciekawe co tam u niej :(
Ja dzisiaj mam słaby dzień, niemoc jakaś mnie ogarnia do tego boli głowa i coś mnie tam kłuje w brzuchu. No i mam takie myśli czy coś w ogóle tam jest, a że nie mam brzucha to zaczynam wątpić. o_O

U nas wszystko ok, jest skrzep w szyjce, zapewne od podrażnienia. Bobo podobno ciągle fika, ale ustawial się do podgladania z każdej strony [emoji5] nie widzialam, ale mąż pierwszy raz był przy badaniu i dr przybliżył mu twarz i był zachwycony. Aż mu zazdroszcze [emoji7]
Bardzo się cieszę, że wszystko ok! [emoji4]

Ja dzisiaj mam słaby dzień, niemoc jakaś mnie ogarnia do tego boli głowa i coś mnie tam kłuje w brzuchu. No i mam takie myśli czy coś w ogóle tam jest, a że nie mam brzucha to zaczynam wątpić. o_O
Też tak czasami mam.. Po wizycie mijają u mnie takie myśli. A Ty kiedy masz następną?

Też tak czasami mam.. Po wizycie mijają u mnie takie myśli. A Ty kiedy masz następną?
Też tak dziewczyny mam :( to jest straszne uczucie ale już za tydzień w sobotę mam wizytę po miesiącu i prenatalne. Mam nadzieję, że usłyszę same dobre wieści..

Też tak dziewczyny mam :( to jest straszne uczucie ale już za tydzień w sobotę mam wizytę po miesiącu i prenatalne. Mam nadzieję, że usłyszę same dobre wieści..
Na pewno [emoji4] to już niebawem. Pamiętam swoją drugą wizytę - jak z kropeczki już zrobił się mały człowieczek. Niesamowite..... jakby ktoś mi macicę podmienił [emoji39][emoji39][emoji39]

reklama
A ja właśnie wyszłam z usg 3 d i prawdopodobnie będę miała drugą dziewczynke, miałam cichą nadzieję że jednak będzie chłopiec. Do tego lekarz kazał żebym szybciej się umówiła do lekarz prowadzącej żeby przepisała luteine na podtrzymanie ciąży ale już nie potrafię przekazać dlaczego :-/

Do góry