reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hejka. Dawno nie pisałam,ale budowa wypadek tz to jakoś dużo... Dzisiaj natomiast przeżyłam chwilę grozy... W nocy ból pęcherza taki ze tylko płacz...w południe ból brzucha że szok.. Późnej krwawienie że myślałam że to koniec... Natomiast właśnie wyszłam od swojego gin. Z dzidziulkiem wszytko ok serce bije i jest większy niż wg OM. Pocieszyl mnie bardzo I byle do 12tyg ..

reklama
Eliza gratulacje.
Ja na wizytę ide we wtorek i co? też się pochwalę:-)
Chciałam spytać o poród a dokładnie CC. Pierwsze 2 ciąże sn. Ostatnia CC. Czy teraz też mogę liczyć na CC? Jak myślicie? Jak to u was wyglada
Zgodnie z ustawą musisz wyrazić zgodę na SN po cc, nie mogą Cię do tego taknaprawde zmusić

Dziewczyny jak ja się zle czuje :(;(;(
Dzisiaj mam mdlosci level hard :(
A do tego jestem taka słaba ! Czuje się jak po najgorszej grypie i jakimś 10 dniowym antybiotyku :( zrobię coś i muszę sie od razu położyć :((((
Czy tylko ja mam taki dzień ? :(:(:(
Ja wczoraj się czułem koszmarnie, przytulam, jutro na pewno będzie lepiej

Też chętnie go przygarnę, ponieważ ja robie pizze na spodzie z ciasta z biedry[emoji23]

Sent from my LG-M200 using Forum BabyBoom mobile app
Ja robię bardzo prosto
480g mąki
240ml wody, lekko ciepłej
Torebka drożdży instant lub 30g świeżych
Łyżeczka soli
3 łyżki oleju,
zarobić, zostawić do wyrośnięcia
Rozwałkować i nakładać co kto lubi
Sos robię z 3-4 łyżki passaty powidorowej do tego sól i pieprz i szczypta cukru
Na wierzch ser i ulubione składniki

Hejka. Dawno nie pisałam,ale budowa wypadek tz to jakoś dużo... Dzisiaj natomiast przeżyłam chwilę grozy... W nocy ból pęcherza taki ze tylko płacz...w południe ból brzucha że szok.. Późnej krwawienie że myślałam że to koniec... Natomiast właśnie wyszłam od swojego gin. Z dzidziulkiem wszytko ok serce bije i jest większy niż wg OM. Pocieszyl mnie bardzo I byle do 12tyg ..
Najważniejsze, że wszystko dobrze z maluchem , może to przez stres

Ojej! To dobrze, że nic się nie stało! A co to było, pęcherz?

O kurczę to z jakiego powodu krwawienie? Dobrze że wszystko ok

O jeju ale miałaś stres współczuję. Dobrze, ze okazalo się, ze wszystko w porzadkuni dzidzia rośnie :)

Dzięki za odpowiedź. Zobaczymy co na to moja gin. Jakoś wolę CC. A chyba cos jest z pogodą bo ja już od 2 dni umieram

Dzięki za odpowiedź. Zobaczymy co na to moja gin. Jakoś wolę CC. A chyba cos jest z pogodą bo ja już od 2 dni umieram
Od 2019 wchodzi że jedno CC nie jest wskazaniem do kolejnego.. Póki pracowałam w szpitalu to każdy podchodził że cc to każde kolejne cc a teraz już to zmieniają

reklama
Do góry