Nat Bluebell
Fanka BB :)
To dobrze, że nie jestem sama z tymi słabościami Libido mam wysokie, ale co z tego skoro zanim dotrę do łóżka to już padam na twarz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakbym czytala o sobie [emoji23][emoji23]To dobrze, że nie jestem sama z tymi słabościami Libido mam wysokie, ale co z tego skoro zanim dotrę do łóżka to już padam na twarz
Ja wczoraj tak padlam jak kawka a mój tz też liczył na fikolki.Jakbym czytala o sobie [emoji23][emoji23]
Właśnie wyszlam z wanny z zamiarem uwiedzenia tz ale rozsiadlam sie w drugim pokoju na kanapie i juz nie mam sil na nic [emoji23][emoji23][emoji23]
Śliczny juz brzuszek. Ja mam zawsze wieczoem taki duzy jakbym byla w 5 miesiącu, rano tylko tak na dole mi wystaje. Ale jak cos zjem to od razu wywala.Jak ja mam gości przyjąć [emoji23]Zobacz załącznik 917375
Oj to fajny czas tak wszystkim mówić u mnie siostra się domyslila ale siedzi cicho my dopiero w święta chcemy powiedzieć ale męża już nosiŚliczny juz brzuszek. Ja mam zawsze wieczoem taki duzy jakbym byla w 5 miesiącu, rano tylko tak na dole mi wystaje. Ale jak cos zjem to od razu wywala.
W czwartek powiedzialam w pracy o ciąży a wczoraj dostalam do podpisania umowę i teraz juz na czas nieokreslony ufff kamień z serca.
A dzisiaj powiedzielismy dzieciom. Normalnie nie sądziłam ze aż tak będą sie cieszyć [emoji4]
Jutro kolej na rodziców i teściów [emoji4]
To jest projekt ze strony internetowej na nasze czekamyWidzę dziewczyny ze nie jestem jedyna która nie powiedziała jeszcze rodzicom my mamy dla rodziców taki pomysł na poinformowanie o ciąży pudełeczko
Ale świetne!Widzę dziewczyny ze nie jestem jedyna która nie powiedziała jeszcze rodzicom my mamy dla rodziców taki pomysł na oznajmienie pudełeczko
Ja w czwartek mam wizyteTeż liczę na dobre wieści, może już coś odnośnie płci się dowiem chociaż nie nastawiam się na to
Jakieś inne wizytujace na dniach?