reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć i czołem:)
U nas wszystko w porządku, chociaż moje dzieciątko nie współpracowało:) Lekarz męczył, męczył i męczył zeby się przewróciło bo tylko plecki pokazywalo( a na początku pieknie rozłożone było i tylko podczas badania psikus), niestety zakończyliśmy prenatalne wewnętrznie.
Wstepnie dzidziutek zdrowy, pappa zrobiona po, a omawiać będziemy na kolejnej wizycie. No chyba, ze coś złego się pojawi w wynikach to będą dzwonić. Kolejna wizyta 27.12. Narazie z przewidywań lekarza dziewuszka:)))))
IMG_5100.JPG
IMG_5099.JPG

Całe 6.5 cm szczęścia:))) termin zmienił się na 2.06, wg OM 6.06

Załączniki

• IMG_5100.JPG
    IMG_5100.JPG
    272,4 KB · Wyświetleń: 316
  • IMG_5099.JPG
    IMG_5099.JPG
    224,8 KB · Wyświetleń: 318
To mój, nie wysiliłam się ale mąż w delegacji więc nie mam komu gotować [emoji39][emoji39][emoji39]Zobacz załącznik 919233
Idz kobieto bo az telefon obslinilam [emoji23][emoji23]
Macie jakieś pomysły na obiadek?
Ja nie mam pomyslu zupełnie [emoji57]
U nas wszystko w porządku, chociaż moje dzieciątko nie współpracowało:) Lekarz męczył, męczył i męczył zeby się przewróciło bo tylko plecki pokazywalo( a na początku pieknie rozłożone było i tylko podczas badania psikus), niestety zakończyliśmy prenatalne wewnętrznie.
Wstepnie dzidziutek zdrowy, pappa zrobiona po, a omawiać będziemy na kolejnej wizycie. No chyba, ze coś złego się pojawi w wynikach to będą dzwonić. Kolejna wizyta 27.12. Narazie z przewidywań lekarza dziewuszka:)))))Zobacz załącznik 919234Zobacz załącznik 919235

Ale super [emoji7][emoji7]

Wstepnie dzidziutek zdrowy, pappa zrobiona po, a omawiać będziemy na kolejnej wizycie. No chyba, ze coś złego się pojawi w wynikach to będą dzwonić. Kolejna wizyta 27.12. Narazie z przewidywań lekarza dziewuszka:)))))Zobacz załącznik 919234Zobacz załącznik 919235

Super wiesci!! :) ciekawe czy płeć sie sprawdzi :)
Duzo czekania przed Toba na kolejna wizyte, ale lepiej tak niz miec jakis problem i chodzić czesto

Fantastycznie!! Piękny i duży bobas![emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Do góry