reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Może coś z tym glukometrem nie tak? Czasem wystarczy, że baterie są słabe. Ja pożyczyłam ostatnio od sąsiadów, zmierzyłam cukier a tam 58 [emoji849] chwilę później 100, następnie 92... ginekolog powiedział mi, że pomiar z żyły jest o wiele bardziej precyzyjny.

Dziewczyny, padam na twarz, marzyłam żeby się położyć cały dzień... a teraz mąż męczy mnie jakimiś, za przeproszeniem, pierdołami... jakbym poważniejszych zmartwień nie miała. Czasem jest super empatyczny, ale niekiedy po prostu tragedia [emoji849][emoji849][emoji849]
Nawet mi nie mów, mnie dziś tak głowa bolała, myślałam, że zaraz eksploduje. A mój mąż stwierdził, że będzie sobie słonecznik jadł. I tak mi strzelał tymi łupami nad uchem, nie wiele brakowało a bym go ubiła :p

reklama
Nawet mi nie mów, mnie dziś tak głowa bolała, myślałam, że zaraz eksploduje. A mój mąż stwierdził, że będzie sobie słonecznik jadł. I tak mi strzelał tymi łupami nad uchem, nie wiele brakowało a bym go ubiła :p
Agrrrr..... mój już siedzi w innym pokoju bo raczyłam powiedzieć, że męczy mnie jego dzisiejsza lista tematów. Przynajmniej mam spokój [emoji57]

Oj Ci mężczyźni i ich urażone ego [emoji14] ale bez nich było by tak nudno ;)
To prawda... ale ja ostatnio lubię się nudzić, serio [emoji39] wszedzie było mnie pełno, lubiłam gwar i wieczną akcję, a teraz schowałabym się pod kocem i tak została. [emoji39] nawet tv nie może być za głośne bo mi przeszkadza [emoji39]

Dziewczyny mam takie pytanie czy na badabia HIV, odczyn USR i anty HCV nie muszę być na czczo? Wyczytalam taka informacje w internecie, ale w sumie nie wiem zawsze na wszystkie badania jezdzialam bez śniadania i wydaje mi sie że jak zjem to wynik będzie niewiarygodny [emoji19] hmmmm pomóżcie plissss

Ehh jutro dzwonie umowic sie do diabetologa [emoji22]

Kama, może poczekaj na opinie Twojego gina, wizytę masz już niedługo. A teraz tylko tak zapobiegawczo dieta cukrzyka może? Na cukier pomaga aktywność fizyczna. Może tez spacerki z młodym lub raz na jakiś czas ćwiczenia dla kobiet w ciąży w domu?

reklama
Do góry