reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć! Melduję się po ładnie przespanej nocy - spałam od 23 do 7.30 i to już naprawdę dużo jak na te ostatnie dni. Baterie podładowane. Nawet siku wstałam tylko raz w nocy [emoji39][emoji39][emoji39]

Nie lubię zimy, ale to mroźne powietrze jest super. Chyba wolę takie niż te przeterminowane, zgniłe wyże [emoji39][emoji39][emoji39]

Miłego dnia ;*

O i ja wizytuję w czwartek [emoji4]
To będzie 12 +1 wg Om i badania prenatalne. Ciekawe czy dzidziulek ujawni swoją płeć [emoji7]
Jutro jadę na badania i zaczynam się stresować [emoji39] badania na czczo, a ja muszę cokolwiek zjeść rano, bo mam mdłości [emoji30] a jeszcze jak będę musiała czekać w kolejce to nie wiem jak dam radę.

Super:) mamy taki sam termin z OM:) ja sama czekam na ta płeć:)))

Widzę dziewczyny ze nie jestem jedyna która nie powiedziała jeszcze rodzicom ;) my mamy dla rodziców taki pomysł na poinformowanie o ciąży :) pudełeczko :)
Fajne, my przy pierwszej ciąży daliśmy malutkie buciki w ozdobnym pudełeczku , teraz już się w to nie bawimy ;) teraz to już nie jest dla nich taka wielka nowina

Hej mamuśki :)
Dzisiaj od 5:30 imprezka u mnie w domu bo synek oczywiscie wstal i chcial tańczyć. Ja z mezem tylko odliczamy czas do jego drzemki ;)
Moi aż do 6:45 pospali.. .normalnie szaleństwo :D

Witam się i ja w ten mroźny niedzielny poranek :) czytam, że niektórym mdłości już powoli odpuszczają a mi dopiero chyba zaczynają, od paru dni męczą wieczorami :( my dziś na obiadek do rodziców, a wczoraj byliśmy w kinie na Planecie Singli :)
Mnie się jedynka bardzo podobała a jak dwójka? Mam nadzieję, że też fajne :)

Cześć! Melduję się po ładnie przespanej nocy - spałam od 23 do 7.30 i to już naprawdę dużo jak na te ostatnie dni. Baterie podładowane. Nawet siku wstałam tylko raz w nocy [emoji39][emoji39][emoji39]

Nie lubię zimy, ale to mroźne powietrze jest super. Chyba wolę takie niż te przeterminowane, zgniłe wyże [emoji39][emoji39][emoji39]

Miłego dnia ;*
Wiem co masz na myśli, tak jakoś inaczej się oddycha :tak:

Ja też się w miarę wyspałam ale i tak ziewam cały czas, a kawy nadal nie mogę :no:
Zrobiłam wczoraj sałatkę warstwową z tuńczyka, przegryzla się przez noc i na śniadanie rewelacja, objadlam się, a teraz przymierzam się do karpatki, którą też upiekłam wczoraj :p no i jak nic kawa by siedź tego przydała a tu lipa, no nic,mężowi zrobię i najwyżej lykne od niego, może dwa lyki jakoś przelkne

reklama
O i ja wizytuję w czwartek [emoji4]
To będzie 12 +1 wg Om i badania prenatalne. Ciekawe czy dzidziulek ujawni swoją płeć [emoji7]
Jutro jadę na badania i zaczynam się stresować [emoji39] badania na czczo, a ja muszę cokolwiek zjeść rano, bo mam mdłości [emoji30] a jeszcze jak będę musiała czekać w kolejce to nie wiem jak dam radę.[/QUOTE
Hej. Ja też mam wizyte we wtorek. I tez nie wiem jak dam radę skoro mdlosci mnie mecza. A poza tym chyba jesteśmy tu najmłodsza 9tc

Do góry