reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Jedyne co mogę poradzić w kwestii kurtek i ciuchów [emoji6] h&m mama jest rewelacja, mam od nich ciążowa parke i kupiłam w aplikacji za jakieś 70zl więc warto polować na przeceny. Tym bardziej że my większe brzuchy będziemy mieć pod koniec zimy [emoji23] a jeśli chodzi o bluzki to dekolty lub już przystosowane do karmienia wtedy starczaja na dluzej[emoji23]

reklama
Justys i kiedy masz nastepna wizytę?
28.11 ide tylko na mfz sprawfzic wynik z cytologii a 12.12 mam wizyte i na nfz i prywatnie bo to już bedzie 12tc
Ja kupiłam tylko jeansy nowe bo akurat promocja była w lidlu a tak to szukam fajnych rzeczy na Olx za grosze można kupić firmowe ciuszki ;-) wolę zostawić kasę na maluszka :p
Do mnie dzisiaj przyszla paczka z olx. Ogolnie to nie bede nie wiadomo ile kupowac. Wole takie luzniejsze tuniki i leginsy. No ale do pracy jakos trzeba sie ubrać.

Ja najbardziej lubię h&m, zare a szczególnie za ceny i jakoś f&f. Nigdy na ich ciuchach się nie zawiodłam. Bodziaki itp to rewelacyjna jakość i super cena. Polecam
Też bardzo lubię zare i h&m i jeszcze cocodrillo z f&f tez mam troche ciuchów i tez sa fajne, z pepco tez lubie bo sa mega tanie wiec do zlobka idealne :)

Lekarz mi odpisał, że wyniki są idealne. A mi się trochę przykro zrobiło. Chciałam mężowi zainstalować aplikację na tel Hi Daddy. Ja mam Hi Mommy i takie fajne pozytywne powiadomienia wyskakują tak jakby dziecko się do nas zwracalo. A on na to się zasmial kpiąco, ze ma ciekawsze rzeczy do robienia niż siedzenie w telefonie. W takim sensie że to durnoty. I jakoś tak mi się smutno zrobiło..

reklama
Do góry