reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
No właśnie, dlatego dziwne to. Tak jakby nie było jakiś stałych wytycznych, człowiek nie raz nie wie czy się martwić czy co...

Wytyczne są... z tym ze są odnawiane co pare lat(nowe badania itp., technika idzie do przodu) a niestety niektórzy lekarze dalej korzystają z starych wytycznych...

Ja już po wizycie.
Z dzieckiem na szczęście jest wszystko w porządku. Serduszko bije, a dzieciaczek ma 4,11 cm :)
Ale niestety mam krwiaka i stąd to krwawienie. Póki co ma leżeć i nie mogę wspołżyć, bo krwiak jest dość spory. Nie może się powiększyć, bo dojdzie do poronienia..
Muszę odpoczywać i czekać aż se zmniejszy..
I kolejny stres mi doszedł. A krew jak leciała tak dalej leci.
Nie denerwuj sie ,ja tez mialam krwiaka i duzo leżałam, krwawienie ustąpiło i juz jest ok.

Wytyczne są... z tym ze są odnawiane co pare lat(nowe badania itp., technika idzie do przodu) a niestety niektórzy lekarze dalej korzystają z starych wytycznych...
No właśnie...
Tak jak mamaginekolog pisze w PL wytyczne dla ciężarnych jesli chodzi o wyniki krzywej są takie jakie obowiazuja od 2014 roku to 92/180/153 (92 jest na granicy ale samo to juz skutkuje rozpoznaniem cukrzycy ciazowej)

11+5 to tak jak ja :) tylko mój akrobata fika i staje na głowie :D to dobrze, że twój grzeczny, nie będzie może aż tak kopać.

@Pianistka1991 ja zazdroszczę Ci możliwości zwolnienia. U mnie taki luksus niestety kosztuje.
No z tymi akrobatami to pozniej jest wesoło, ten mój wcześniak tak się wiercił że się pozniej śmiali wszyscy,że mi nogą dziurę w pęcherzu zrobił w 32 tyg.

reklama
A ja tak z innej beczki ( nie mam się.komu wyzalic a.mąż tego nie rozumie) . Bardzo mi brakuje przyjaciółki takiej, która nie obgada jak tylko odwróce wzrok. Mam 28 lat i nie mam z kim nawet na kawe wyjść:(
Czuje się samotna i przez to przygnębiona. Nie mam nawet pomysłu gdzie zawierać nowe znajomości w tym wieku:(

Do góry