reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A ja właśnie wyszłam z usg 3 d i prawdopodobnie będę miała drugą dziewczynke, miałam cichą nadzieję że jednak będzie chłopiec. Do tego lekarz kazał żebym szybciej się umówiła do lekarz prowadzącej żeby przepisała luteine na podtrzymanie ciąży ale już nie potrafię przekazać dlaczego :-/
Beda sie za to fajnie bawic :) i w przyszlosci pewnie wiez większa :)
Ojej oby nic sie nie dzialo.

reklama
Cześć dziewczyny! Nadrobiłam, ale nie wiem co komu miałam odpisać.
Moje dziecko z przedszkola przytargało szkarlatynę. Jest uziemiona na 10 dni, bidulka!
Mnie muli od siedzenia w domu i już bym chętnie poszła spać.

Moje dziecko z przedszkola przytargało szkarlatynę. Jest uziemiona na 10 dni, bidulka!
Eh co za paskudzctwo. Ciezko w domu wytrzymać tez ostatnio przymusowo w domu siedzialam. Tylko zamulalam bardziej. No i dziecko tez bez wychodzenia z donu szaleje z nudow

Uff co za dzień! Była próba genera przed poniedziałkowym koncertem i po dwóch godzinach śpiewania jestem wykończona, musiałam pod koniec usiąść. Mam nadzieję, że dam radę na koncercie :/

Czas leci bardzo szybko, ja też zaczynam jutro 4 miesiąc! :) oby te moje plamienia ustąpiły na dobre! W poniedziałek też mam prenatalne i już się trochę martwię.

Cześć i czołem:)
U nas wszystko w porządku, chociaż moje dzieciątko nie współpracowało:) Lekarz męczył, męczył i męczył zeby się przewróciło bo tylko plecki pokazywalo( a na początku pieknie rozłożone było i tylko podczas badania psikus), niestety zakończyliśmy prenatalne wewnętrznie.
Wstepnie dzidziutek zdrowy, pappa zrobiona po, a omawiać będziemy na kolejnej wizycie. No chyba, ze coś złego się pojawi w wynikach to będą dzwonić. Kolejna wizyta 27.12. Narazie z przewidywań lekarza dziewuszka:)))))Zobacz załącznik 919234Zobacz załącznik 919235

Całe 6.5 cm szczęścia:))) termin zmienił się na 2.06, wg OM 6.06
Jaka slicznota! Super :)

Eh... Nie dopielam jeansow...
A jestem u siostry. Musialam sobie gumka zlapac hehe :) ale juz wole tak niz zapiac i zeby mi sie w brzuch wbijaly.
Dopiero zebraliśmy sie na zakupy mam nadzieje ze szybko poidzie bo nie mam weny na długie zakupy
Ja już dawno nie dopinam i noszę albo getry albo ciążowe portki. Mimo silnych mięśni brzucha trzecia ciąża robi swoje :p

@Silje1008 bardzo się cieszę z tych wieści :-)

Właśnie zaliczyliśmy rodzinnie prawie 2godzinny spacer nad morze...cudnie się zmeczylam i dotleniłam :-)
Obiad mamy z wczoraj: zupa kalafiorowa (dziś zmiskowana na krem), kotlety ziemniaczane z kiszoną kapustą. Tylko surówkę zrobię do tego. A potem książeczka :-D
Zazdroszczę i morza i długiego spaceru, ja niestety muszę narazie ograniczać takie przyjemności.

@agut90 to dobrze, że nic złego się nie stało :)

Po tym długim spacerze miałam leniuchowac do końca dnia i co??? Byłam na 3godzinnych zakupach w Ikea :-D I chociaż zakupów nie znoszę było całkiem sympatycznie i mam sporą część prezentów pod choinkę ;-)
Nie wiem jakim cudem dzisiaj dałam radę biorąc pod uwagę wcześniejsze zdechlactwo...leniuchowac będę jutro :-D

Współczuję. Uważaj na siebie żeby się nie zarazić i niech Wam szybko mija czas.

reklama
Do góry