Termin ten sam czyli 22.06 co do wzrostu to musze poczytac na wydruku bo zapomnialam zapytac. Bylam taka szczesliwa ze widze swoje malenstwo.Cudny gratuluję . Ile ma wzrostu? Termin ci się nie zmienił?
reklama
Vivienne 1
Fanka BB :)
Ok ok tak pytam bo my ten sam termin i chce zobaczyć czy mniej więcej tyle samo .moje maleństwo w poniedziałek miało 1,7 cmTermin ten sam czyli 22.06 co do wzrostu to musze poczytac na wydruku bo zapomnialam zapytac. Bylam taka szczesliwa ze widze swoje malenstwo.
Ja-ga
Cieszę się, że w końcu trafiłaś ja takiego lekarza :-) Planujesz chodzic ma nfz i do niego?Termin ten sam czyli 22.06 co do wzrostu to musze poczytac na wydruku bo zapomnialam zapytac. Bylam taka szczesliwa ze widze swoje malenstwo.
Ja dziś byłam u okulisty i też trafilam na bardzo fajnego: dokladnie wytłumaczył mi wyniki badań, powiedział jak mam podejść do tematu...wszystko spokojnie, merytorycznie. Od razu człowiek wychodzi z gabinetu spokojny. A jak trafi się na lekarza mruka to potem najczęściej szuka się samemu info na googlach ;-) I nie potrzebnie stresuje. Dobry lekarz to skarb. Niestety z ginem jakoś średnio trafiłam ;-)
Madelaine701
GratulujęNo to melduje sie po wizycie. Matko nie sadzilam ze będzie tak super. Lekarz cudowny, delikatny, caly czas mówi co robi, co widzi, zrobil mi konkretne badanie usg, slyszalam serduszko aaaaaaa jaki to cudowny dźwięk. A teraz przedstawiam wam mojego malego misia Zobacz załącznik 916444
Ja dziś bez USG, w sumie w tamtym tygodniu miałam robione, dziś tylko po L4 poszłam, a za dwa tygodnie 28.11 prenatalne
Ela1990
Super. Gratulacje. Cudownie czytać takie wieści. Oby same takie [emoji3590]No to melduje sie po wizycie. Matko nie sadzilam ze będzie tak super. Lekarz cudowny, delikatny, caly czas mówi co robi, co widzi, zrobil mi konkretne badanie usg, slyszalam serduszko aaaaaaa jaki to cudowny dźwięk. A teraz przedstawiam wam mojego malego misia Zobacz załącznik 916444
U mnie w labo mają smakowa glukozę, cytrynowa i grapefruit ale słyszałam tez o labo gdzie nie pozwalają na cytryneDo roztworu glukozy polecam wcisnąć pol cytryny, wtedy smak jest nawet znośny
Super, gratkiDziewczyny! Wszystko jest okej!!! Rośnie nowy pęcherzyk żeby była dzidzia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Świetne wieściJa juz po wizycie. Człowiek rośnie. Miałam tylko takie szybkie USG, żeby podejrzeć co u niego, więc nie wiem ile mierzy, ale ma już widoczne rączki, nóżki, serduszko bije. Mam nadzieję, że teraz będę spokojniejsza. Za niecałe dwa tygodnie USG genetyczne.
Faktycznie skok duży, to teraz strach myśleć ile będzie kolejny maluch, chyba że to taka sinusoida raz do góry raz na dolWczoraj odebralam niemal identyczny wynik glukozy ;-)
U mnie córka 3150g i 53cm, syn 3960g i 57cm...więc rodzą coraz większe dzieci Strach się bać. W sumie syn był długi (mąż ma ponad 190cm, ja 176cm) więc nie było po nim widać tych 4kg. Ale miał duzy obwód głowy, położna 3razy mierzyla az uwierzyla ;-) A poród naturalny, bez nacięcia ;-) Teraz wolałabym tak do max 3,5kg rodzić ;-) :-)
@w_karolcia @Wiol86 cieszę się z Waszych wizyt :-)
Prywatny i takie zasady? dziwaczne to, brak poszanowania pacjenta...Właśnie przyszłam do ginekologa i się załamałam , moja lekarka przyjmuje jak kto przyjdzie i jestem 9 w kolejce, umrę tutaj na bank
Wydaje mi się , że ok, z tego co wiem to normy od 0,4 są więc okA ja już mam wyniki. Zerknijcie, chyba jest ok? Tsh wcześniej 2,1 miałam potem 1,3 A teraz 0,5 nie za niskie? Zobacz załącznik 916366
Współczuję , wysiedzisz się za wszystkie czasyPonad godzina za mną jeszcze jakieś 5 osób przede mną, czyli z 1,5 godziny jeść mi się zaczyna chcieć
Trzymam kciukiWłaśnie czekam. Wchodze nastepna [emoji6] tak, nie wiem nic i tak naprawde to juz dwie wizyty na nfz a ja jeszcze mojej fasolki nie widzialam. Liczę ze teraz ja w końcu zobaczę.
Super, świetnie trafiłaśNo to melduje sie po wizycie. Matko nie sadzilam ze będzie tak super. Lekarz cudowny, delikatny, caly czas mówi co robi, co widzi, zrobil mi konkretne badanie usg, slyszalam serduszko aaaaaaa jaki to cudowny dźwięk. A teraz przedstawiam wam mojego malego misia Zobacz załącznik 916444
Obrzarlam się potwornie kapusniakiem, pyszny wyszedł nieskromnie przyznam
D
Deleted member 186142
Gość
U mnie tsh 0.002
Ja-ga
U mnie tez wszystko z kiszonej@baby_55 kapuśniak z kiszonej czy słodkiej? U mojego męża zawsze wszytsko było z kiszonej (kapuśniak, krokiety, pierogi), u mnie ze słodkiej. Ale zasadniczo preferuję kiszoną. Dziś nawet jadłam krokiety (kupne, ale całkiem całkiem w smaku), ale po godzinie zemdliło mnie nimi.
Ooo kapusniak bym zjadla
Krokiety ostatbio u tesciowej jadlam ale pozniej tak wymiotowalam ze mam dosc na jakis czas
reklama
SuperNo to melduje sie po wizycie. Matko nie sadzilam ze będzie tak super. Lekarz cudowny, delikatny, caly czas mówi co robi, co widzi, zrobil mi konkretne badanie usg, slyszalam serduszko aaaaaaa jaki to cudowny dźwięk. A teraz przedstawiam wam mojego malego misia Zobacz załącznik 916444
Uwielbiam sluchac serducho oststnio poprosilam zeby gon dal glosniej.
Tez wkoncu trafilam na super lekarza. Bylam u niego raz na wizycie i zapisalam się na jutro ale generalnie ciezko sie do niego dostac.mam nadzieję ze jutro mnie wpisze już na liste swoich stalych pacjentek