reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Może coś z tym glukometrem nie tak? Czasem wystarczy, że baterie są słabe. Ja pożyczyłam ostatnio od sąsiadów, zmierzyłam cukier a tam 58 [emoji849] chwilę później 100, następnie 92... ginekolog powiedział mi, że pomiar z żyły jest o wiele bardziej precyzyjny.

Dziewczyny, padam na twarz, marzyłam żeby się położyć cały dzień... a teraz mąż męczy mnie jakimiś, za przeproszeniem, pierdołami... jakbym poważniejszych zmartwień nie miała. Czasem jest super empatyczny, ale niekiedy po prostu tragedia [emoji849][emoji849][emoji849]
Nawet mi nie mów, mnie dziś tak głowa bolała, myślałam, że zaraz eksploduje. A mój mąż stwierdził, że będzie sobie słonecznik jadł. I tak mi strzelał tymi łupami nad uchem, nie wiele brakowało a bym go ubiła :p

reklama
Nawet mi nie mów, mnie dziś tak głowa bolała, myślałam, że zaraz eksploduje. A mój mąż stwierdził, że będzie sobie słonecznik jadł. I tak mi strzelał tymi łupami nad uchem, nie wiele brakowało a bym go ubiła :p
Agrrrr..... mój już siedzi w innym pokoju bo raczyłam powiedzieć, że męczy mnie jego dzisiejsza lista tematów. Przynajmniej mam spokój [emoji57]

Oj Ci mężczyźni i ich urażone ego [emoji14] ale bez nich było by tak nudno ;)
To prawda... ale ja ostatnio lubię się nudzić, serio [emoji39] wszedzie było mnie pełno, lubiłam gwar i wieczną akcję, a teraz schowałabym się pod kocem i tak została. [emoji39] nawet tv nie może być za głośne bo mi przeszkadza [emoji39]

Dziewczyny mam takie pytanie czy na badabia HIV, odczyn USR i anty HCV nie muszę być na czczo? Wyczytalam taka informacje w internecie, ale w sumie nie wiem zawsze na wszystkie badania jezdzialam bez śniadania i wydaje mi sie że jak zjem to wynik będzie niewiarygodny [emoji19] hmmmm pomóżcie plissss

Ehh jutro dzwonie umowic sie do diabetologa [emoji22]

Kama, może poczekaj na opinie Twojego gina, wizytę masz już niedługo. A teraz tylko tak zapobiegawczo dieta cukrzyka może? Na cukier pomaga aktywność fizyczna. Może tez spacerki z młodym lub raz na jakiś czas ćwiczenia dla kobiet w ciąży w domu?

reklama
Do góry