reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja kupiłam tylko jeansy nowe bo akurat promocja była w lidlu a tak to szukam fajnych rzeczy na Olx za grosze można kupić firmowe ciuszki ;-) wolę zostawić kasę na maluszka :p
Ja ostatnio nic sobie nie kupuje wszystko dla synka tylko. Tez planuje kupic cos z olxa ale teraz korzystam bo dostalam bony na urodziny :)
Najgorzej z kurtka bo bez sensu kupic nowa jak tylko na chwile bedzie potrzebna

reklama
Ja ostatnio nic sobie nie kupuje wszystko dla synka tylko. Tez planuje kupic cos z olxa ale teraz korzystam bo dostalam bony na urodziny :)
No z kurtka to trochę problem , wczoraj miałam jechać sobie kupić nową, ale stwierdziłam, że to bez sensu... Narazie w sumie jakoś nie przytyłam, brzuch mi jeszcze nie urósł, więc ciężko kupic kurtkę na zas... Mam taka stara w trapez dość sporo miejsca w brzuszku to może na okres zimowy stsrczy. A jak nie to potem będę się martwić :p

Polecam kupić kurtkę parke sciągana w talii. Mam taką z poprzedniej zimy i wydaje mi sie ze jak poluznie sznurki to starczy do konca zimy :)

Ja mam na szczęście kurtke dość "duża"[emoji12] wiec miejsce na brzuszek jest [emoji57] no i ja czesciej chodze jednak w plaszczu a ten ktory mam tez jest taki wiekszy wiec raczej na cala zime powinno mi wystarczyc [emoji6]

Ja też dziś po raz pierwszy włożyłam odkopane z pierwszej ciąży spodnie. We wszystkich jeansach mi już ciasno (11 tc).
Polecam wam H&M, mi ich fasony bardzo pasowały, jako jedyne nie były takie "babcine" i ceny też ok, a poza tym oni non stop mają wyprzedaże :)

Ja wlasnie ostatnia ciaze czyli dwa lata temu chodzilam w plaszczu siostry :) ale na koniec strzelil mi na plecach hehe :)
Teraz tez kurtki nie kupuje bo szkoda na zas a akurat mam taka krotka i z wiekszym brzuchem sie nie zmieszcze.
Teraz mam fajnie bo mam takie mniej wiecej rozeznanie jaka byłam duża w poprzedniej ciazy i kiedy (akurat mam ten sam termin porodu)
Tyle ze w tej ciazy licze na to, ze mniej przytyje

Ja też dziś po raz pierwszy włożyłam odkopane z pierwszej ciąży spodnie. We wszystkich jeansach mi już ciasno (11 tc).
Polecam wam H&M, mi ich fasony bardzo pasowały, jako jedyne nie były takie "babcine" i ceny też ok, a poza tym oni non stop mają wyprzedaże :)
Wlasnie z h&m wyszlam. W sumie z tych typowo ciazowych kupilam tylko leginsy ale je bardzo lubie i kilka sukienek luznych to tez starcza na troche

Ja narazie nic nie kupuję i w sumie nie zamierzam ciążowych rzeczy kupować dla mnie to pieniądze w błoto. Raczej jak będzie trzeba kupię coś oversizowego, całe szczęście w zimie można przechodzić w swetrach i sukienkach ;) liczę na to że duży brzuch będę miała już na wiosnę i kurtka będzie nie potrzebna.

Ja wlasnie ostatnia ciaze czyli dwa lata temu chodzilam w plaszczu siostry :) ale na koniec strzelil mi na plecach hehe :)
Teraz tez kurtki nie kupuje bo szkoda na zas a akurat mam taka krotka i z wiekszym brzuchem sie nie zmieszcze.
Teraz mam fajnie bo mam takie mniej wiecej rozeznanie jaka byłam duża w poprzedniej ciazy i kiedy (akurat mam ten sam termin porodu)
Ja też tak mam że w tym samym czasie jestem w ciąży,wszystkie trzy tak samo prawie . Ja rodzą chyba podobne dzieci bo pierwszy o terminie 3270 i 56 cm,a drugi 34 tydzien 2260 i 56 cm. Myślę że Nikodem o terminie miałby podobna wagę.

reklama
To ja mam podobnie [emoji6] tp mam dokładnie miesiac pozniej niz z synkiem [emoji6]
Ja narazie nic nie kupuję i w sumie nie zamierzam ciążowych rzeczy kupować dla mnie to pieniądze w błoto. Raczej jak będzie trzeba kupię coś oversizowego, całe szczęście w zimie można przechodzić w swetrach i sukienkach ;) liczę na to że duży brzuch będę miała już na wiosnę i kurtka będzie nie potrzebna.
Widze ze masz podobne podejscie jak ja [emoji6] ja od zawsze jestem minimalistka i rzeczy typowo ciazowe jak dla mnie sa zbedne i wiem ze mozna sie bez nich obejść [emoji6]

Do góry