Nati88
Fanka BB :)
Ja prenatalne bede mieć 12+3Niesamowite jaka roznica jest miedzy nami [emoji38] ja prenatalne tez bede miec w 12+5 ale juz 27.11 a ty dopiero przed swietami [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja prenatalne bede mieć 12+3Niesamowite jaka roznica jest miedzy nami [emoji38] ja prenatalne tez bede miec w 12+5 ale juz 27.11 a ty dopiero przed swietami [emoji12]
Nie dziwię Ci się....ja miałam podobnie. A bóle krzyżowe są dla mnie potworne [emoji21]Słuchajcie ja tu nie chce wywołać zadnej burzy na temat porodu. Po prostu chciałabym mieć CC. Moj organizm dużo lepiej do siebie doszedł niż po sn;-)
Cieszę się, że nic poważnego.Pęcherz mam chory tzn zapalenie i ono mnie tak czasem łapie... Natomiast to krwawienie prawdopodobnie był krwiak którego nie było. Widać... Ale naszczescie jest ok. Wizyta kontrolna 21.11
Mdłości? Czy ogólnie? Bo mi rzyg odpuścił w zasadzie ale sił dalej nie mam, slaniam się na nogach.Hej, dawno nie zaglądalam, a tu aż 200 nowych postów [emoji85][emoji85][emoji85] u nas bez zmian, ciągne na trybie przetrwanie.
Dajcie dziewczyny nadzieje ze krzywa moze wyjsc ok [emoji4]Hurra mam wyniki i jest ok Zobacz załącznik 917153
Matko wspolczuje. To sie najadlas strachu kochana. Dobrze ze z dzidziulkiem ok[emoji4]Hejka. Dawno nie pisałam,ale budowa wypadek tz to jakoś dużo... Dzisiaj natomiast przeżyłam chwilę grozy... W nocy ból pęcherza taki ze tylko płacz...w południe ból brzucha że szok.. Późnej krwawienie że myślałam że to koniec... Natomiast właśnie wyszłam od swojego gin. Z dzidziulkiem wszytko ok serce bije i jest większy niż wg OM. Pocieszyl mnie bardzo I byle do 12tyg ..
Trzymam kciuki aby u Ciebie bylobw porzadku a dzidzia duza i zdrowa[emoji4]To nie zaciekawie masz. Ja dziś wybrałam się do rodzinnej bo przez ostatnie 2 dni miałam podbarwiony śluz na brazowo dużo tego nie było a dziś już był różowy niby nic takiego się nie dzieje ale wolałam skonsultować, grunt że w przeciągu 2-3 dni będę miała zrobiony skan i dowiem się czy wszystko z dzidzią w porzadku
Ale Ci zazdroszcze. [emoji26][emoji26] Ja ze zlosci i na pociesznie kupilam kawalek sernika do kawy jutro. Zjem go bez wyrzutow. A pozniej zaczne diete hehe.Hurra mam wyniki i jest ok Zobacz załącznik 917153
No to przyjdzie mi szukać prywatnego szpitala. Chociaż może mój gin da mi skierowanie. Tylko czy będą się stosowali? Różne opinie o tym słyszałam.@dbdg z 2011 roku z późniejszymi poprawkami dot. Opieki okoloporodowej, ale ktoś teraz pisał, że od 2019 wchodzi zmiana i się z tego wycofują, więc chyba jednak już przestaje to obowiązywać w przyszłym roku
Cieszę się, że nic poważnego.
Mdłości? Czy ogólnie? Bo mi rzyg odpuścił w zasadzie ale sił dalej nie mam, slaniam się na nogach.
Co do porodu, ja się boję cc. Bardzo szybko po obu porodach wstawałam, szłam pod prysznic itd a każdej operacji się boję.
Poza tym moja siostra po drugim cc 5 miesięcy temu nadal nie doszła do siebie ma koszmarne, bolesne zrosty mimo rehabilitacji
Boże, jaka jestem zmęczona! Na pocieszenie kupiłam sobie sushi i nie mogę się doczekać aż wrócę i je zjem
No i git!Ale Ci zazdroszcze. [emoji26][emoji26] Ja ze zlosci i na pociesznie kupilam kawalek sernika do kawy jutro. Zjem go bez wyrzutow. A pozniej zaczne diete hehe.