Hejka. Dawno nie pisałam,ale budowa wypadek tz to jakoś dużo... Dzisiaj natomiast przeżyłam chwilę grozy... W nocy ból pęcherza taki ze tylko płacz...w południe ból brzucha że szok.. Późnej krwawienie że myślałam że to koniec... Natomiast właśnie wyszłam od swojego gin. Z dzidziulkiem wszytko ok serce bije i jest większy niż wg OM. Pocieszyl mnie bardzo I byle do 12tyg ..
reklama
Zgodnie z ustawą musisz wyrazić zgodę na SN po cc, nie mogą Cię do tego taknaprawde zmusićEliza gratulacje.
Ja na wizytę ide we wtorek i co? też się pochwalę:-)
Chciałam spytać o poród a dokładnie CC. Pierwsze 2 ciąże sn. Ostatnia CC. Czy teraz też mogę liczyć na CC? Jak myślicie? Jak to u was wyglada
Ja wczoraj się czułem koszmarnie, przytulam, jutro na pewno będzie lepiejDziewczyny jak ja się zle czuje ;(;(
Dzisiaj mam mdlosci level hard
A do tego jestem taka słaba ! Czuje się jak po najgorszej grypie i jakimś 10 dniowym antybiotyku zrobię coś i muszę sie od razu położyć (((
Czy tylko ja mam taki dzień ?
Ja robię bardzo prostoTeż chętnie go przygarnę, ponieważ ja robie pizze na spodzie z ciasta z biedry[emoji23]
Sent from my LG-M200 using Forum BabyBoom mobile app
480g mąki
240ml wody, lekko ciepłej
Torebka drożdży instant lub 30g świeżych
Łyżeczka soli
3 łyżki oleju,
zarobić, zostawić do wyrośnięcia
Rozwałkować i nakładać co kto lubi
Sos robię z 3-4 łyżki passaty powidorowej do tego sól i pieprz i szczypta cukru
Na wierzch ser i ulubione składniki
Najważniejsze, że wszystko dobrze z maluchem , może to przez stresHejka. Dawno nie pisałam,ale budowa wypadek tz to jakoś dużo... Dzisiaj natomiast przeżyłam chwilę grozy... W nocy ból pęcherza taki ze tylko płacz...w południe ból brzucha że szok.. Późnej krwawienie że myślałam że to koniec... Natomiast właśnie wyszłam od swojego gin. Z dzidziulkiem wszytko ok serce bije i jest większy niż wg OM. Pocieszyl mnie bardzo I byle do 12tyg ..
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Ojej! To dobrze, że nic się nie stało! A co to było, pęcherz?Hejka. Dawno nie pisałam,ale budowa wypadek tz to jakoś dużo... Dzisiaj natomiast przeżyłam chwilę grozy... W nocy ból pęcherza taki ze tylko płacz...w południe ból brzucha że szok.. Późnej krwawienie że myślałam że to koniec... Natomiast właśnie wyszłam od swojego gin. Z dzidziulkiem wszytko ok serce bije i jest większy niż wg OM. Pocieszyl mnie bardzo I byle do 12tyg ..
O kurczę to z jakiego powodu krwawienie? Dobrze że wszystko okHejka. Dawno nie pisałam,ale budowa wypadek tz to jakoś dużo... Dzisiaj natomiast przeżyłam chwilę grozy... W nocy ból pęcherza taki ze tylko płacz...w południe ból brzucha że szok.. Późnej krwawienie że myślałam że to koniec... Natomiast właśnie wyszłam od swojego gin. Z dzidziulkiem wszytko ok serce bije i jest większy niż wg OM. Pocieszyl mnie bardzo I byle do 12tyg ..
O jeju ale miałaś stres współczuję. Dobrze, ze okazalo się, ze wszystko w porzadkuni dzidzia rośnieHejka. Dawno nie pisałam,ale budowa wypadek tz to jakoś dużo... Dzisiaj natomiast przeżyłam chwilę grozy... W nocy ból pęcherza taki ze tylko płacz...w południe ból brzucha że szok.. Późnej krwawienie że myślałam że to koniec... Natomiast właśnie wyszłam od swojego gin. Z dzidziulkiem wszytko ok serce bije i jest większy niż wg OM. Pocieszyl mnie bardzo I byle do 12tyg ..
Grabcia123
Od 2019 wchodzi że jedno CC nie jest wskazaniem do kolejnego.. Póki pracowałam w szpitalu to każdy podchodził że cc to każde kolejne cc a teraz już to zmieniająDzięki za odpowiedź. Zobaczymy co na to moja gin. Jakoś wolę CC. A chyba cos jest z pogodą bo ja już od 2 dni umieram
reklama
Ewelina245
Napisałam[emoji6]O jakie super napisz mi na priv jaki to bank bo nie chcę na forum reklamy robić