reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny trzymajcie kciuki. Na 20 lecę z młoda do lekarza. Mam nadzieje ze nie będzie aż tak złe. Przez cały dzień zjadła kawałek rogalika i dwie łyżki zupy i wypiła pół kubka soku. Sikała chyba 2 lub 3 razy [emoji20]martwię się co on nam pomoze bez badania moczu - a to mogę dopiero zrobić rano. Dzisiaj goraczkowala mi w sumie co 5h do 39 stopni :(

reklama
Dziewczyny trzymajcie kciuki. Na 20 lecę z młoda do lekarza. Mam nadzieje ze nie będzie aż tak złe. Przez cały dzień zjadła kawałek rogalika i dwie łyżki zupy i wypiła pół kubka soku. Sikała chyba 2 lub 3 razy [emoji20]martwię się co on nam pomoze bez badania moczu - a to mogę dopiero zrobić rano. Dzisiaj goraczkowala mi w sumie co 5h do 39 stopni :(
Trzymam kciuki.

Jeśli chodźi o męża przy porodzie to my planowaliśmy ale niestety wybrałam chyba najgorszy szpital w Polsce i go wogole nie wypuścili a człowiek spanikowany to się nie kłócil tylko liczył że będzie wszystko dobrze. Ale tak szczerze to szpitale są różne i czasem dobrze żeby ktoś z boku pilnował tego "burdelu". Sorry za to co pisze ale przez mój pierwszy poród jestem bardzo źle nastawiona na służbę zdrowia

Dobry wieczór dziewczyny. Nie potrzebnie bałam sie rozmowy z szefem. Zareagował bardzo pozytywnie i pogratulował duży kamień z serca.[emoji4] Za to dzisiaj rano mialam małe mdłości ale moze to też z nerwów [emoji849]

A ja jutro wizyta kolo 10....plamienie na szczescie ustalo :) wiec jestem dobrej mysli...ale od 2 dni leżę...wstaje tylko na siku i jedzenie...obym tak dłużej nie musiala bo zwariuje...

Dziewczyny, czuję się jak kosmita... mały Bąbel pokazuje się coraz bardziej [emoji28]
Wiem, że nie jestem gruba, ale nie mogę się przyzwyczaić do takiego brzucha odstającego [emoji12]
20181108_192500.jpg

Załączniki

• 20181108_192500.jpg
    20181108_192500.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 342
reklama
Do góry