reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja kupiłam tylko jeansy nowe bo akurat promocja była w lidlu a tak to szukam fajnych rzeczy na Olx za grosze można kupić firmowe ciuszki ;-) wolę zostawić kasę na maluszka :p
Ja ostatnio nic sobie nie kupuje wszystko dla synka tylko. Tez planuje kupic cos z olxa ale teraz korzystam bo dostalam bony na urodziny :)
Najgorzej z kurtka bo bez sensu kupic nowa jak tylko na chwile bedzie potrzebna

reklama
Ja ostatnio nic sobie nie kupuje wszystko dla synka tylko. Tez planuje kupic cos z olxa ale teraz korzystam bo dostalam bony na urodziny :)
No z kurtka to trochę problem , wczoraj miałam jechać sobie kupić nową, ale stwierdziłam, że to bez sensu... Narazie w sumie jakoś nie przytyłam, brzuch mi jeszcze nie urósł, więc ciężko kupic kurtkę na zas... Mam taka stara w trapez dość sporo miejsca w brzuszku to może na okres zimowy stsrczy. A jak nie to potem będę się martwić :p

Polecam kupić kurtkę parke sciągana w talii. Mam taką z poprzedniej zimy i wydaje mi sie ze jak poluznie sznurki to starczy do konca zimy :)

Ja mam na szczęście kurtke dość "duża"[emoji12] wiec miejsce na brzuszek jest [emoji57] no i ja czesciej chodze jednak w plaszczu a ten ktory mam tez jest taki wiekszy wiec raczej na cala zime powinno mi wystarczyc [emoji6]

Ja też dziś po raz pierwszy włożyłam odkopane z pierwszej ciąży spodnie. We wszystkich jeansach mi już ciasno (11 tc).
Polecam wam H&M, mi ich fasony bardzo pasowały, jako jedyne nie były takie "babcine" i ceny też ok, a poza tym oni non stop mają wyprzedaże :)

Ja wlasnie ostatnia ciaze czyli dwa lata temu chodzilam w plaszczu siostry :) ale na koniec strzelil mi na plecach hehe :)
Teraz tez kurtki nie kupuje bo szkoda na zas a akurat mam taka krotka i z wiekszym brzuchem sie nie zmieszcze.
Teraz mam fajnie bo mam takie mniej wiecej rozeznanie jaka byłam duża w poprzedniej ciazy i kiedy (akurat mam ten sam termin porodu)
Tyle ze w tej ciazy licze na to, ze mniej przytyje

Ja też dziś po raz pierwszy włożyłam odkopane z pierwszej ciąży spodnie. We wszystkich jeansach mi już ciasno (11 tc).
Polecam wam H&M, mi ich fasony bardzo pasowały, jako jedyne nie były takie "babcine" i ceny też ok, a poza tym oni non stop mają wyprzedaże :)
Wlasnie z h&m wyszlam. W sumie z tych typowo ciazowych kupilam tylko leginsy ale je bardzo lubie i kilka sukienek luznych to tez starcza na troche

Ja narazie nic nie kupuję i w sumie nie zamierzam ciążowych rzeczy kupować dla mnie to pieniądze w błoto. Raczej jak będzie trzeba kupię coś oversizowego, całe szczęście w zimie można przechodzić w swetrach i sukienkach ;) liczę na to że duży brzuch będę miała już na wiosnę i kurtka będzie nie potrzebna.

Ja wlasnie ostatnia ciaze czyli dwa lata temu chodzilam w plaszczu siostry :) ale na koniec strzelil mi na plecach hehe :)
Teraz tez kurtki nie kupuje bo szkoda na zas a akurat mam taka krotka i z wiekszym brzuchem sie nie zmieszcze.
Teraz mam fajnie bo mam takie mniej wiecej rozeznanie jaka byłam duża w poprzedniej ciazy i kiedy (akurat mam ten sam termin porodu)
Ja też tak mam że w tym samym czasie jestem w ciąży,wszystkie trzy tak samo prawie . Ja rodzą chyba podobne dzieci bo pierwszy o terminie 3270 i 56 cm,a drugi 34 tydzien 2260 i 56 cm. Myślę że Nikodem o terminie miałby podobna wagę.

reklama
To ja mam podobnie [emoji6] tp mam dokładnie miesiac pozniej niz z synkiem [emoji6]
Ja narazie nic nie kupuję i w sumie nie zamierzam ciążowych rzeczy kupować dla mnie to pieniądze w błoto. Raczej jak będzie trzeba kupię coś oversizowego, całe szczęście w zimie można przechodzić w swetrach i sukienkach ;) liczę na to że duży brzuch będę miała już na wiosnę i kurtka będzie nie potrzebna.
Widze ze masz podobne podejscie jak ja [emoji6] ja od zawsze jestem minimalistka i rzeczy typowo ciazowe jak dla mnie sa zbedne i wiem ze mozna sie bez nich obejść [emoji6]

Do góry