reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć! Melduję się po ładnie przespanej nocy - spałam od 23 do 7.30 i to już naprawdę dużo jak na te ostatnie dni. Baterie podładowane. Nawet siku wstałam tylko raz w nocy [emoji39][emoji39][emoji39]

Nie lubię zimy, ale to mroźne powietrze jest super. Chyba wolę takie niż te przeterminowane, zgniłe wyże [emoji39][emoji39][emoji39]

Miłego dnia ;*

O i ja wizytuję w czwartek [emoji4]
To będzie 12 +1 wg Om i badania prenatalne. Ciekawe czy dzidziulek ujawni swoją płeć [emoji7]
Jutro jadę na badania i zaczynam się stresować [emoji39] badania na czczo, a ja muszę cokolwiek zjeść rano, bo mam mdłości [emoji30] a jeszcze jak będę musiała czekać w kolejce to nie wiem jak dam radę.

Super:) mamy taki sam termin z OM:) ja sama czekam na ta płeć:)))

Widzę dziewczyny ze nie jestem jedyna która nie powiedziała jeszcze rodzicom ;) my mamy dla rodziców taki pomysł na poinformowanie o ciąży :) pudełeczko :)
Fajne, my przy pierwszej ciąży daliśmy malutkie buciki w ozdobnym pudełeczku , teraz już się w to nie bawimy ;) teraz to już nie jest dla nich taka wielka nowina

Hej mamuśki :)
Dzisiaj od 5:30 imprezka u mnie w domu bo synek oczywiscie wstal i chcial tańczyć. Ja z mezem tylko odliczamy czas do jego drzemki ;)
Moi aż do 6:45 pospali.. .normalnie szaleństwo :D

Witam się i ja w ten mroźny niedzielny poranek :) czytam, że niektórym mdłości już powoli odpuszczają a mi dopiero chyba zaczynają, od paru dni męczą wieczorami :( my dziś na obiadek do rodziców, a wczoraj byliśmy w kinie na Planecie Singli :)
Mnie się jedynka bardzo podobała a jak dwójka? Mam nadzieję, że też fajne :)

Cześć! Melduję się po ładnie przespanej nocy - spałam od 23 do 7.30 i to już naprawdę dużo jak na te ostatnie dni. Baterie podładowane. Nawet siku wstałam tylko raz w nocy [emoji39][emoji39][emoji39]

Nie lubię zimy, ale to mroźne powietrze jest super. Chyba wolę takie niż te przeterminowane, zgniłe wyże [emoji39][emoji39][emoji39]

Miłego dnia ;*
Wiem co masz na myśli, tak jakoś inaczej się oddycha :tak:

Ja też się w miarę wyspałam ale i tak ziewam cały czas, a kawy nadal nie mogę :no:
Zrobiłam wczoraj sałatkę warstwową z tuńczyka, przegryzla się przez noc i na śniadanie rewelacja, objadlam się, a teraz przymierzam się do karpatki, którą też upiekłam wczoraj :p no i jak nic kawa by siedź tego przydała a tu lipa, no nic,mężowi zrobię i najwyżej lykne od niego, może dwa lyki jakoś przelkne

reklama
O i ja wizytuję w czwartek [emoji4]
To będzie 12 +1 wg Om i badania prenatalne. Ciekawe czy dzidziulek ujawni swoją płeć [emoji7]
Jutro jadę na badania i zaczynam się stresować [emoji39] badania na czczo, a ja muszę cokolwiek zjeść rano, bo mam mdłości [emoji30] a jeszcze jak będę musiała czekać w kolejce to nie wiem jak dam radę.[/QUOTE
Hej. Ja też mam wizyte we wtorek. I tez nie wiem jak dam radę skoro mdlosci mnie mecza. A poza tym chyba jesteśmy tu najmłodsza 9tc

Do góry