reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Odnośnie tych wszystkich wyników to widzę że co lekarz inna opinia i ewentualnie działanie. W poprzedniej ciąży miałam glukoze na czczo 98 i lekarz nic nie mówił że za dużo, a was już na krzywą wysyłają. Oczywiście u mnie cukrzycy nie było, bo krzywa po 24 tygodniu wyszła dobrze. Ciekawe skąd to się bierze

A ja tak z innej beczki... Czy tylko ja mam taki brzuszek??

Załączniki

• IMG_20181122_174919.jpg
    IMG_20181122_174919.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 110
Odnośnie tych wszystkich wyników to widzę że co lekarz inna opinia i ewentualnie działanie. W poprzedniej ciąży miałam glukoze na czczo 98 i lekarz nic nie mówił że za dużo, a was już na krzywą wysyłają. Oczywiście u mnie cukrzycy nie było, bo krzywa po 24 tygodniu wyszła dobrze. Ciekawe skąd to się bierze
U mnie była podobna sytuacja z tsh. W poprzedniej miałam równo 2,5. Gin, którego uważam za bardzo dobrego powiedział, że wynik ok. Nawet nie wiedzialam, że to gorna granica...dopiero teraz widzę tu na forum, że z takim wynikiem dziewczyny mają już zbijane itd

reklama
U mnie była podobna sytuacja z tsh. W poprzedniej miałam równo 2,5. Gin, którego uważam za bardzo dobrego powiedział, że wynik ok. Nawet nie wiedzialam, że to gorna granica...dopiero teraz widzę tu na forum, że z takim wynikiem dziewczyny mają już zbijane itd
No właśnie, dlatego dziwne to. Tak jakby nie było jakiś stałych wytycznych, człowiek nie raz nie wie czy się martwić czy co...

Do góry