reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A ja już mam wyniki. Zerknijcie, chyba jest ok? Tsh wcześniej 2,1 miałam potem 1,3 A teraz 0,5 nie za niskie?
20181114_114854.jpg

Załączniki

• 20181114_114854.jpg
    20181114_114854.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 381
Dziewczyny ! Z badan wyszło mi tsh 2.967. ginekolog mówi ze w ciąży tsh powinno być max 2.5 . Zaczęłam brać euthyrox 25. Czy spotkałyście sie kiedyś z takim wynikiem ? ;(

Dziewczyny ! Z badan wyszło mi tsh 2.967. ginekolog mówi ze w ciąży tsh powinno być max 2.5 . Biorę euthyrox 25. Czy spotkałyście sie kiedyś z takim wynikiem ? ;(
Spokojnie, tsh lubi skakać w ciąży, bierz leki a jak cie to niepokoi to idz do endo sprawdzic czy zmieni ci dawke.
Ja tsh w tym miesiacu mialam 5,32 !! gin przepisala euthytox 50 a endo zwiekszyla mi na 75

Dziewczyny ! Z badan wyszło mi tsh 2.967. ginekolog mówi ze w ciąży tsh powinno być max 2.5 . Zaczęłam brać euthyrox 25. Czy spotkałyście sie kiedyś z takim wynikiem ? ;(
Na spokojnie moja droga, ja na początku tej ciąży miałam ponad 5, mimo że leczę się cały czas na tarczycę. 2,9 to żadna tragedia, pewnie lekarz zaleci ci większą dawkę Euthyroxu dla zbicia. 2-3; tygodnie i będziesz miała piękny poziom ;)

Tak, mają dziewczyny czasem nawet do 4 ale euthyrox szybko zbija tsh. Przynajmniej u mnie zbił

reklama
Do góry