reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Eliza gratulacje.
Ja na wizytę ide we wtorek i co? też się pochwalę:-)
Chciałam spytać o poród a dokładnie CC. Pierwsze 2 ciąże sn. Ostatnia CC. Czy teraz też mogę liczyć na CC? Jak myślicie? Jak to u was wyglada
Ja miałam cc i mnie się lekarka zapytała, czy myślałam na rozwiazaniem, sn czy cc. Ja że jeszcze nie wiem, że mam problemy z kregoslupem i jeszcze będę uzgadnia z neurologiem. Ona mi powiedziała, że jak miałam juz jedno cc to mogę nie wyrazić zgody na sn. To sie mega zdziwilam. Powiedzialam, że jest jeszcze dużo czasu i zdecyduję blizej terminu.

Sent from my LG-M200 using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny jak ja się zle czuje :(;(;(
Dzisiaj mam mdlosci level hard :(
A do tego jestem taka słaba ! Czuje się jak po najgorszej grypie i jakimś 10 dniowym antybiotyku :( zrobię coś i muszę sie od razu położyć :((((
Czy tylko ja mam taki dzień ? :(:(:(
Ja tak miałam w nocy, zasypialam na 10-15minut i się budziłam, tak mi skręcało jelita, że wyłam z bólu. Rano dalej mdlosci, więc witam w klubie. Pocieszmy się, że już niedlugo chociaż mdlosci miną.

Hej hej!
No i w końcu jestem po długo wyczekiwanej pierwszej wizycie! [emoji3526]
Ciąża wg OM 8+0 wg USG 7+5. Dzidzia ma 14,38mm! Normalnie gigant co nie?[emoji41] Serduszko bije jak dzwoń, 150/m.
Generalnie wszystko prawidłowo, nic tylko cieszyć się ciążą [emoji3526] szereg badań do zrobienia i kolejna wizyta 21 grudnia.
Jestem przeszczęśliwa [emoji7]

Pozdrawiam wszystkie mamusie [emoji11]Zobacz załącznik 917088
Gratulacje, opłacało sie czekać [emoji6]

Hej hej!
No i w końcu jestem po długo wyczekiwanej pierwszej wizycie! [emoji3526]
Ciąża wg OM 8+0 wg USG 7+5. Dzidzia ma 14,38mm! Normalnie gigant co nie?[emoji41] Serduszko bije jak dzwoń, 150/m.
Generalnie wszystko prawidłowo, nic tylko cieszyć się ciążą [emoji3526] szereg badań do zrobienia i kolejna wizyta 21 grudnia.
Jestem przeszczęśliwa [emoji7]

Pozdrawiam wszystkie mamusie [emoji11]Zobacz załącznik 917088
Gratulacje :) super, ze wszystko dobrze. Gigant to bedzie w grudniu :)

reklama
Dziewczyny jak ja się zle czuje :(;(;(
Dzisiaj mam mdlosci level hard :(
A do tego jestem taka słaba ! Czuje się jak po najgorszej grypie i jakimś 10 dniowym antybiotyku :( zrobię coś i muszę sie od razu położyć :((((
Czy tylko ja mam taki dzień ? :(:(:(
Mam to samo :\ u mnie to trwa juz dlugo niestety. Dzisiaj musialam z kolejki w sklepie wyjsc bo tak mi bylo slabo. Generalnie kiepsko znosze ta ciaze i ciagle odpoczywam bo inaczej nie daje rady

Do góry