reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

@Vivienne 1 ale Ci zazdroszcze plaży...:) mega:)

ja siedzę w pracy i tak sobie myślę co ja będę robić na l4 w domu....przeraża mnie to trochę bo mąż w pracy synek musi chodzić do zerówki no bo wiadomo, musi uczęszczać...a z 2 strony czasem tak mnie bolą plecy od siedzenia za biurkiem ze uhh.......heheh nie dogodzisz kobiecie w ciąży:)

reklama
Kibicuję! Też mam już wskazania na krzywą i zbiorę się w przyszłym tygodniu. Bądź dzielna! Niech moc będzie z Tobą [emoji6]

Jeśli dziś każdy z 3 wyników wyjdzie dobrze to wg wytycznych cukrzyca nie będzie stwierdzona (tak mi wczoraj lekarz tłumaczył).. ale jeśli chocby ten na czczo za wysoki to wiadomo [emoji17]
Próbuję sobie tłumaczyć, że taka dieta tylko na zdrowie wyjdzie [emoji6]
Dokładnie :) z tym, ze jednak juz mam jeden wynik za wysoki. Jak teraz wyjda wyniki ok to nie bedzie pewnie az tak rygorystyczna ta dieta i na to licze.
Co by nie bylo bedziemy dzielne i damy rade :)

Achhhh, uwielbiam... obudziłam się o 5.30 na "siku" i nie śpię od tej pory. [emoji849]
Mam tak samo. Obudziłam się 6.30 I koniec spania a budzik mam na 8 :( mówiłam, że nie mam żadnych objawów ale chyba senność jest jednym z nich? :) wieczorem jak się położę i oglądam jakiś serial, to nigdy do końca mi się nie uda. Wczoraj włączyłam Przyjaciółki i nic nie pamiętam, obudziłam się pod koniec [emoji23]
Ja po śniadaniu chyba pójdę na spacer na plażę polazic .
Też zazdroszczę :) aura u mnie nie sprzyja spacerom :(

Mam tak samo. Obudziłam się 6.30 I koniec spania a budzik mam na 8 :( mówiłam, że nie mam żadnych objawów ale chyba senność jest jednym z nich? :) wieczorem jak się położę i oglądam jakiś serial, to nigdy do końca mi się nie uda. Wczoraj włączyłam Przyjaciółki i nic nie pamiętam, obudziłam się pod koniec [emoji23]Też zazdroszczę :) aura u mnie nie sprzyja spacerom :(
Nie wiem czy uwierzysz ale jeszcze nigdy nie zasnęłam przed tv [emoji41][emoji28]

Zasnęłam grubo po północy bo męczył mnie okropny ból brzucha po zjedzeniu ananasa... obudziłam się o 5.30.
Czy jestem wyspana? Nie. Czy mogę spać dalej? Też nie. [emoji849][emoji849][emoji849]

czesc wszystkim! Czy można się dołączyć ?
I mi się wreszcie udało:) termin mam na 19.06❤️ Póki co u nas 10 tydz zaczęty. Jestem po dwóch stratach, dletego w tej ciąży strasznie się zamartwiam, wierze, że tym razem wszytko będzie dobrze i w końcu przytule upragnione maleństwo ❤️ Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
A tu nasza kruszyna

Załączniki

• 2C65B32C-E8ED-4DE7-BBBA-9EF15BD01950.jpeg
    2C65B32C-E8ED-4DE7-BBBA-9EF15BD01950.jpeg
    262,5 KB · Wyświetleń: 93
reklama
czesc wszystkim! Czy można się dołączyć ?
I mi się wreszcie udało:) termin mam na 19.06[emoji173]️ Póki co u nas 10 tydz zaczęty. Jestem po dwóch stratach, dletego w tej ciąży strasznie się zamartwiam, wierze, że tym razem wszytko będzie dobrze i w końcu przytule upragnione maleństwo [emoji173]️ Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
A tu nasza kruszyna
Hej! Zapraszamy! Super rośnie kruszynka i juz muso byc dobrze! Trzymam kciuki :)

Do góry