Vivienne 1
Fanka BB :)
Cierpliwości . Wejdziesz napewnoWłaśnie przyszłam do ginekologa, i się załamałam , moja lekarka przyjmuje jak kto przyjdzie i jestem 9 w kolejce, umrę tutaj na bank
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cierpliwości . Wejdziesz napewnoWłaśnie przyszłam do ginekologa, i się załamałam , moja lekarka przyjmuje jak kto przyjdzie i jestem 9 w kolejce, umrę tutaj na bank
No wiem, ale nie nienawidzę tyle czekać, to koło 3 godzin potrwaCierpliwości . Wejdziesz napewno
Spokojnie, tsh lubi skakać w ciąży, bierz leki a jak cie to niepokoi to idz do endo sprawdzic czy zmieni ci dawke.Dziewczyny ! Z badan wyszło mi tsh 2.967. ginekolog mówi ze w ciąży tsh powinno być max 2.5 . Biorę euthyrox 25. Czy spotkałyście sie kiedyś z takim wynikiem ? ;(
Na spokojnie moja droga, ja na początku tej ciąży miałam ponad 5, mimo że leczę się cały czas na tarczycę. 2,9 to żadna tragedia, pewnie lekarz zaleci ci większą dawkę Euthyroxu dla zbicia. 2-3; tygodnie i będziesz miała piękny poziomDziewczyny ! Z badan wyszło mi tsh 2.967. ginekolog mówi ze w ciąży tsh powinno być max 2.5 . Zaczęłam brać euthyrox 25. Czy spotkałyście sie kiedyś z takim wynikiem ? ;(
Prywatna wizyta i tyle czekania??? Niefajne praktyki.. ja mam wizyty na konkretną godzinę i naprawdę wchodzę do co minuty. [emoji848]Właśnie przyszłam do ginekologa i się załamałam , moja lekarka przyjmuje jak kto przyjdzie i jestem 9 w kolejce, umrę tutaj na bank
Tak, mają dziewczyny czasem nawet do 4 ale euthyrox szybko zbija tsh. Przynajmniej u mnie zbiłDziewczyny ! Z badan wyszło mi tsh 2.967. ginekolog mówi ze w ciąży tsh powinno być max 2.5 . Zaczęłam brać euthyrox 25. Czy spotkałyście sie kiedyś z takim wynikiem ? ;(
No to jest ten minus, ale lekarka spoko i mam 3 minuty drogi do niej...Prywatna wizyta i tyle czekania??? Niefajne praktyki.. ja mam wizyty na konkretną godzinę i naprawdę wchodzę do co minuty. [emoji848]
Ja miałam na początku ciąży grubo ponad 4, przez miesiąc udało mi się zejść do troszkę ponad 3, za tydzień wizyta u endokrynologa i pewnie zwiększy mi dawkę i się unormuje w końcu.Tak, mają dziewczyny czasem nawet do 4 ale euthyrox szybko zbija tsh. Przynajmniej u mnie zbił