superDziewczyny! Wszystko jest okej!!! Rośnie nowy pęcherzyk żeby była dzidzia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
reklama
Madelaine701
Fanka BB :)
Ponad godzina za mną jeszcze jakieś 5 osób przede mną, czyli z 1,5 godziny jeść mi się zaczyna chcieć
swietna wiadomoscJa juz po wizycie. Człowiek rośnie. Miałam tylko takie szybkie USG, żeby podejrzeć co u niego, więc nie wiem ile mierzy, ale ma już widoczne rączki, nóżki, serduszko bije. Mam nadzieję, że teraz będę spokojniejsza. Za niecałe dwa tygodnie USG genetyczne.
Ja z WodzisławiaJa jestem z Rybnika moja lekarka mi właśnie o tym mówiła . Będziesz się zapisywała na te z dotacji?
o matko....to sie nasiedzisz....Właśnie przyszłam do ginekologa i się załamałam , moja lekarka przyjmuje jak kto przyjdzie i jestem 9 w kolejce, umrę tutaj na bank
Natinka1989
to po sąsiedzkuJa z Wodzisławia
Ojej to faltycznie sporo tego czekania. Mogłaby lekarka wprowadzic jakies inne zasady :\ umawianie na godziny konkretne byloby na pewno lepszePonad godzina za mną jeszcze jakieś 5 osób przede mną, czyli z 1,5 godziny jeść mi się zaczyna chcieć
Vivienne 1
To nawet nie wiesz ile mierzy ani nic? O której masz prywatną?Tak jak myslalam na wizycie na nfz nic sie dowiedzialam po za tym ze wyniki ok i lekarz spawdzil czy serce bije, no i bije. Teraz czekam na wizyte prywatna. Mam nadzieje ze bedziw lepiej bo się załamie.
reklama
Właśnie czekam. Wchodze nastepna [emoji6] tak, nie wiem nic i tak naprawde to juz dwie wizyty na nfz a ja jeszcze mojej fasolki nie widzialam. Liczę ze teraz ja w końcu zobaczę.To nawet nie wiesz ile mierzy ani nic? O której masz prywatną?