agut90
Fanka BB :)
Zazdroszczę[emoji7]To jest to dziewczynki . Która chce dołączyć?[emoji4]Zobacz załącznik 916950
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszczę[emoji7]To jest to dziewczynki . Która chce dołączyć?[emoji4]Zobacz załącznik 916950
Wpadam na kawę, natychmiast! [emoji3]To jest to dziewczynki . Która chce dołączyć?[emoji4]Zobacz załącznik 916950
Zapraszam nie ma problemuWpadam na kawę, natychmiast! [emoji3]
Problem niestety jest - odległość [emoji39] ale cudnie tam masz.Zapraszam nie ma problemu
Z Berlina samolotem to już niedaleko 1,5 godzinki i jesteś[emoji6]Problem niestety jest - odległość [emoji39] ale cudnie tam masz.
Ach, aż się rozmarzyłam [emoji56] od dawna tam mieszkasz? [emoji4]Z Berlina samolotem to już niedaleko 1,5 godzinki i jesteś[emoji6]
8 lat bedzie .... dla mnie już wszystko normalne ale jak pierwszy raz zobaczyłam te palmy plaże kamieniste to szał był[emoji4]Ach, aż się rozmarzyłam [emoji56] od dawna tam mieszkasz? [emoji4]
No cudo! Uwielbiam zwiedzać takie piękne i ciepłe miejsca, ale w Twoich rejonach jeszcze mnie nie było. [emoji4]8 lat bedzie .... dla mnie już wszystko normalne ale jak pierwszy raz zobaczyłam te palmy plaże kamieniste to szał był[emoji4]
witamy piękna kruszyna trzymam kciuki zeby tym razem wszystko sie dobrze skonczyloczesc wszystkim! Czy można się dołączyć ?
I mi się wreszcie udało termin mam na 19.06 Póki co u nas 10 tydz zaczęty. Jestem po dwóch stratach, dletego w tej ciąży strasznie się zamartwiam, wierze, że tym razem wszytko będzie dobrze i w końcu przytule upragnione maleństwo Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
A tu nasza kruszyna
Jest co zwiedzać i oglądać naprawdę . Nie chwalę się ale jest pięknie[emoji41]No cudo! Uwielbiam zwiedzać takie piękne i ciepłe miejsca, ale w Twoich rejonach jeszcze mnie nie było. [emoji4]