reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Super czekalam na takie wiesci od ciebie [emoji7][emoji7][emoji7] i jak z tymi prenatalnymi kiedy robisz ?Dziewczyny wszystko ok dziecko z OM I USG 10+0
Vivienne 1
Tak będę chodzic na nfz i robic badania krwi i moczu. A prywatnie lekarz bedzie tez mial wglad do wynikow, w razie czego jak stwierdzi ze cos jeszcze piwinnam zrobic to mi zleci no i bedzie robil konkretne usg [emoji4] jiz samo to ze jak robi usg a ja widze caly czas malenstwo jest cudowne bo na nfz ma bardzooooo stary sprzęt.Sprawdzilam i malenstwo ma 1.74 cm
Dzięki o widzisz to.prawie żadna różnica
Madelaine701
Super gratulujęDziewczyny wszystko ok dziecko z OM I USG 10+0
Vivienne 1
FajniutkieDziewczyny wszystko ok dziecko z OM I USG 10+0
Vivienne 1
Justys i kiedy masz nastepna wizytę?
Super wieści! Niech rośnie fasolkaDziewczyny wszystko ok dziecko z OM I USG 10+0
Zawsze kiszona , nie lubię że słodkiej, nie smakuje mi, a teraz tym bardziej ;-)@baby_55 kapuśniak z kiszonej czy słodkiej? U mojego męża zawsze wszytsko było z kiszonej (kapuśniak, krokiety, pierogi), u mnie ze słodkiej. Ale zasadniczo preferuję kiszoną. Dziś nawet jadłam krokiety (kupne, ale całkiem całkiem w smaku), ale po godzinie zemdliło mnie nimi.
Super, świetne wieściDziewczyny wszystko ok dziecko z OM I USG 10+0
reklama
Ja kupiłam tylko jeansy nowe bo akurat promocja była w lidlu a tak to szukam fajnych rzeczy na Olx za grosze można kupić firmowe ciuszki ;-) wolę zostawić kasę na maluszkaA ja dzisiaj ide na pierwsze ciazowe zakupy dla mamusi oby cos mi wpadło w oczy na wieloryba