reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

@Vivienne 1 ale Ci zazdroszcze plaży...:) mega:)

ja siedzę w pracy i tak sobie myślę co ja będę robić na l4 w domu....przeraża mnie to trochę bo mąż w pracy synek musi chodzić do zerówki no bo wiadomo, musi uczęszczać...a z 2 strony czasem tak mnie bolą plecy od siedzenia za biurkiem ze uhh.......heheh nie dogodzisz kobiecie w ciąży:)

reklama
Kibicuję! Też mam już wskazania na krzywą i zbiorę się w przyszłym tygodniu. Bądź dzielna! Niech moc będzie z Tobą [emoji6]

Jeśli dziś każdy z 3 wyników wyjdzie dobrze to wg wytycznych cukrzyca nie będzie stwierdzona (tak mi wczoraj lekarz tłumaczył).. ale jeśli chocby ten na czczo za wysoki to wiadomo [emoji17]
Próbuję sobie tłumaczyć, że taka dieta tylko na zdrowie wyjdzie [emoji6]
Dokładnie :) z tym, ze jednak juz mam jeden wynik za wysoki. Jak teraz wyjda wyniki ok to nie bedzie pewnie az tak rygorystyczna ta dieta i na to licze.
Co by nie bylo bedziemy dzielne i damy rade :)

Achhhh, uwielbiam... obudziłam się o 5.30 na "siku" i nie śpię od tej pory. [emoji849]
Mam tak samo. Obudziłam się 6.30 I koniec spania a budzik mam na 8 :( mówiłam, że nie mam żadnych objawów ale chyba senność jest jednym z nich? :) wieczorem jak się położę i oglądam jakiś serial, to nigdy do końca mi się nie uda. Wczoraj włączyłam Przyjaciółki i nic nie pamiętam, obudziłam się pod koniec [emoji23]
Ja po śniadaniu chyba pójdę na spacer na plażę polazic .
Też zazdroszczę :) aura u mnie nie sprzyja spacerom :(

Mam tak samo. Obudziłam się 6.30 I koniec spania a budzik mam na 8 :( mówiłam, że nie mam żadnych objawów ale chyba senność jest jednym z nich? :) wieczorem jak się położę i oglądam jakiś serial, to nigdy do końca mi się nie uda. Wczoraj włączyłam Przyjaciółki i nic nie pamiętam, obudziłam się pod koniec [emoji23]Też zazdroszczę :) aura u mnie nie sprzyja spacerom :(
Nie wiem czy uwierzysz ale jeszcze nigdy nie zasnęłam przed tv [emoji41][emoji28]

Zasnęłam grubo po północy bo męczył mnie okropny ból brzucha po zjedzeniu ananasa... obudziłam się o 5.30.
Czy jestem wyspana? Nie. Czy mogę spać dalej? Też nie. [emoji849][emoji849][emoji849]

czesc wszystkim! Czy można się dołączyć ?
I mi się wreszcie udało:) termin mam na 19.06❤️ Póki co u nas 10 tydz zaczęty. Jestem po dwóch stratach, dletego w tej ciąży strasznie się zamartwiam, wierze, że tym razem wszytko będzie dobrze i w końcu przytule upragnione maleństwo ❤️ Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
A tu nasza kruszyna

Załączniki

• 2C65B32C-E8ED-4DE7-BBBA-9EF15BD01950.jpeg
    2C65B32C-E8ED-4DE7-BBBA-9EF15BD01950.jpeg
    262,5 KB · Wyświetleń: 85
reklama
czesc wszystkim! Czy można się dołączyć ?
I mi się wreszcie udało:) termin mam na 19.06[emoji173]️ Póki co u nas 10 tydz zaczęty. Jestem po dwóch stratach, dletego w tej ciąży strasznie się zamartwiam, wierze, że tym razem wszytko będzie dobrze i w końcu przytule upragnione maleństwo [emoji173]️ Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
A tu nasza kruszyna
Hej! Zapraszamy! Super rośnie kruszynka i juz muso byc dobrze! Trzymam kciuki :)

Do góry