reklama
Nawet nie potrafię opisać tego co teraz czuję [emoji3526] w końcu na prawdę uwierzyłam że będę mamą [emoji7]Super [emoji7][emoji7]
Ewelina245
Fanka BB :)
Ja miałam cc i mnie się lekarka zapytała, czy myślałam na rozwiazaniem, sn czy cc. Ja że jeszcze nie wiem, że mam problemy z kregoslupem i jeszcze będę uzgadnia z neurologiem. Ona mi powiedziała, że jak miałam juz jedno cc to mogę nie wyrazić zgody na sn. To sie mega zdziwilam. Powiedzialam, że jest jeszcze dużo czasu i zdecyduję blizej terminu.Eliza gratulacje.
Ja na wizytę ide we wtorek i co? też się pochwalę:-)
Chciałam spytać o poród a dokładnie CC. Pierwsze 2 ciąże sn. Ostatnia CC. Czy teraz też mogę liczyć na CC? Jak myślicie? Jak to u was wyglada
Sent from my LG-M200 using Forum BabyBoom mobile app
Ewelina245
Ja tak miałam w nocy, zasypialam na 10-15minut i się budziłam, tak mi skręcało jelita, że wyłam z bólu. Rano dalej mdlosci, więc witam w klubie. Pocieszmy się, że już niedlugo chociaż mdlosci miną.Dziewczyny jak ja się zle czuje ;(;(
Dzisiaj mam mdlosci level hard
A do tego jestem taka słaba ! Czuje się jak po najgorszej grypie i jakimś 10 dniowym antybiotyku zrobię coś i muszę sie od razu położyć (((
Czy tylko ja mam taki dzień ?
Ewelina245
Gratulacje, opłacało sie czekać [emoji6]Hej hej!
No i w końcu jestem po długo wyczekiwanej pierwszej wizycie! [emoji3526]
Ciąża wg OM 8+0 wg USG 7+5. Dzidzia ma 14,38mm! Normalnie gigant co nie?[emoji41] Serduszko bije jak dzwoń, 150/m.
Generalnie wszystko prawidłowo, nic tylko cieszyć się ciążą [emoji3526] szereg badań do zrobienia i kolejna wizyta 21 grudnia.
Jestem przeszczęśliwa [emoji7]
Pozdrawiam wszystkie mamusie [emoji11]Zobacz załącznik 917088
Ewelina245
Też chętnie go przygarnę, ponieważ ja robie pizze na spodzie z ciasta z biedry[emoji23]Dawaj ten przepis sama chętnie bym domowa pizzę zrobiła
Kaamilaaa
Nie musisz opisywać [emoji12] chyba kazda z nas tak sie czuła [emoji7]Nawet nie potrafię opisać tego co teraz czuję [emoji3526] w końcu na prawdę uwierzyłam że będę mamą [emoji7]
Gratulacje super, ze wszystko dobrze. Gigant to bedzie w grudniuHej hej!
No i w końcu jestem po długo wyczekiwanej pierwszej wizycie! [emoji3526]
Ciąża wg OM 8+0 wg USG 7+5. Dzidzia ma 14,38mm! Normalnie gigant co nie?[emoji41] Serduszko bije jak dzwoń, 150/m.
Generalnie wszystko prawidłowo, nic tylko cieszyć się ciążą [emoji3526] szereg badań do zrobienia i kolejna wizyta 21 grudnia.
Jestem przeszczęśliwa [emoji7]
Pozdrawiam wszystkie mamusie [emoji11]Zobacz załącznik 917088
Kaamilaaa
A kiedy zapisujesz się na prenatalne?Nawet nie potrafię opisać tego co teraz czuję [emoji3526] w końcu na prawdę uwierzyłam że będę mamą [emoji7]
reklama
Mam to samo :\ u mnie to trwa juz dlugo niestety. Dzisiaj musialam z kolejki w sklepie wyjsc bo tak mi bylo slabo. Generalnie kiepsko znosze ta ciaze i ciagle odpoczywam bo inaczej nie daje radyDziewczyny jak ja się zle czuje ;(;(
Dzisiaj mam mdlosci level hard
A do tego jestem taka słaba ! Czuje się jak po najgorszej grypie i jakimś 10 dniowym antybiotyku zrobię coś i muszę sie od razu położyć (((
Czy tylko ja mam taki dzień ?