Madelaine701
Fanka BB :)
DokładnieNo właśnie, dlatego dziwne to. Tak jakby nie było jakiś stałych wytycznych, człowiek nie raz nie wie czy się martwić czy co...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DokładnieNo właśnie, dlatego dziwne to. Tak jakby nie było jakiś stałych wytycznych, człowiek nie raz nie wie czy się martwić czy co...
Super [emoji2] najważniejsze że zdrowe A nie ważne ze tydzień młodsza. Ja tak mialam w drugiej ciąży A urodziłam 6 tyg przed czasem [emoji6]Wszytsko ok termin na 3 lipca - ciąża tydzien mdlodsza niż wychodzi z OM
No właśnie, dlatego dziwne to. Tak jakby nie było jakiś stałych wytycznych, człowiek nie raz nie wie czy się martwić czy co...
Nie denerwuj sie ,ja tez mialam krwiaka i duzo leżałam, krwawienie ustąpiło i juz jest ok.Ja już po wizycie.
Z dzieckiem na szczęście jest wszystko w porządku. Serduszko bije, a dzieciaczek ma 4,11 cm
Ale niestety mam krwiaka i stąd to krwawienie. Póki co ma leżeć i nie mogę wspołżyć, bo krwiak jest dość spory. Nie może się powiększyć, bo dojdzie do poronienia..
Muszę odpoczywać i czekać aż se zmniejszy..
I kolejny stres mi doszedł. A krew jak leciała tak dalej leci.
No właśnie...Wytyczne są... z tym ze są odnawiane co pare lat(nowe badania itp., technika idzie do przodu) a niestety niektórzy lekarze dalej korzystają z starych wytycznych...
A ja juz chciałam koniecznie ten wzgórek oglądać [emoji6][emoji848]Ależ duży ten Człowieczek [emoji7][emoji7][emoji7] wstydzioszek [emoji39]
Ja tak samo. Dzisiaj byłam ale czuje niedosyt. Na którą masz godzine? Ja coś koło 16.30 chyba [emoji6]Super dzieciątko ja też mam prenatalne 28.11 już się nie mogę doczekać jak zobaczę swoje maleństwo
No z tymi akrobatami to pozniej jest wesoło, ten mój wcześniak tak się wiercił że się pozniej śmiali wszyscy,że mi nogą dziurę w pęcherzu zrobił w 32 tyg.11+5 to tak jak ja tylko mój akrobata fika i staje na głowie to dobrze, że twój grzeczny, nie będzie może aż tak kopać.
@Pianistka1991 ja zazdroszczę Ci możliwości zwolnienia. U mnie taki luksus niestety kosztuje.