reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dawaj ten przepis:) sama chętnie bym domowa pizzę zrobiła:)
Muszę wygrzebac w domu, wrzucę pewnie jutro, ale wychodzi pycha!
Dziewczyny jak ja się zle czuje :(;(;(
Dzisiaj mam mdlosci level hard :(
A do tego jestem taka słaba ! Czuje się jak po najgorszej grypie i jakimś 10 dniowym antybiotyku :( zrobię coś i muszę sie od razu położyć :((((
Czy tylko ja mam taki dzień ? :(:(:(
Ja tez, chyba ciśnienie spadło, bo ledwo daję radę siedzieć w pracy :/
Ja mam za to kryzys psychiczny... Od rana.
Co się dzieje? Ja też ostatnio ciągle mam doła albo jestem zła.

Też chętnie go przygarnę, ponieważ ja robie pizze na spodzie z ciasta z biedry[emoji23]

Sent from my LG-M200 using Forum BabyBoom mobile app

O nie! :p koniecznie zrób ten, wrzucę jutro.

Dziewczyny jak ja się zle czuje :(;(;(
Dzisiaj mam mdlosci level hard :(
A do tego jestem taka słaba ! Czuje się jak po najgorszej grypie i jakimś 10 dniowym antybiotyku :( zrobię coś i muszę sie od razu położyć :((((
Czy tylko ja mam taki dzień ? :(:(:(
Ja też takie miewam ale dzisiaj jest lepiej mimo wymiotów

Ja tak miałam w nocy, zasypialam na 10-15minut i się budziłam, tak mi skręcało jelita, że wyłam z bólu. Rano dalej mdlosci, więc witam w klubie. Pocieszmy się, że już niedlugo chociaż mdlosci miną.

Sent from my LG-M200 using Forum BabyBoom mobile app

Ja od 6 tygodnia nie miałam nie tyle mdłości, co wymioty przez cały dzień..
Póki co mam spokój, oby mdłości nie wróciły [emoji847]

reklama
Do góry