reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny a jak kilogramowo stoicie? Mi przyszło kilo więcej .... Ale nie mogę sobie za.duzo pozwolić bo i tak już sporo waze....
Ja póki co jeszcze nic nie przytylam ale i tak dużo waze. Mam 160 z synkiem jak zaszlam w ciążę to wazylam 49 a teraz waze aż 57......księgowanie miało na.to wpływ od dwóch lat praktycznie siedzę i klepie faktury. Mało ruchu

Lekarz mi odpisał, że wyniki są idealne. A mi się trochę przykro zrobiło. Chciałam mężowi zainstalować aplikację na tel Hi Daddy. Ja mam Hi Mommy i takie fajne pozytywne powiadomienia wyskakują tak jakby dziecko się do nas zwracalo. A on na to się zasmial kpiąco, ze ma ciekawsze rzeczy do robienia niż siedzenie w telefonie. W takim sensie że to durnoty. I jakoś tak mi się smutno zrobiło..
Faceci to mają wyczucie... ech... Też mam Hi Mommy, przesłodkie są te wiadomości! [emoji7]
Ja z kolei mężowi zainstalowałam Preglife żeby był z konkretami bardziej na bieżąco i pilnie czyta póki co [emoji16]

Faceci to mają wyczucie... ech... Też mam Hi Mommy, przesłodkie są te wiadomości! [emoji7]
Ja z kolei mężowi zainstalowałam Preglife żeby był z konkretami bardziej na bieżąco i pilnie czyta póki co [emoji16]
Moje hormony chyba biorą górę [emoji23] ale kurczę, siedzi w tym telefonie i tak, czyta wiadomości, różne polityczne i historyczne rzeczy, to i dla dziecka mógłby minutę poświęcić. Wiem, że to tylko aplikacja, ale to taka ciąża w pigułce i najważniejsze informacje jednak nam przekazuje w fajnej formie ;)

Moje hormony chyba biorą górę [emoji23] ale kurczę, siedzi w tym telefonie i tak, czyta wiadomości, różne polityczne i historyczne rzeczy, to i dla dziecka mógłby minutę poświęcić. Wiem, że to tylko aplikacja, ale to taka ciąża w pigułce i najważniejsze informacje jednak nam przekazuje w fajnej formie ;)
Ciekawe czy będzie taki gruboskórny i niewzruszony jak pozna swojego Dzidziolka na żywo! [emoji848][emoji6]

Ciekawe czy będzie taki gruboskórny i niewzruszony jak pozna swojego Dzidziolka na żywo! [emoji848][emoji6]
Czasem dopiero jak się dziecko pojawi to dociera to do mężczyzny...u nas jest zupełnie inaczej. Ja widzę różnice w zachowaniu mojego męża. W pierwszej ciąży podsuwałam mu artykuły A w tej ciąży sam sobie szuka i czyta i dzieli się czasem tym co się dowie. Zobaczymy czy mu to nie minie za jakiś czas [emoji6]

Lekarz mi odpisał, że wyniki są idealne. A mi się trochę przykro zrobiło. Chciałam mężowi zainstalować aplikację na tel Hi Daddy. Ja mam Hi Mommy i takie fajne pozytywne powiadomienia wyskakują tak jakby dziecko się do nas zwracalo. A on na to się zasmial kpiąco, ze ma ciekawsze rzeczy do robienia niż siedzenie w telefonie. W takim sensie że to durnoty. I jakoś tak mi się smutno zrobiło..
Aj przestań! Ja Ci jako kobieta w ciąży powiem, że to są durnoty :D nie obraź się ale tak uważam więc nie bądź zła na faceta oni inaczej do tego podchodzą, mój by zareagował tam samo.

Aj przestań! Ja Ci jako kobieta w ciąży powiem, że to są durnoty :D nie obraź się ale tak uważam więc nie bądź zła na faceta oni inaczej do tego podchodzą, mój by zareagował tam samo.
No ale durnotą jest to, że danego dnia dowiadujesz się jak rozwija się dziecko na danym etapie ciąży? [emoji52] dodatkowe wstawki typu "Mamusiu, a wiesz.. " "Dzięki mamusiu, że" to już sprawa bardziej indywidualna i to akurat zrozumiałe. W jednej kobiecie rozwiną instynkt, inne pozostaną niewzruszone. ;)

No co Ty, czemu miałabym się obrazić. Jak sama napisałam to hormony biorą górę i to tylko aplikacja [emoji23] ja się bardzo wszystkim interesuje i fiksuje, a on sobie spokojnie czeka na dobre wieści z wizyt i już :D ale miło by mi było jakby czasem sam z siebie o coś zapytał ;)

reklama
Zgadzam sie w 100%, tak samo uważam :) dla Bąbelka zmierzę się także z cukrzycą jeśli będzie trzeba [emoji123][emoji123][emoji123]

Zuch dziewczyna:))))
Jeśli wyjdzie to dasz radę:) tym bardziej, ze masz zdrowe nawyki żywieniowe, a przy diecie cukrzyka to niezbędne:)
Trzymam kciuki, żebyś cukrzycy nie miała, ale pamiętaj, ze jeśli wyjdzie to nie będzie koniec świata:)

Do góry