reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Jedyne co mogę poradzić w kwestii kurtek i ciuchów [emoji6] h&m mama jest rewelacja, mam od nich ciążowa parke i kupiłam w aplikacji za jakieś 70zl więc warto polować na przeceny. Tym bardziej że my większe brzuchy będziemy mieć pod koniec zimy [emoji23] a jeśli chodzi o bluzki to dekolty lub już przystosowane do karmienia wtedy starczaja na dluzej[emoji23]

reklama
Justys i kiedy masz nastepna wizytę?
28.11 ide tylko na mfz sprawfzic wynik z cytologii a 12.12 mam wizyte i na nfz i prywatnie bo to już bedzie 12tc
Ja kupiłam tylko jeansy nowe bo akurat promocja była w lidlu a tak to szukam fajnych rzeczy na Olx za grosze można kupić firmowe ciuszki ;-) wolę zostawić kasę na maluszka :p
Do mnie dzisiaj przyszla paczka z olx. Ogolnie to nie bede nie wiadomo ile kupowac. Wole takie luzniejsze tuniki i leginsy. No ale do pracy jakos trzeba sie ubrać.

Ja najbardziej lubię h&m, zare a szczególnie za ceny i jakoś f&f. Nigdy na ich ciuchach się nie zawiodłam. Bodziaki itp to rewelacyjna jakość i super cena. Polecam
Też bardzo lubię zare i h&m i jeszcze cocodrillo z f&f tez mam troche ciuchów i tez sa fajne, z pepco tez lubie bo sa mega tanie wiec do zlobka idealne :)

Lekarz mi odpisał, że wyniki są idealne. A mi się trochę przykro zrobiło. Chciałam mężowi zainstalować aplikację na tel Hi Daddy. Ja mam Hi Mommy i takie fajne pozytywne powiadomienia wyskakują tak jakby dziecko się do nas zwracalo. A on na to się zasmial kpiąco, ze ma ciekawsze rzeczy do robienia niż siedzenie w telefonie. W takim sensie że to durnoty. I jakoś tak mi się smutno zrobiło..

reklama
Do góry