reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja narazie nic nie kupuję i w sumie nie zamierzam ciążowych rzeczy kupować dla mnie to pieniądze w błoto. Raczej jak będzie trzeba kupię coś oversizowego, całe szczęście w zimie można przechodzić w swetrach i sukienkach ;) liczę na to że duży brzuch będę miała już na wiosnę i kurtka będzie nie potrzebna.
Ja mam też taka cichą nadzieje :) tego nam życzę :)

reklama
Jeszcze dużo czasu , może później Ci się odmieni i już nie wrócisz do tego nalogu.. ja mam nadzieję, że nie wrócę ;)

No raz już zostawiłam to na okres ciąży i karmienia i niedawno niestety zaczęłam popalać, na szczęście zaplanowana druga ciąża się udała. Siła rzeczy trzeba było zostawić to cholerstwo:)

Dziewczyny a jak kilogramowo stoicie? Mi przyszło kilo więcej .... Ale nie mogę sobie za.duzo pozwolić bo i tak już sporo waze....

Czyli 5 kg w kilka dni tak[emoji23][emoji6] żartuję oczywiście.... kurczę ja mam nadzieję tak do 10 kg nie więcej ale to takie marzenia są. A w ogóle to najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy
Nie no nie 5 [emoji23] albo 3 albo 2 zalezy u ktorego lekarza [emoji23]
Ja w pierwszej ciąży przytylam 10kg, chcialabym teraz tak samo... tym bardziej ze teraz juz przed ciążą duzo sie nazbierało[emoji20]

reklama
Wytrzymasz [emoji6] ja ostatnia fajke wypalilam w kilka godzin przed testem (co do dzis sobie wyrzycam ze moglam nie zapalic tej ostatniej fajki, ze moze to bylo przyczyną wady serduszka mlodego chociaz lekarz mowil ze raczej nie..), potem niestety wrocilam do fajek ale rzuciłam w 2015 i do teraz dzielnie sie trzymam [emoji123]Na prenatalnych ci powinni skorygowac i pewnie tego bedziesz sie miala trzymac [emoji6]Oo duza dzidzia byla [emoji12] moj sie urodzil malusi, dwa dni po terminie a ważył 3050 i tylko 48cm mial [emoji12]
Moja córka w 40 tc ważyła 2580g. <3

Do góry