reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
To dobrze, że nie jestem sama z tymi słabościami ;) Libido mam wysokie, ale co z tego skoro zanim dotrę do łóżka to już padam na twarz :p
Jakbym czytala o sobie [emoji23][emoji23]

Właśnie wyszlam z wanny z zamiarem uwiedzenia tz ale rozsiadlam sie w drugim pokoju na kanapie i juz nie mam sil na nic [emoji23][emoji23][emoji23]

Jak ja mam gości przyjąć [emoji23]Zobacz załącznik 917375
Śliczny juz brzuszek. Ja mam zawsze wieczoem taki duzy jakbym byla w 5 miesiącu, rano tylko tak na dole mi wystaje. Ale jak cos zjem to od razu wywala.

W czwartek powiedzialam w pracy o ciąży a wczoraj dostalam do podpisania umowę i teraz juz na czas nieokreslony ufff kamień z serca.

A dzisiaj powiedzielismy dzieciom. Normalnie nie sądziłam ze aż tak będą sie cieszyć [emoji4]

Jutro kolej na rodziców i teściów [emoji4]

Śliczny juz brzuszek. Ja mam zawsze wieczoem taki duzy jakbym byla w 5 miesiącu, rano tylko tak na dole mi wystaje. Ale jak cos zjem to od razu wywala.

W czwartek powiedzialam w pracy o ciąży a wczoraj dostalam do podpisania umowę i teraz juz na czas nieokreslony ufff kamień z serca.

A dzisiaj powiedzielismy dzieciom. Normalnie nie sądziłam ze aż tak będą sie cieszyć [emoji4]

Jutro kolej na rodziców i teściów [emoji4]
Oj to fajny czas tak wszystkim mówić :) u mnie siostra się domyslila ale siedzi cicho :) my dopiero w święta chcemy powiedzieć ale męża już nosi :)

Widzę dziewczyny ze nie jestem jedyna która nie powiedziała jeszcze rodzicom ;) my mamy dla rodziców taki pomysł na poinformowanie o ciąży :) pudełeczko :)

Załączniki

• AF8F0251-02AD-432A-96BE-B286C0C4B4B0.jpeg
    AF8F0251-02AD-432A-96BE-B286C0C4B4B0.jpeg
    630,8 KB · Wyświetleń: 105
Ostatnia edycja:
Ja właśnie po jedzeniu też mam brzuch jak w 5 miesiącu. To nie jest najgorsze ciągle mam wrażenie jakbym się do końca nie wypróżniała. Strasznie mnie to męczy sorry za tematykę, ale ja cierpię na zaparcia od początku ciąży, więc się ciągle wspomagam. No i nadal czuje się źle jakby mi coś w jelitach zalegalo, zastanawiam się czy nie kupić sobie Lactulozy. o_O

reklama
Do góry