Pati111
Fanka BB :)
Ja mam wizytę we wtorek to będzie według om 10t6Ja w czwartek mam wizyte
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wizytę we wtorek to będzie według om 10t6Ja w czwartek mam wizyte
U mnie będzie 11+4Ja mam wizytę we wtorek to będzie według om 10t6
Widzę dziewczyny ze nie jestem jedyna która nie powiedziała jeszcze rodzicom my mamy dla rodziców taki pomysł na poinformowanie o ciąży pudełeczko
Jakbym czytala o sobie [emoji23][emoji23]
Właśnie wyszlam z wanny z zamiarem uwiedzenia tz ale rozsiadlam sie w drugim pokoju na kanapie i juz nie mam sil na nic [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja wczoraj tak padlam jak kawka a mój tz też liczył na fikolki.
Ja się czuje identycznie, nie jesteś sama ciekawa jestem kiedy to przejdzieJa właśnie po jedzeniu też mam brzuch jak w 5 miesiącu. To nie jest najgorsze ciągle mam wrażenie jakbym się do końca nie wypróżniała. Strasznie mnie to męczy sorry za tematykę, ale ja cierpię na zaparcia od początku ciąży, więc się ciągle wspomagam. No i nadal czuje się źle jakby mi coś w jelitach zalegalo, zastanawiam się czy nie kupić sobie Lactulozy.
O i ja wizytuję w czwartek [emoji4]Ja w czwartek mam wizyte
To ja jutro mam wizyte i 12+2O i ja wizytuję w czwartek [emoji4]
To będzie 12 +1 wg Om i badania prenatalne. Ciekawe czy dzidziulek ujawni swoją płeć [emoji7]
Jutro jadę na badania i zaczynam się stresować [emoji39] badania na czczo, a ja muszę cokolwiek zjeść rano, bo mam mdłości [emoji30] a jeszcze jak będę musiała czekać w kolejce to nie wiem jak dam radę.
Warto pójść?Witam się i ja w ten mroźny niedzielny poranek czytam, że niektórym mdłości już powoli odpuszczają a mi dopiero chyba zaczynają, od paru dni męczą wieczorami my dziś na obiadek do rodziców, a wczoraj byliśmy w kinie na Planecie Singli