reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A drugi trymestr nie zaczyna się od 14 tygodnia?
Może i tak [emoji6] wczoraj miałam taki tekst
Screenshot_20181121-091054.jpeg

Załączniki

• Screenshot_20181121-091054.jpeg
    Screenshot_20181121-091054.jpeg
    33 KB · Wyświetleń: 214
I witamina c, najlepiej duże dawki. Moja siostra wyleczyla nią skutecznie ciągle zapalenia pęcherza.
A witamina C najlepiej w jakiej postaci?
A ja tak z innej beczki [emoji6]
Chwalę się, bo jestem z tego dumna.
Dokładnie 5 lat temu oddałam szpik [emoji7]
Wow brawo! Znalazł się twój bliźniak genetyczny? Ja jestem w bazie dkms od 6 lat, ale jak na razie cisza..
Hej witam się I ja... Dzisiaj wizytuje o 11.30 ale się już strasznie stresuje...

Co do wit C ja ją brałam właśnie przy bólu pęcherza tą dawkę 1000 natomiast teraz raz dziennie biorę ta standardowa mniejasza tak na wszelki wypadek by to nie wróciło...
Powodzenia!

Witam się w dzisiejszym zimnym dniu :) W pracy mam teraz fajnie bo na 8h pracy mam 2h przerw, czyli wychodzi 6h pracy. I mogę nawet godzinę wcześniej do domu wychodzić. Miałam.nic nie kupować, ale byłam wczoraj w Biedronce i znalazłam śliczny rożek za 29.99. Musiałam wziąć :D wstawię Wam potem zdjecie, ale kolor neutralny siwy i w środku trochę mietowego [emoji6]

Wow brawo! Znalazł się twój bliźniak genetyczny? Ja jestem w bazie dkms od 6 lat, ale jak na razie cisza..Powodzenia!

Tak znalazła się "siostra". Zarejestrowałam się, jak Zuzia miała 3 miesiące, zadzwonili do mnie po bodajże po 17 miesiącach. To było szaleństwo. Przebadali mnie w zdłuż i w szerz [emoji6] jeszcze wtedy karmiła Zuzię. Tydzień przed pobraniem musiałam zacząć brać zastrzyki w brzuch (2xdziennie) i na ten tydzień Zuza była odstawiona od cyca [emoji6].
Po pobraniu dowiedziałam się, że moja "siostra" była równe 30 lat starsza ode mnie i mieszkała na Ukrainie.
Niestety 14 miesięcy po przeszczepie zmarła, bo choroba wróciła że zdwojoną siłą [emoji17]
Ale mimo wszystko cieszę się, że podarowałam jej te 14 miesięcy [emoji7]

Dzień dobry [emoji257] pospalam do 9[emoji23] tz znow ma wolne to ja moge spać jak mlody juz wcześniej wstał [emoji38]
też bym już bardzo chciała wiedzieć :)) ja nie mam jakiś przeczuć na konkretną płeć, nie wiem czy tylko ja tak mam :( koleżanki się pytają czy mam jakieś przeczucia a ja nie mam żadnych. Oczywiście i z chłopca i dziewczynki będę się cieszyć ogromnie ale zazdroszczę dziewczynom które mają jakiekolwiek przeczucia co do płci dzidziusia :)
Ja tez nie mam zadnych zupełnie przeczuc [emoji55] ale mam nadzieję na dziewczynke[emoji6]
Ufff... dziewczyny, jadę na krzywą, trzymajcie proszę kciuki.
Powodzenia[emoji8]
Daj znać po wizycie [emoji846]
U mnie dziś 12 tydzień [emoji7], czyli witamy II trymestr huraaaaa [emoji322][emoji322][emoji322]
Wizyta jutro o 16.00 Zobacz załącznik 918259
Drugi trymestr to raczej od 14tc [emoji848]
A ja tak z innej beczki [emoji6]
Chwalę się, bo jestem z tego dumna.
Dokładnie 5 lat temu oddałam szpik [emoji7]
Super ! [emoji122][emoji122][emoji122] brawo ! [emoji122][emoji122][emoji122]
Dzięki za wsparcie! Chyba ja jestem z gatunku tych dziwnych, bo to nawet nie było takie niedobre [emoji39] może dwa ostatnie łyki nie były już najsmsczniejsze, ale da się przeżyć. [emoji6] oby mój organizm tylko nie zbuntował się na to [emoji39]
Super ze dałaś rade [emoji106]
A witamina C najlepiej w jakiej postaci?Wow brawo! Znalazł się twój bliźniak genetyczny? Ja jestem w bazie dkms od 6 lat, ale jak na razie cisza..Powodzenia!

Witam się w dzisiejszym zimnym dniu :) W pracy mam teraz fajnie bo na 8h pracy mam 2h przerw, czyli wychodzi 6h pracy. I mogę nawet godzinę wcześniej do domu wychodzić. Miałam.nic nie kupować, ale byłam wczoraj w Biedronce i znalazłam śliczny rożek za 29.99. Musiałam wziąć :D wstawię Wam potem zdjecie, ale kolor neutralny siwy i w środku trochę mietowego [emoji6]
Ja tez jestem w bazie dkms, teraz oczywiście na czas ciazy i 6msc po jestem zablokowana..

reklama
Do góry