reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A ja już mam wyniki. Zerknijcie, chyba jest ok? Tsh wcześniej 2,1 miałam potem 1,3 A teraz 0,5 nie za niskie? Zobacz załącznik 916366
Dziewczyny ! Z badan wyszło mi tsh 2.967. ginekolog mówi ze w ciąży tsh powinno być max 2.5 . Zaczęłam brać euthyrox 25. Czy spotkałyście sie kiedyś z takim wynikiem ? ;(
Tsh na początku ciazy u osób z niedoczynnościa lubi mocno spaść ale w drugim trymestrze będzie rosnąć. Choć są też takie przypadki że w pierwszym rośnie. Lekami wszystko można uregulować ważne żeby stosować się do zaleceń lekarza.

Odnośnie miejscowości jest tu może jakaś mama, ktora planuje rodzic w Kielcach?

No to melduje sie po wizycie. Matko nie sadzilam ze będzie tak super. Lekarz cudowny, delikatny, caly czas mówi co robi, co widzi, zrobil mi konkretne badanie usg, slyszalam serduszko aaaaaaa jaki to cudowny dźwięk. A teraz przedstawiam wam mojego malego misia
1542199945191.jpeg

Załączniki

• 1542199945191.jpeg
    1542199945191.jpeg
    42,9 KB · Wyświetleń: 280
No to melduje sie po wizycie. Matko nie sadzilam ze będzie tak super. Lekarz cudowny, delikatny, caly czas mówi co robi, co widzi, zrobil mi konkretne badanie usg, slyszalam serduszko aaaaaaa jaki to cudowny dźwięk. A teraz przedstawiam wam mojego malego misia Zobacz załącznik 916444
Ogromne gratulacje. Taak serduszko to su0er sprawa [emoji173]

reklama
Do góry