reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A ja tak z innej beczki ( nie mam się.komu wyzalic a.mąż tego nie rozumie) . Bardzo mi brakuje przyjaciółki takiej, która nie obgada jak tylko odwróce wzrok. Mam 28 lat i nie mam z kim nawet na kawe wyjść:(
Czuje się samotna i przez to przygnębiona. Nie mam nawet pomysłu gdzie zawierać nowe znajomości w tym wieku:(
Na placu zabaw? Ja poznałam dużo mamusiek w moim wieku, a mieszkam na wsi

reklama
Syn ma 10 lat wiec na plac zaba bie chodzi a corka 11 miesiecy wiec to opcja mysle.na wiosne, tylko jak ja mam zagadać z.moją nieśmiałością, jeszcze pomyślą, że jakaś nienormalna jestem:(
Mam tak jak ty... nie potrafie zawierać jakoś znajomosciczy od tak zagadać..

Ja sie juz raz spazylam na jednej "przyjaciolce" po dobrych 13latach...i nie potrafie przekonac sie do ludzi...

Mam tak jak ty... nie potrafie zawierać jakoś znajomosciczy od tak zagadać..

Ja sie juz raz spazylam na jednej "przyjaciolce" po dobrych 13latach...i nie potrafie przekonac sie do ludzi...
Ja sie przejechalam na koleżance z pracy, która na bieżąco o wszystkim informowała kierowniczkę...

Odnośnie tych wszystkich wyników to widzę że co lekarz inna opinia i ewentualnie działanie. W poprzedniej ciąży miałam glukoze na czczo 98 i lekarz nic nie mówił że za dużo, a was już na krzywą wysyłają. Oczywiście u mnie cukrzycy nie było, bo krzywa po 24 tygodniu wyszła dobrze. Ciekawe skąd to się bierze
No dokładnie.. U nas w labo do 99 norma ja miałam 96 i lekarz stwierdził że wyniki super.

Ja sie przejechalam na koleżance z pracy, która na bieżąco o wszystkim informowała kierowniczkę...
Mój tato zawsze powtarza, że w pracy nie ma kolegów i koleżanek, są tylko znajome twarze. Coś w tym jest, ja nigdy do końca nie ufałam żadnej osobie z pracy.
Aczkolwiek w obecnej pracy miałam dwie fajne koleżanki. Ale jedna już odeszła, druga pewnie też niedługo odejdzie. A i ja nie wracam po macierzyńskim :p

Ostatnia edycja:
No właśnie to przeczytalam przed chwilą i godze sie powoli z mysla ze jednak dieta bedzie konieczna...

Ale nie jest tak strasznie jak sie balam bo jak rano uslyszalam te 136 to bylam przerażona...

Swoja droga jak to możliwe zeby wynik z glukometru tak sie różnił od tego wyniku ? [emoji848]
Może coś z tym glukometrem nie tak? Czasem wystarczy, że baterie są słabe. Ja pożyczyłam ostatnio od sąsiadów, zmierzyłam cukier a tam 58 [emoji849] chwilę później 100, następnie 92... ginekolog powiedział mi, że pomiar z żyły jest o wiele bardziej precyzyjny.

Dziewczyny, padam na twarz, marzyłam żeby się położyć cały dzień... a teraz mąż męczy mnie jakimiś, za przeproszeniem, pierdołami... jakbym poważniejszych zmartwień nie miała. Czasem jest super empatyczny, ale niekiedy po prostu tragedia [emoji849][emoji849][emoji849]

reklama
A ja tak z innej beczki ( nie mam się.komu wyzalic a.mąż tego nie rozumie) . Bardzo mi brakuje przyjaciółki takiej, która nie obgada jak tylko odwróce wzrok. Mam 28 lat i nie mam z kim nawet na kawe wyjść:(
Czuje się samotna i przez to przygnębiona. Nie mam nawet pomysłu gdzie zawierać nowe znajomości w tym wieku:(
Nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja takiej prawdziwej przyjaciółki (nie licząc lat 16 i mniej gdzie każdy z każdym się "loffciał" itp..) to nie miałam i nie mam. Chyba najbliższą kobietą dla mnie jest moja mama. Nie mówię jej jednak wszystkiego. Nauczyłam się niektórymi sprawami po prostu nie dzielić z nikim. Nawet przyzwyczaiłam się do takiego stanu rzeczy... i w sumie powiem Wam, ze to forum jest dla mnie takim "ciążowym azylem". Zrozumienie i empatia jest tu najlepsza na świecie. [emoji6]

Do góry