reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Jestem w strachu od wczoraj. Położyłam się spać i zaczęłam czuć takie skurcze w klatce piersiowej serca i kłucie i mnie zatkało oddechowo, aż nie mogłam zasnąć bardziej ze strachu. Jako dziecko chodziłam do kardiologia bo miałam niedomykalność zastawki, ale potem wszystko ucichło. Strasznie się boję, jest tu ktoś kto choruje na serce? :( chyba muszę odwiedzić lekarza.

reklama
Patrzcie co znalazłam przeglądając zdjęcia:) to ja dokładnie rok temu (34 tc) a dziś zaczynam 13 tc. Ciekawe jak teraz mnie "wywali" [emoji23]
IMG_20181118_095223.jpeg

Załączniki

• IMG_20181118_095223.jpeg
    IMG_20181118_095223.jpeg
    28,1 KB · Wyświetleń: 261
Dzien dobry [emoji257] pospalismy, wstalismy po 9[emoji23] ciekawe jak my wstaniemy jutro o 5 [emoji23]
Fajne te pudeleczka jako poinformowanie przyszlych dziadków[emoji173]
Ja chyba zrobie cos podobnego ale sama [emoji7]do tego zdjecie usg[emoji7] no oczywiscie o ile moj brzuch szybciej nas nie wyda [emoji23]
Hahaha, to widzę wszystkie my takie amantki! :D

Idę spać i jutro wstanę chyba w południe :p
Ciii[emoji38] plan wczoraj zrealizowalam jednak [emoji23]a potem padlam jak zabita [emoji23]
O i ja wizytuję w czwartek [emoji4]
To będzie 12 +1 wg Om i badania prenatalne. Ciekawe czy dzidziulek ujawni swoją płeć [emoji7]
Jutro jadę na badania i zaczynam się stresować [emoji39] badania na czczo, a ja muszę cokolwiek zjeść rano, bo mam mdłości [emoji30] a jeszcze jak będę musiała czekać w kolejce to nie wiem jak dam radę.
Dasz rade [emoji123] pamiętaj ze w razie co masz pierwszeństwo [emoji6]
Jestem w strachu od wczoraj. Położyłam się spać i zaczęłam czuć takie skurcze w klatce piersiowej serca i kłucie i mnie zatkało oddechowo, aż nie mogłam zasnąć bardziej ze strachu. Jako dziecko chodziłam do kardiologia bo miałam niedomykalność zastawki, ale potem wszystko ucichło. Strasznie się boję, jest tu ktoś kto choruje na serce? :( chyba muszę odwiedzić lekarza.
Mysle ze wizyta u kardiologa nie zaszkodzi.

reklama
Do góry