Powodzenia!Ufff... dziewczyny, jadę na krzywą, trzymajcie proszę kciuki.
reklama
A drugi trymestr nie zaczyna się od 14 tygodnia?Daj znać po wizycie [emoji846]
U mnie dziś 12 tydzień [emoji7], czyli witamy II trymestr huraaaaa [emoji322][emoji322][emoji322]
Wizyta jutro o 16.00 Zobacz załącznik 918259
turkusova
Fanka BB :)
Może i tak [emoji6] wczoraj miałam taki tekstA drugi trymestr nie zaczyna się od 14 tygodnia?
Załączniki
Pianistka1991
Jak mi niedobrze po tej glukozie... właśnie w takim momencie doceniam brak mdłości na codzień. Jeszcze "tylko" godzina i 15 minut.Hehe to ja też, a obecne osłabienie sprawia że tak troche czuje sie jak taki niedźwiadek, ktory wlasnie do snu zimowego sie szykuje [emoji16][emoji16][emoji16]
Anolik
A witamina C najlepiej w jakiej postaci?I witamina c, najlepiej duże dawki. Moja siostra wyleczyla nią skutecznie ciągle zapalenia pęcherza.
Wow brawo! Znalazł się twój bliźniak genetyczny? Ja jestem w bazie dkms od 6 lat, ale jak na razie cisza..A ja tak z innej beczki [emoji6]
Chwalę się, bo jestem z tego dumna.
Dokładnie 5 lat temu oddałam szpik [emoji7]
Powodzenia!Hej witam się I ja... Dzisiaj wizytuje o 11.30 ale się już strasznie stresuje...
Co do wit C ja ją brałam właśnie przy bólu pęcherza tą dawkę 1000 natomiast teraz raz dziennie biorę ta standardowa mniejasza tak na wszelki wypadek by to nie wróciło...
Witam się w dzisiejszym zimnym dniu W pracy mam teraz fajnie bo na 8h pracy mam 2h przerw, czyli wychodzi 6h pracy. I mogę nawet godzinę wcześniej do domu wychodzić. Miałam.nic nie kupować, ale byłam wczoraj w Biedronce i znalazłam śliczny rożek za 29.99. Musiałam wziąć wstawię Wam potem zdjecie, ale kolor neutralny siwy i w środku trochę mietowego [emoji6]
MagdaTZ
Brawo Ty!!!!!!!!! [emoji122][emoji134] uratować komuś życie to wspaniałe [emoji7]A ja tak z innej beczki [emoji6]
turkusova
Wow brawo! Znalazł się twój bliźniak genetyczny? Ja jestem w bazie dkms od 6 lat, ale jak na razie cisza..Powodzenia!
Tak znalazła się "siostra". Zarejestrowałam się, jak Zuzia miała 3 miesiące, zadzwonili do mnie po bodajże po 17 miesiącach. To było szaleństwo. Przebadali mnie w zdłuż i w szerz [emoji6] jeszcze wtedy karmiła Zuzię. Tydzień przed pobraniem musiałam zacząć brać zastrzyki w brzuch (2xdziennie) i na ten tydzień Zuza była odstawiona od cyca [emoji6].
Po pobraniu dowiedziałam się, że moja "siostra" była równe 30 lat starsza ode mnie i mieszkała na Ukrainie.
Niestety 14 miesięcy po przeszczepie zmarła, bo choroba wróciła że zdwojoną siłą [emoji17]
Ale mimo wszystko cieszę się, że podarowałam jej te 14 miesięcy [emoji7]
Kaamilaaa
Dzień dobry [emoji257] pospalam do 9[emoji23] tz znow ma wolne to ja moge spać jak mlody juz wcześniej wstał [emoji38]
Ja tez nie mam zadnych zupełnie przeczuc [emoji55] ale mam nadzieję na dziewczynke[emoji6]też bym już bardzo chciała wiedzieć ) ja nie mam jakiś przeczuć na konkretną płeć, nie wiem czy tylko ja tak mam koleżanki się pytają czy mam jakieś przeczucia a ja nie mam żadnych. Oczywiście i z chłopca i dziewczynki będę się cieszyć ogromnie ale zazdroszczę dziewczynom które mają jakiekolwiek przeczucia co do płci dzidziusia
Powodzenia[emoji8]Ufff... dziewczyny, jadę na krzywą, trzymajcie proszę kciuki.
Drugi trymestr to raczej od 14tc [emoji848]Daj znać po wizycie [emoji846]
U mnie dziś 12 tydzień [emoji7], czyli witamy II trymestr huraaaaa [emoji322][emoji322][emoji322]
Wizyta jutro o 16.00 Zobacz załącznik 918259
Super ! [emoji122][emoji122][emoji122] brawo ! [emoji122][emoji122][emoji122]A ja tak z innej beczki [emoji6]
Super ze dałaś rade [emoji106]Dzięki za wsparcie! Chyba ja jestem z gatunku tych dziwnych, bo to nawet nie było takie niedobre [emoji39] może dwa ostatnie łyki nie były już najsmsczniejsze, ale da się przeżyć. [emoji6] oby mój organizm tylko nie zbuntował się na to [emoji39]
Ja tez jestem w bazie dkms, teraz oczywiście na czas ciazy i 6msc po jestem zablokowana..A witamina C najlepiej w jakiej postaci?Wow brawo! Znalazł się twój bliźniak genetyczny? Ja jestem w bazie dkms od 6 lat, ale jak na razie cisza..Powodzenia!
Witam się w dzisiejszym zimnym dniu W pracy mam teraz fajnie bo na 8h pracy mam 2h przerw, czyli wychodzi 6h pracy. I mogę nawet godzinę wcześniej do domu wychodzić. Miałam.nic nie kupować, ale byłam wczoraj w Biedronce i znalazłam śliczny rożek za 29.99. Musiałam wziąć wstawię Wam potem zdjecie, ale kolor neutralny siwy i w środku trochę mietowego [emoji6]
reklama
Madelaine701
Od 13 dokładnieA drugi trymestr nie zaczyna się od 14 tygodnia?