reklama
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Muszę wygrzebac w domu, wrzucę pewnie jutro, ale wychodzi pycha!Dawaj ten przepis sama chętnie bym domowa pizzę zrobiła
Ja tez, chyba ciśnienie spadło, bo ledwo daję radę siedzieć w pracy :/Dziewczyny jak ja się zle czuje ;(;(
Dzisiaj mam mdlosci level hard
A do tego jestem taka słaba ! Czuje się jak po najgorszej grypie i jakimś 10 dniowym antybiotyku zrobię coś i muszę sie od razu położyć (((
Czy tylko ja mam taki dzień ?
Co się dzieje? Ja też ostatnio ciągle mam doła albo jestem zła.Ja mam za to kryzys psychiczny... Od rana.
Też chętnie go przygarnę, ponieważ ja robie pizze na spodzie z ciasta z biedry[emoji23]
Sent from my LG-M200 using Forum BabyBoom mobile app
O nie! koniecznie zrób ten, wrzucę jutro.
Nati88
Ja mialam pierwsze cc A drugi snEliza gratulacje.
Ja na wizytę ide we wtorek i co? też się pochwalę:-)
Chciałam spytać o poród a dokładnie CC. Pierwsze 2 ciąże sn. Ostatnia CC. Czy teraz też mogę liczyć na CC? Jak myślicie? Jak to u was wyglada
Nati88
Ja też takie miewam ale dzisiaj jest lepiej mimo wymiotówDziewczyny jak ja się zle czuje ;(;(
Dzisiaj mam mdlosci level hard
A do tego jestem taka słaba ! Czuje się jak po najgorszej grypie i jakimś 10 dniowym antybiotyku zrobię coś i muszę sie od razu położyć (((
Czy tylko ja mam taki dzień ?
Ja tak miałam w nocy, zasypialam na 10-15minut i się budziłam, tak mi skręcało jelita, że wyłam z bólu. Rano dalej mdlosci, więc witam w klubie. Pocieszmy się, że już niedlugo chociaż mdlosci miną.
Sent from my LG-M200 using Forum BabyBoom mobile app
Ja od 6 tygodnia nie miałam nie tyle mdłości, co wymioty przez cały dzień..
Póki co mam spokój, oby mdłości nie wróciły [emoji847]
Nati88
Ja tak mialam dwa dni temu wieczorem....było mi tak źle, przykro że polozylam sie do łóżka i mialam ochotę płakać ale zasnęłam i rano było juz ok. To chyba nasze hormonyJa mam za to kryzys psychiczny... Od rana.
Mam już że tak powiem w "pakiecie" podczas wizyty 21 grudnia [emoji3526]A kiedy zapisujesz się na prenatalne?
Kaamilaaa
Aa to masz dobrze jak twoj gin ma certyfikat i je wykonuje [emoji4] ktory yo bedzie tc i dzien ?Mam już że tak powiem w "pakiecie" podczas wizyty 21 grudnia [emoji3526]
Wg OM 13 tydzień, wg USG w takim razie dwa dni młodsza czyli 12+5 [emoji3526]Aa to masz dobrze jak twoj gin ma certyfikat i je wykonuje [emoji4] ktory yo bedzie tc i dzien ?
reklama
Kaamilaaa
Niesamowite jaka roznica jest miedzy nami [emoji38] ja prenatalne tez bede miec w 12+5 ale juz 27.11 a ty dopiero przed swietami [emoji12]Wg OM 13 tydzień, wg USG w takim razie dwa dni młodsza czyli 12+5 [emoji3526]