Ale super tez jestem zarejerstrowana ale cisza. Ubolewam teraz bo juz dluuuugo krwi nie moglam nawet oddac coaza a teraz karmienie i znowu ciaza.kiedys do tego wroceTak znalazła się "siostra". Zarejestrowałam się, jak Zuzia miała 3 miesiące, zadzwonili do mnie po bodajże po 17 miesiącach. To było szaleństwo. Przebadali mnie w zdłuż i w szerz [emoji6] jeszcze wtedy karmiła Zuzię. Tydzień przed pobraniem musiałam zacząć brać zastrzyki w brzuch (2xdziennie) i na ten tydzień Zuza była odstawiona od cyca [emoji6].
Po pobraniu dowiedziałam się, że moja "siostra" była równe 30 lat starsza ode mnie i mieszkała na Ukrainie.
Niestety 14 miesięcy po przeszczepie zmarła, bo choroba wróciła że zdwojoną siłą [emoji17]
Ale mimo wszystko cieszę się, że podarowałam jej te 14 miesięcy [emoji7]
reklama
Ooo a mi taka z cebulka i najlepiej z grzybkami.Jenyyy jak mi się chce jajecznicy z kechupem [emoji23] idę smażyć [emoji505]
Ale jak na złość jajek nie mam
Pianistka1991
Fanka BB :)
Laski, miejcie litość!!! [emoji3][emoji3][emoji3] ja marzę o czymkolwiek bo od rana wypiłam tylko pyszniutką glukozę [emoji3]Jenyyy jak mi się chce jajecznicy z kechupem [emoji23] idę smażyć [emoji505]
Eh no tak :\Laski, miejcie litość!!! [emoji3][emoji3][emoji3] ja marzę o czymkolwiek bo od rana wypiłam tylko pyszniutką glukozę [emoji3]
Na pocieszenie powiem, ze ja w domu nie mam nic co chciałabym zjeść więc niestety musze czekac az syn sie obudzi i pojdziemy na spacer
Nat Bluebell
Siedzę i czekam na badanie.. Już pół godziny opóźnienia. W dodatku, chyba z nerwów, trochę mi słabo.
Ewna4
Przy problemach z moczem można (a nawet trzeba) brac UROSEPT.
Ile u was kosztuja te pierwsze prenatalne bo mi gin powiedziala że od 400 zł :O. Także ja z nich rezygnuje. Jest w porzadku wszystko. Co wizytę mam USG wiec pójdę tylko na te środkowe.
Ile u was kosztuja te pierwsze prenatalne bo mi gin powiedziala że od 400 zł :O. Także ja z nich rezygnuje. Jest w porzadku wszystko. Co wizytę mam USG wiec pójdę tylko na te środkowe.
Ja gotuję ok. pół godziny taką jedną porcję i myślę, że spokojnie już wtedy nie ma procentówJa też z usg mam 11+2, zobaczymy co jutro wyjdzie Śliczny i duży!
Infekcja pęcherza może być niebezpieczna w ciąży więc może idź jutro do lekarza, zwłaszcza przy takiej temperaturze.
A wiesz może ile trzeba to wino gotować żeby na 100% pozbyć się alkoholu? Bo marzę o grzańcu
Ja też tam dawałam swoje ale póki co niezdecydowane
no to u mnie cała trójka ph7 w tym jedna dziewczynka, więc niestety to nie działaDzisiaj miałam wyniki moczu. No i mam wysokie pH - aż 8.
Nie czekając na czwartkową wizytę sprawdzam wyniki i wujka Google [emoji16] oczywiście nie biorę tego na poważnie, ale zobaczcie co napisali [emoji23]
"Ph moczu w ciąży a płeć dziecka
Na internetowych forach często można się spotkać z zapytanie: ph moczu w ciąży a płeć dziecka. Czy z ph moczu można wnioskować czy urodzi się chłopiec, czy dziewczynka? Pokutuje mit, że ph moczu w ciąży w granicach 5-6 wróży nadejście na świat dziewczynki, a 7-8 – chłopca. Ale właśnie... kluczowe jest słowo „wróży”.
[emoji23][emoji23]
Jenyyy jak mi się chce jajecznicy z kechupem [emoji23] idę smażyć [emoji505]
Ooo a mi taka z cebulka i najlepiej z grzybkami.
Ale jak na złość jajek nie mam
jadłam wczoraj jajecznicę z pomidorami, mmmm pycha była
Trzymam kciuki, wszystko jest na pewno okSiedzę i czekam na badanie.. Już pół godziny opóźnienia. W dodatku, chyba z nerwów, trochę mi słabo.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
@Pianistka1991 dzielna jesteś japrzy pierwszym łyku miała juz odruch wymiotny, a po ostatnim było mi słabo, niestety miałam to w pierwszej i trzeciej ciąży i oba razy były koszmarne
Chce mi się jeść ale nie mam pomysłu na nic konkretnego.... zaglądałam do lodówki i nic mnie nie zachwyciło, a pęka w szwach... no i jak tu dogodzić takiej wybrednej...
reklama
Ja-ga
Po wizycie: krótkie usg, nic prawie nie widziałam...bo usg już przez brzuch, ale wg lekarza serducho bije i jest ok. Zdjęcie kiepskie więc nic Wam nie pokażę ;-)
Lekarz był takim samym gburem jak ostatnio. Za tydzień idę do innego lekarza, może uda mi się zmienić...bo nie chce być tak protekcjonalnie traktowana i z takim seksizmem :-\
Teraz zamiast się cieszyć do przeżywam to jak mnie potraktował :-\
A i jeszcze nie wiadomo co z moimi genetycznymi. Ostatnio było za szybko wg położnej na umowienie, a dzisiaj nagle uznała że terminów nie ma :-\ Wcale ta prywatna opieka medyczna nie jest taka cudna.
Lekarz był takim samym gburem jak ostatnio. Za tydzień idę do innego lekarza, może uda mi się zmienić...bo nie chce być tak protekcjonalnie traktowana i z takim seksizmem :-\
Teraz zamiast się cieszyć do przeżywam to jak mnie potraktował :-\
A i jeszcze nie wiadomo co z moimi genetycznymi. Ostatnio było za szybko wg położnej na umowienie, a dzisiaj nagle uznała że terminów nie ma :-\ Wcale ta prywatna opieka medyczna nie jest taka cudna.