reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dokładnie :) z tym, ze jednak juz mam jeden wynik za wysoki. Jak teraz wyjda wyniki ok to nie bedzie pewnie az tak rygorystyczna ta dieta i na to licze.
Co by nie bylo bedziemy dzielne i damy rade :)

Dieta cukrzyka dla każdego jest taka sama:) także jakbyś miała jeden zły wynik np na czczo lub ostatni ( tylko jeden) to dieta czeka Cię taka sama jak byś wszystkie miała złe:)
Z autopsji wiem, ze to najlepsza dieta:)

reklama
czesc wszystkim! Czy można się dołączyć ?
I mi się wreszcie udało:) termin mam na 19.06[emoji173]️ Póki co u nas 10 tydz zaczęty. Jestem po dwóch stratach, dletego w tej ciąży strasznie się zamartwiam, wierze, że tym razem wszytko będzie dobrze i w końcu przytule upragnione maleństwo [emoji173]️ Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
A tu nasza kruszyna
Witaj [emoji4] gratuluję. Masz już dzieci? 10 tc to już całkiem daleko! Powodzenia [emoji6]

I mi się wreszcie udało:) termin mam na 19.06[emoji3590] Póki co u nas 10 tydz zaczęty. Jestem po dwóch stratach, dletego w tej ciąży strasznie się zamartwiam, wierze, że tym razem wszytko będzie dobrze i w końcu przytule upragnione maleństwo [emoji3590] Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
A tu nasza kruszyna

Witaj, gratulacje! [emoji4] rozgość się [emoji6]

I mi się wreszcie udało:) termin mam na 19.06[emoji173]️ Póki co u nas 10 tydz zaczęty. Jestem po dwóch stratach, dletego w tej ciąży strasznie się zamartwiam, wierze, że tym razem wszytko będzie dobrze i w końcu przytule upragnione maleństwo [emoji173]️ Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
A tu nasza kruszyna

Hej:) gratulacje:)

I mi się wreszcie udało:) termin mam na 19.06[emoji3590] Póki co u nas 10 tydz zaczęty. Jestem po dwóch stratach, dletego w tej ciąży strasznie się zamartwiam, wierze, że tym razem wszytko będzie dobrze i w końcu przytule upragnione maleństwo [emoji3590] Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
A tu nasza kruszyna
Hejka . Gratulacje i zapraszamy. Tym razem napewno się uda. Śliczny dzidziuś

Dieta cukrzyka dla każdego jest taka sama:) także jakbyś miała jeden zły wynik np na czczo lub ostatni ( tylko jeden) to dieta czeka Cię taka sama jak byś wszystkie miała złe:)
Z autopsji wiem, ze to najlepsza dieta:)
Eh tylko coekawe czy bym podolala :( lubie pewnie duzo niewskazanych rzeczy jesc a w coazy to juz w ogole. Pocieszajace jest to ze bym nie przytyla tyle co ostatnio :)

I mi się wreszcie udało:) termin mam na 19.06❤️ Póki co u nas 10 tydz zaczęty. Jestem po dwóch stratach, dletego w tej ciąży strasznie się zamartwiam, wierze, że tym razem wszytko będzie dobrze i w końcu przytule upragnione maleństwo ❤️ Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
A tu nasza kruszyna
Hej :) śliczne maleństwo :) zapraszamy :)

To jest to dziewczynki . Która chce dołączyć?[emoji4]
20181005_085211.jpeg

Załączniki

• 20181005_085211.jpeg
    20181005_085211.jpeg
    76,6 KB · Wyświetleń: 248
reklama
Do góry