reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć i czołem:)
U nas wszystko w porządku, chociaż moje dzieciątko nie współpracowało:) Lekarz męczył, męczył i męczył zeby się przewróciło bo tylko plecki pokazywalo( a na początku pieknie rozłożone było i tylko podczas badania psikus), niestety zakończyliśmy prenatalne wewnętrznie.
Wstepnie dzidziutek zdrowy, pappa zrobiona po, a omawiać będziemy na kolejnej wizycie. No chyba, ze coś złego się pojawi w wynikach to będą dzwonić. Kolejna wizyta 27.12. Narazie z przewidywań lekarza dziewuszka:)))))
IMG_5100.JPG
IMG_5099.JPG

Całe 6.5 cm szczęścia:))) termin zmienił się na 2.06, wg OM 6.06

Załączniki

• IMG_5100.JPG
    IMG_5100.JPG
    272,4 KB · Wyświetleń: 310
  • IMG_5099.JPG
    IMG_5099.JPG
    224,8 KB · Wyświetleń: 309
To mój, nie wysiliłam się ale mąż w delegacji więc nie mam komu gotować [emoji39][emoji39][emoji39]Zobacz załącznik 919233
Idz kobieto bo az telefon obslinilam [emoji23][emoji23]
Macie jakieś pomysły na obiadek?
Ja nie mam pomyslu zupełnie [emoji57]
U nas wszystko w porządku, chociaż moje dzieciątko nie współpracowało:) Lekarz męczył, męczył i męczył zeby się przewróciło bo tylko plecki pokazywalo( a na początku pieknie rozłożone było i tylko podczas badania psikus), niestety zakończyliśmy prenatalne wewnętrznie.
Wstepnie dzidziutek zdrowy, pappa zrobiona po, a omawiać będziemy na kolejnej wizycie. No chyba, ze coś złego się pojawi w wynikach to będą dzwonić. Kolejna wizyta 27.12. Narazie z przewidywań lekarza dziewuszka:)))))Zobacz załącznik 919234Zobacz załącznik 919235

Ale super [emoji7][emoji7]

Wstepnie dzidziutek zdrowy, pappa zrobiona po, a omawiać będziemy na kolejnej wizycie. No chyba, ze coś złego się pojawi w wynikach to będą dzwonić. Kolejna wizyta 27.12. Narazie z przewidywań lekarza dziewuszka:)))))Zobacz załącznik 919234Zobacz załącznik 919235

Super wiesci!! :) ciekawe czy płeć sie sprawdzi :)
Duzo czekania przed Toba na kolejna wizyte, ale lepiej tak niz miec jakis problem i chodzić czesto

Fantastycznie!! Piękny i duży bobas![emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Do góry